Gildia ;D

@up skoro nie wiesz jakie ktoś ma części to się nie wypowiadaj bo tak się składa, że większość ma NF i niektórzy resztę i dla kolegów można zrobic jakąś misje kilka razy jeśli się nam nudzi.

większość wypowiadających się w temacie/tematach o waszym założeniu gildii podała jakie ma części gry <_<

i czytaj ze zrozumieniem :P

Czytam ze zrozumieniem. I po pierwsze kazdy napisal ze ma NF ,a niektorzy i wiecej, wiec bedziemy mogli razem grac. nie wiesz , nie pisz.

Ja nie mam nf ;]. Edytowałem posta który mówił, że mam nf i dopisałem, że mam factions. Tzn teraz już mam. Dzisiaj mi dostarczyli.

@up

spoko ^^ napisałem ze wiekszosc ^^

Najpierw załóżcie gildię i potem się pytajcie, kto zagra. Chociaż wydaję mi się, że więcej osób z forum nie zbierzecie, bo każdy jak gra to ma już gildię. Z gry przecież możecie kogoś wciągnąć. :P Nie spamcie tyle tutaj xD ;).

Wszystko jest już założone :D Lidera oddałem PapaBotowi ze wzgledu na moj brak czasu na komputer i gw.

Sory za zamieszanie i gildia jest do waszej dyspozycji.

Mam nadzieje że gdy znajde czas i gilda bedzie dalej bede mogl troche z wami pograc ^^.

Sorry, że wprowadziłem was w błąd.

Zdecydujcie się na jeden temat, a nie piszecie to samo 2 razy -.-

Buli ja chciałem być liderem ;/ chociaż tym drugim a on mnie nie zaprosił...

@up

Po pierwsze to nie temat na żale kim chciałeś być oddałem lidera PapaBotowi bo tylko on był online.

A ciebie też próbowałem wczoraj zaprosić ale jestes juz w jakiejs gildi i nie mozna bylo :P

Wszelkie sprawy dotycz. gildi kieruj narazie do PapaBota bo ja narazie mam za mało czasu na gre .

Moze jak bede mial wiecej czasu bede gral z wami.

I po drugie, nie wypada pisać "on" bo to niegrzeczne.

Tak Was czytam i ja raczej sobie daruję.

Jak ktoś chce zaproszenie do gildii to pisać do [beep]. Na razie zaproszę te osoby, które wpisały swoje nicki na forum.

ja moge dojść pisać do mnie nick w grze kriss vanshield

PapaBot to nazwa gildi Akan The Ice Hand czy twoja ?

Akan The Ice Hand to ja.

@Rox - kiedy będziesz w grze? Mianuję Cię oficerem bo za często nie gram.

Ja sie pisze :P (juz od 6 miesiecy zaczynam nowa postacia ^^), bede mial wkoncu z kims pograc...

Pierfszy, nie grasz przypadkiem postacią "Pan Pierfszy" ?

Bo pamiętam że z kimś takim w gildii byłem niedawno ;)

Z takimi sprawami, to raczej na PW ;) - Kubox

Ja tam wolę swoją kochaną nieaktywną gildie ;D

Nie pisz takich bezsensownych postów! - Kubox

Witam wszystkich :D

Ostatnio coraz więcej ludzi na forum porusza temat o Guild Wars, i coraz więcej osób prosi o pomoc lub towarzystwo do gry, więc wpadłem na pomysł założenia wspólnej gildii. Co na pewno umili nam czas spędzany przed GW. Sprawa nie jest jeszcze pewna, bo żeby zrealizować pomysł będzie potrzeba trochę ludzi no i dobre chęci.

Na razie napiszcie co sądzicie o pomyśle, i kto był by chętny na takie coś a potem napisze więcej szczegółów i informacji. ^^

Pozdrawiam i zapraszam do wypowiedzi wszystkich chętnych. ;)