Gildia Ancients,RaiderZ,PWE

No chodzi o czas :P bo będę grać berzerkerem lub clericem

Wyslalem pw z nasza strona,prosze o obecnosc.

Ja też mogę zagrać, postać: najprawdopodobniej berserker.

Na CBT trochę grałem.

Ladnie nam sie czlonków nazbierało:)Mamy tsa.Szczegoly na naszej stronie.

Nie dawajcie mi warna za dbl post pisze to zeby ludzie widzieli,o godzine 17-18 meeting na tsie.

Również dołączę jeśli można, mam sentyment do Ancient walczyliśmy razem w BoI.Na pewno zagram Berkiem.Pozdro.

Taki małe sprostowanie, bo chyba nie przeczytałeś na początku - to nie jest Ancients z BoI itd itd. które prowadził Hary.

Co nie znaczy ze nie jestesmy rzetelną gildią. Haraqorn odpuścil. Wiec czemu by tu nie założyc tejże gildi w raiderz?Z reszta gildia zwie sie teraz AncientZ dla podkreślenia klimatu gry:)

naprawdę?a ja miałem wrażenie, że ty zachowujesz się nie tak jak trzeba: "ej chlopaki, a jak sie gra", "ej. a pojdzie mi RaiderZ", "ej, nie gralem na CBT, ale na screenach wyglada fajnie" i jeszcze spamujesz postami w temacie o rekrutacji do gidliitakie pytania zaklada sie w Pytania i Problemy, nie tutajponadto: wystarczylo isc na YT, obejrzec kilka gameplay'ow i bys wszystko wiedzial

Powiedz mi po co ta błazenada z Twojej strony? Chcesz pokazać wszystkim jaki jesteś inteligentny swoimi nie zbyt miłymi postami? Nie pytałem się "czy mi pójdzie", "jak się gra", tylko skierowałem małe pytanko do deatha czy trailer ukazuje nam nastrój z gry, ponieważ jest to moje 1 zetknięcie z tą grą. Wrzuciłem trailer to chyba znak, że oglądałem gameplaye, więc nie wiem po cóż jest ten bzdurny komentarz z Twojej strony. Tak się składa, że nie jestem małolatem, który zadaje niestosowne pytania, co prawda jest tutaj temat o gildii, lecz po cóż zakładać nowy temat skoro można się przy okazji tutaj zapytać? Założyłbym nowy temat a w odp. przeczytałbym wypowiedź typu: "Mogłeś nie zakładać nowego tematu tylko poszukać innego, niepotrzebny spam." Wyhamuj na przyszłość bo takie słowa mogą czasami kogoś urazić a jak widać redaktorzy są bezkarni i mogą w niekwestionowany sposób obrażać każdego. Jedni uważają obrazę poprzez słowa typu "cham", a drudzy mogą być urażeni poprzez głupi komentarz na ich temat przez osobę, która ich naprawdę nie zna. Guru nie szukajmy lepiej zwady tylko porozumienia między sobą jeżeli mamy zacząć współpracę w RaiderZ. Pozdrawiam.

Nie kloccie sie plis,nie taka ma byc atmosfera u nas:)

Odswiezam.Zapraszamy w dalszym ciagu:)

warn_ico.png
Double post. Wg tabeli kar 2 punkty i zawieszenie acc na 72h. - Cree

Aha czyli rozumiem ze mam zakladac drugi ten sam temat tak?Z tego co widze panie Cree temat wyswietla sie jako nowy okolo 5-10 minut bo potem ludzie pisza tyle tematow ze tego juz nie widac:) nie moge odswiezyc swojego tematu?Co to za zasady? dbl post to jedno a to ze chce zeby ludzie widzieli temat to drugie wg mnie:)

Aha czyli rozumiem ze mam zakladac drugi ten sam temat tak?

Skąd taki wniosek?

Z tego co widze panie Cree temat wyswietla sie jako nowy okolo 5-10 minut bo potem ludzie pisza tyle tematow ze tego juz nie widac:) nie moge odswiezyc swojego tematu?

Możesz, ale zgodnie z regulaminem forum.

Co to za zasady?

To regulamin forum 2.9, skoro masz na nim acc to powinieneś go znać. "2.9. Temat może zostać odświeżony raz na 72h."

dbl post to jedno a to ze chce zeby ludzie widzieli temat to drugie wg mnie:)

Spoko, tylko nie łam przy tym zasad.

Teraz kolejna zasada której nie znasz:

5.2. Użytkownicy mogą posiadać tylko jedno konto

Czyli drugie acc blokujemy i grzecznie odczekaj swoje 72h, wypadało by się też w końcu z regulaminem zapoznać.

Wróżę jak najlepiej gildii ale po zachowaniu lidera to nie widzę dalekiej drogi.

Ta gildia działa jeszcze? Tego typu projekty czasem lubią się rozpadać. Jeśli dalej jest tu jakaś aktywność to jeśli można chętnie się dołączę. BTW. to chimera, tak?

Ancs z tego co mi wiadomo jeszcze istnieje, kontakt z Kulek w grze.Większość z uwagi na fakt ze RaiderZ jest grą bardzo słabą (zaledwie cień Tery) bez jakiegokolwiek end gamu z karykaturą pvp powróciła do War Of Immortals. Btw Lord Benny ogarnij nazwę gildii sobie proszę bo ani nie leaderujesz AncientZ ani AncietnS. Więc ffs jakim cudem rekrutujesz do tych gildii? (nawet patrząc na nazwę topiku tutaj )

ogarnijcie sie jaki wy chcecie end game w grze gdzie nie ma jeszcze max lvl mamy dopiero 35 jako cap a bedzie pewnie do 50

Dzięki za info Ratinka, ale raczej nie chce mi się polować na danego gracza który może jest on-line a może równie dobrze nie. Jeśli ktoś poda odpowiedni namiar, chętnie się przeniosę. Jednak póki co jest jak jest, spróbuję jeszcze zassać GF-owski RaiderZ dla porównania z amerykańskim. A co do tego, jaką jest grą - podchodzę do tego mniej więcej tak, że jak dla mnie jeśli RaiderZ okaże się lipą (pierwsze wrażenie robi na mnie dobre), to pozostaje mi już chyba Dragons Prophet w 2013, jeszcze może Arche Age, czy Knight Age? Któraś z tych. Do czego zmierzałem: jeśli RaiderZ to lipa to póki co mogę wyrzucić kompa przez okno ale to już ocenię sam.

Witam bede zakładał gildie pod nazwą Ancients. Wieku minimalnego raczej nie bede sztywno określał gdyż jeśli ktoś bedzie ogarniety i kulturalny na forum/tsie itp to nie będzie żadnego problemu.Gildia raczej dla osób grających w miare systematycznie bez casuali chociaż nie bede z góry wykluczał.Kazdy z nas ma dom/prace/szkołe i inne sprawy i trzeba to zrozumieć. Jeśli ktos bylby zainteresowany dołaczeniem czy tez miał jakieś pytanie prosze o pisanie tu w temacie:) Gramy na wersji PWE. Ludzie mogą mnie znać z perfect czy forsaken world. :)

Miałem przyjemność grać w tej gildii sporo ładnych lat i szczerze powiem po niewypale w GW2 wszystko się skończyło. Czy orientuje się czy jest jakiś kontakt z Harym ? na GG nie odpisuje (chyba ze stary numer mam). Jakiś TeamSpeak lub coś. Z miłą chęcią pograłbym jeszcze z nimi w coś. Proszę o jakieś info wiem że ostanio grał w WOI