Gildia ;D

Mi pasuje :D

Moge napisać regulamin, ale zanim to zrobimy potrzebna nazwa :D więc podawajcie propozycje ^^

Ja jednak jestem za braniem nieobecności pod uwage, bo chcę żeby gildia była aktywna, a niektórzy gracze poprostu dochodzą do gildi a potem ich nie ma. Dlatego myślałem nad takich właśnie usprawiedliwianiem się przed nieobecnością żeby żaden gracz nie został przypadkowo wyrzucony. :D

Jedyne co nam teraz brakuje to tylko nazwa i troche więcej członków. Piszcie propozycje.

Brotherhood Forum - Bractwo Forum xDD

Team Down'a - Zespół Down'a

Brothers Games - Bracia Gry

JP na 50% bo się boje xD

Nie wiem z jakiej kategorii to masz przykłady

No nie wiem xD Troche obciachowe nazwy jak np. Team Down'a :DD

Pomyślimy, jak coś to możecie pisać w GW

To co może ?

Bractwo cienia -.- ?

@edit

Dodaj jeszcze Ice Shadow jak ci się spodoba.

Ok ludziska, razem z RoXxMmO myśleliśmy troche nad nazwą gildi. Narazie mamy dwie, które podobają się nam najbardziej:

- Bloody Ice | 1

- Ice Death |

Napiszcie w swoich postach, która się wam bardziej podoba a ja będę dopisywał pkt. przy nazwie w tym poście.

Oczywiście podawajcie dalej propozycje nazw.

Mi najbardziej podoba sie Bloody Ice więc oddam głos właśnie na tą nazwe ^^.

Pozdrawiam.

Lodowa śmierć :D? Podam inne propozycje, żebyśmy mieli większy wybór.

- Union of Crystal Blades - nie wiem jak się piszę kryształowy a bardzo. Może być też jadit czy coś innego.

- BrotherHood of Bloody Ice - ewentualnie Ice Death

- Bloody Hand

Sry, jeśli kogoś uraziłem zgapiając przedrostki itp ;).

Jako że jest mało członków gildia prędko się nie zrobi !

Chętni

PapaBot

Buli

Ja

Ergon nie chcę !

Proszę o zgłaszanie się !

Jak NA RAZIE temat czeka na propozycje !

Szukamy członków do przyszłej gilid możliwi oficerowie !

Jedyne co nam potrzebne to wy zgłaszać się każdy mile widziany nawet 1 lvl.

100% Pomocy !

Zgłaszanie pisać w temacie lub do buliego i mnie na PW!

Proszę o rozgłaszanie tych informacji wyłącznie na forum.

@up

Tylko coś z ice !

Post testowy (tymczasowe rozwiązanie problemu z pięcioma postami - Ci co mają wiedzą o co chodzi)

Tak jak napisał RoX potrzebujemy więcej ludzi !

Każdy kto tylko chce może dołączyc , nie zwracamy uwagi na wiek,lvl czy kampanie :D

Jak narazie w tym momencie zdecydowałem że nie będe zakładał gildi, tylko poczekamy aż zgłosi się troche więcej osób ! :D

Jeżeli wszystko dojdzie do skutku stawiamy na dobry klimat i wspólne granie, nawet jeżeli nie będzie nas stać na niektóre rzeczy to nie ma na co narzekać, ważne żeby mieć do kogo gębe otworzyc.

Zapraszam i prosimy o zgłaszanie swoich pomysłów !

:D

Ja już wam mwiłem jak coś z tą gildią zrobicie to chętnie z wami troche pogram

Ok, poczekajmy jeszcze kilka dni i zobaczymy czy ktoś jeszcze będzie chętny :D

Spróbujemy coś rozkręcić.

@broda81

A masz może jakąś propozycje nazwy? :D

I jakie posiadasz kampanie, postać itd. ?? ( pytam z czystej ciekawości ^^ )

@topic

Co myślicie o tym żeby dać newsa na główną ? Może to przyciągnie więcej graczy? Jak myślicie? :D

Zacząc chce od nowa , mam wszystko poza okiem pólnocy , a mnie sie strasznie podoba naza HeoresForHire :P

@Buli

Z tym newsem to bdb pomysł tylko czy się zgodzi a tak w ogóle kto się tym zajmuje ?

@Topic

Jak napisałem new temat to coś więcej członków chyba dlatego że bym przestał spamować (sorry za spam ale musiałem).

@up

Dobra, już trudno xD

Podawajcie więcej propozycji nazw a pod wieczór założę gildie ^^

I piszcie swoje nicki w grze to będę się z wami kontaktował :D

A do gildii są przypisane wszystkie postacie z mojego konta? Jak nie to dołączę jutro albo pojutrze.

Nick jeszcze nie wiem jaki, bo mam gw i passy ale jeszcze w to nie grałem :D.

Na Propa + Nightfalla jaka postać proponujecie ?

Podoba mi sie necro i mesmer, ale nie wiem ktory z nich jest bardziej ograniczony na tych 2 kompaniach ;/

By grać swobodnie trzeba mieć wszystkie części GW ,no na pvp te parę skilli z EotN można sobie odpuścić :P

no ale jak masz tylko prop i fc to zostaje Ci do wyboru assassin albo ryt

raczej sobie razem wszyscy nie pogracie bo albo "ten" nie ma tej części albo "tamten" innej

więć radze grajcie w pvp ,a nie pve(bo ile razy można robić misje lub lokacje ,które są imo proste :rolleyes: )

@up

skoro nie wiesz jakie ktoś ma części to się nie wypowiadaj bo tak się składa, że większość ma NF i niektórzy resztę :P i dla kolegów można zrobic jakąś misje kilka razy jeśli się nam nudzi.

@Sauren

W Guild Wars nie ma lepszej postaci, każda jest w czymś dobra. Zastanów się która ci najbardziej odpowiada i próbuj. A jak ci się jakaś nie podoba to próbuj inne ^^

@PapaBot

Tak, do gildii każda postać jest dołączona do guild.

@SaurenW Guild Wars nie ma lepszej postaci, każda jest w czymś dobra. Zastanów się która ci najbardziej odpowiada i próbuj. A jak ci się jakaś nie podoba to próbuj inne ^^

NIe chodzi mi o to ktora postac jest lepsza ale ktora ma wieksze ograniczenia z powodu braku u mnie kompanie faction oraz dodatku.

NIe chodzi mi o to ktora postac jest lepsza ale ktora ma wieksze ograniczenia z powodu braku u mnie kompanie faction oraz dodatku.

Sprawdź http://pvx.wikia.com/wiki/Main_Page buildy najlepiej oceniane i patrz jakie mają skille.