Gildia Fairy Tail

Witam wszystkich tak krótko na wstępie jesteśmy gildią Fairy Tail. Każdy kto byłby zainteresowany wstąpieniem do gildii, nawet ktoś kto dopiero zaczyna przygodę z Aion'em.

Tak dokładnie, nie robimy podziału na starych wyjadaczy i nowych graczy, przyjmujemy każdego bez wyjątku kto tylko spełni nasze warunki :)

Zainteresowanych odsyłam na forum po więcej informacji http://www.aionfairytail.pun.pl

Zapraszamy do wspólnej gry w szeregach naszej gildii Poniżej garść informacji, z którymi warto się zapoznać przed przyłączeniem:

- ogólne informacje o gildii

- regulamin gildii

Rekrutacja:

Aby dostać się do naszej gildii, należy przejść kilka kroków:

1. Zarejestrować się na naszym forum.

2. Przeczytać regulamin gidlii.

3. Złożyć podanie w dziale rekrutacji.

4. Odczekać max 24h na wynik głosowania osób uprawnionych.

5. Przejść 2 tygodniowy okres próbny.

Wymagania:

- dojrzałość (zalecany wiek 18+)

- kultura osobista

- poczucie humoru

- umiejętność gry zespołowej

- chęć gry PvP / PvE

- minimum 1st class (np. Warrior, Scout, Mage itp.)

- pozytywne nastawienie do świata i ludzi.

- duża aktywność w grze

- otwartość na współpracę i pomoc wewnątrz gildii

- zainstalowany TS3 (na fortach i grupowych wypadach pvp wymagana jest przynajmniej obecność na nasłuchu)

Rekrut, który maksymalnie w ciągu miesiąca nie spełni powyższych i poniższych warunków zostaje usunięty z gildii.

- tworzy konto na forum Aion Fairy Tail i zgłasza swój login do Guild Master'a albo Vice Guild Master'a w odpowiednim dziale.

- nie znika bez wieści, od tzw usprawiedliwień jest dany dział "Nieobecności" każde niezgłoszone zniknięcie na ponad tydzień będzie oznaczało usunięcie z gildii.

Ze swej strony oferujemy:

- miłą atmosferę, kulturalne, przyjazne i pomocne towarzystwo

- komunikator głosowy Team Speak

- forum

- regularne raidy PvE z doświadczonymi graczami

- pomoc w questach solo i grupowych

- pomoc w zdobyciu funduszy i przedmiotów w grze

- niezobowiązujący i nieprzymusowy roleplay

Więcej informacji o historii gildii i jej członkach znajdziecie na naszym forum :)

http://www.aionfairytail.pun.pl

Zapraszam serdecznie

Igneel

Omg nie widzialem ze tez o nas pisales i zalozylem nowy temat;p

fajnie jest byc fanboyem (jestem w 99 odniku) no ale bez przesady... pomimo ze lubie to anime i twierdze ze jest top 10 u mnie to za *uj nie chcial bym iec albo nalezec to maintreamowej gildi

brakuje tylko pomylencow z jakze ogrginalnymi nickami i pomyslami jak:

gildia naruto albo uzumaki... pewnie wasza gildia to Fairytail a beda jeszcze XfairyTailX xXfairytailXx czy tez Fairy_Tail za malo ogribalne zeby nadawalo sie nawet na zerga

Nie chodzi o fanboystwo.I tu akurat nie chodzi o nazwe anime lecz o nazwe gildi w anime.Mam nadzieje ze zrozumiesz o co chodzi.Wole to niz inne gildi ktore w aionie widzialem typu(to cytat) Patrol wp***dol,Jebac ruskow i turkow albo Polish Bastards.To jest przegiecie.My poprostu lubimy zasady gildi z anime.To nie takie zle.Fairy Tail tez nie jest u mnie na 1 miejscu.

no ta ale poprostu zdebilalem polaczki jak zawsze ja tez mysle ze zaloze gildie ale nie polsko jezyczna;p moze Horde of Underdark

Fairy tale jako nazwa nie jest najgorsza, zresztą widywałem już inne podobne gildie jak np Akatsuki.

