Najz. Nie spodziewałem się czegoś takiego. Ale przydałby Ci się lepszy majk
Dziwny koleś który kręci d*pą
Jebłem xD
Dziwny koleś który kręci d*pą
Jebłem xD
Nie chce robić plagiatów, ale na YT jest koleś azuritereaction, pokazuje dziwne(świetne) gry wraz z komentarzem. Jak masz czas to mozesz tak tych dziwnych gierec poszukać.
Wiem wiem, coś mikrofon szwankuje. Chociaż nie wiem, czy to nie wina gniazdka na płycie głównej. Jestem w trakcie rozwiązywania tego problemu
Zaraz lookne kanał tego kolesia Dzięki za info
Edit: hehe, koleś robi fajne filmiki A te gry to też niezłe
Zapraszam do zapoznania się z kolejnym filmem Tym razem jest to "recenzja" klawiatury A4Tech X7 G800mu. Zapraszam do oglądania, komentowania i subskrybowania
fajna klawiaturka.
Fajne filmy czekam na więcej i daje suba
fajna klawiaturka.Fajne filmy czekam na więcej i daje suba
Dziękuję
Wszem i wobec mam zaszczyt zaprosić Was na mój kanał na jutubie - Geek Gamer. Będę tam zamieszczał wszelkiego rodzaju filmiki, które powinny zainteresować każdego gracza. Nie będą to tylko gameplaye. Będą również felietony, recenzje, moje różnego rodzaju przemyślenia, pierdoły, śmieszne rzeczy i masa masa więcej. Mam nadzieję, że Wam się to spodoba i będziecie częściej odwiedzać mój kanał.
Na pierwszy ogień poszedł gameplay z gry Monday Night Combat Proszę tu o wyrozumiałość - to mój pierwszy filmik, ale obiecuję, że każdy następny będzie lepszy
Wszelkie komentarze, pochwały, konstruktywna krytyka czy inne opinie/sugestie - mile widziane
Czekam również na Wasze propozycje, co chcielibyście zobaczyć w następnym odcinku.
Niebawem konkurs z fajną nagrodą
Zapraszam serdecznie