Pomijając nazwą życzę powodzenia!

Generalnie zapraszam do nas na forum.Nawet jesli nie chcecie do nas dolaczyc mozna poprostu z nami pogadac ze mna czy masterem na shoutboxie pogadac na tsie czy o aionie czy ogolnie oraz napisac na forum cos od siebie o aionie czego doswiadczyliscie czego oczekujecie od wersji f2p.Mozecie rowniez podzielic sie screenshotami w danym temacie w ktorym juz pojawily sie nasze wspomnienia z cbt:) zapraszam http://aionfairytail.pun.pl/

Nie chodzi o fanboystwo.I tu akurat nie chodzi o nazwe anime lecz o nazwe gildi w anime.Mam nadzieje ze zrozumiesz o co chodzi.Wole to niz inne gildi ktore w aionie widzialem typu(to cytat) Patrol wp***dol,Jebac ruskow i turkow albo Polish Bastards.To jest przegiecie.My poprostu lubimy zasady gildi z anime.To nie takie zle.Fairy Tail tez nie jest u mnie na 1 miejscu.

Szczerze mówiąc nie wiem co w naszej nazwie jest przegiętego, bo nikogo nie atakujemy, nie obrażamy ani nie klniemy. Od siebie dodam dwie rzeczy: po pierwsze małe ostrzeżenie - uważajcie kogo przyjmujecie jeśli trzymacie ten poziom wiekowy bo nazwa będzie zdecydowanie przyciągać o wiele młodszych niż te 18 lat, a po drugie powodzenia :)

Dzieki.W nazwie odrzuca mnie polish;p :)wbijaj na forum nasze i pogadaj;p

Ja się na to pisze jak wróce na hate to odrazy wykonam te czynności Fairy tail to moje ulubione Anime ;d a aion jest super grą moim zdaniem ;p

Czyli idealne połączenie najlepsze anime + najlepsza gra mmorpg :D zapraszamy serdecznie :)

Stawiamy przede wszystkim na klimat, nie na to żeby być pro wymiataczami, chociaż nie powiem dążenie do bycia w top rankingu też jest kuszące ;)

Ze względu na atmosferę panującą w gildii wydaję mi się, że każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)

ja mam jakos 27lat i lubie anime xd sam ogladam fail czesto a co do tego to widzialem tam gildie grimor hearts czy jakos tak to sie pisze

To właśnie my byliśmy :D bo kiedy wbiliśmy na betę, nazwa była już niestety zajęta, ale tym razem będzie inaczej :)

btw ja mam 24 lata i mi to też nie przeszkadza. Zapraszamy wszystkich chętnych do gildii i na forum http://www.aionfairytail.pun.pl

Nom to bylismy my:)

można wiedzieć dlaczego nie dochodzi do mnie e-mail do weryfikacji konta?

Cześć mam pytanko, z checia bym doszedł do Was do gildii :) Niestety bede mial tylko konto zwykłe. Dostałem klucz ale niestety nie mialem czasu aby ściągnąć aion'a i pograć. Jeżeli ktoś by miał na zbyciu jakies wolne konto z veteranem z checią przyjme, wymienie za inne itp. :)

E mail mozesz miec w spamie tak jak ja.mozesz dolaczyc do nas na forum naszym http://aionfairytail.pun.pl/ jesli ktos ma z pewnoscia ci da:)

Gratulujcie "autorskich" wymagań i procesu rekrutacji :)

copypaste.png

A no widzisz my chcemy rowzniez newbie.A wy tylko starych wyjadaczy.Ktos nowy za pare miechow tez bedzie wyjadaczem.:)

i to pisal lider(nie ja) i jestem pewien ze tego nie skopiowal.Tu nasuwa sie inne pytanie.Ale bede mily.

warn_ico.png
Double post. - Cree