Gildia S.W.A.T. zaprasza do gry

abc1234.jpg

Maestia: The Shattered Light

Nudzi Cię samotna gra i lubisz dobra zabawe ?

Sądze, ze to gildia dla Ciebie!

Po wstąpieniu do gildi nie będziesz martwił się o towarzystwo.

Trochę o gildii:

S.W.A.T to polska gildia powstała 03.01.2011r. na serwerze Pectus, we frakcji Temple Knights, założona przez PrzeMo, mająca na celu zrzeszenie graczy z Polski. Jej celem nie jest zawładnięcie serwerem lecz wspólna, dobra zabawa. Każdy nowy gracz może tu uzyskać pomoc bardziej doświadczonych graczy.

Czego oczekujemy:

• Aktywności w grze,
  • Kultury osobistej,
  • Uczciwości,
  • Szacunku dla graczy,
  • Poczucia humoru,
  • Rejestracji na forum gildyjnym.

Co oferujemy:

• Wspólne raidy na instancje,
  • Miłą atmosferę,
  • Wzajemną pomoc,
  • Dobrą zabawę
  • W przyszłości kanał głosowy Teamspeak 2/3

W sprawie rekrutacji pisać w grze PW do PrzeMo, Manian(gg: 6582188).

Strona gildii: www.wtrakciebudowy.pl *

Forum gildii: www.maestia.fora.pl

Kanał głosowy: ts.wtrakciebudowy.pl *

*- w najblizszym czasie zostanie podane

Trochę informacji o samej grze:

Maestia The Shattered Light to wspaniała gra o pięknej grafice. Już przy samym tworzeniu postaci można wybrać sporo wariantów włosów, twarzy czy innych rzeczy. Przejdźmy dalej . Gdy już wejdziemy do gry powita nas przyjazny interfejs, którego zresztą możemy dowolnie ustawić według uznania i piękna grafika. W grze istnieją 2 frakcje: Superion Guardians i Temple Knights, które toczą ze sobą odwieczną walkę. Istnieją 4 klasy postaci: Warrior, Ranger, Cleric i Mage. Oczywiście każdą klasę możemy zrobić na kilka wariantów jak nam się podoba. Gra oparta jest na questach i instancjach z których możemy czerpać wiele frajdy, gdy robimy je z przyjaciółmi lub kolegami z gildii. Nasz bohater podczas brania questów rozmawia z Bóstwem, które w tajemniczej historii ujawnia nam tajemnice Maestii i ciekawą sprawą jest modlitwa za którą jeśli się modlimy jakiś czas zyskujemy bonusy. W Maestii IS jest ubogi, więc nie ma zbytniego wpływu na grę. Jest dużo opcji pvp: pola rvr czyli krolestwo vs krolestwo, zwyczajne player vs player i w przyszlosci gvg(guild vs guild). To krotka recenzja tej wspaniałej gry. Zapraszamy do wspólnej gry z gildią S.W.A.T

ss2ga.jpgss1mv.jpg

Zdecydowałem się zagrać. Jeżeli jesteście naprawdę tak zajebistą gildią, pełną humoru - to na pewno dojdę. Oczywiście jako nowemu graczowi - przyda się malutka pomoc... :)

Mój nick, będzie to GoodChild lub xGoodChild :)

Wasza gildia przypomina mi nazwą czasy gdy gierzyłem w SWAT 4... ;) skąd ta nazwa dla gildii w takiej grze? 4fun?

Hm... chwilowo nie mam zbytnio co robić, wiec dziś komputer sobie nockę zaliczy, a jutro obadam co to jest :P

Już biorę się za ściąganie ^^.

Konto na forum już zrobione, teraz tylko ściągnąć grę i można ruszać w ten świat

Nick będzie:Avinnger

Ten gameplay z Archerem wygląda bardzo przyjemnie. A jak się ma sprawa IS w Maestii? Bardzo ułatwia rozgrywkę?

Dziekujemy za wszystkie odpowiedzi Miło nam będzie zagrać z takim teamem;) IS jest bardzo ubogi istnieje on tylko po to aby ulepszac wyglad postaci:) wiec bardzo dobrze mysle dla graczy;) Zresztą sprawdzicie to sami w grze:]

To w takim razie już ściągam i w niedługim czasie zorientuje się co i jak :)

O fajnie, skoro IS jest tylko do wyglądu to już się biorę za ściąganie.

Okaże się co to jest :P

Nick w grze: Sheitah

Rowniez zagram, gra sie instaluje. Nick bedzie : VolVic albo SaSkia.

BTW skoro nie ma ts/vt to moze pogadamy na skype ? juz mam dosc samotnej gry :D

volvice2k - Skype dodawajcie Ci co beda grac i co maja mikro, zrobimy konfe i pogadamy ;)

Gra zapowiada się ciekawie. Kiedyś chyba była tutaj na MMO. Ale jakoś ucichło na ten temat. Mniejsza. Przekonaliście mnie do tej gry i również zagram :)

Nick: Taki jak na forum = Nurarihyon.

Przekonałeś mnie, zasysam :D

Nick pewnie będzie Aranisus

Podawajcie swoje nicki skype, nuda samemu ;(

volvice2k- dodawajcie albo podawajcie swoje w tym o to i temacie.

Dzis oblukam jakis kanal ts3 lub vt i dam znac piszcie do Manian i PrzeMo jak rowniez BaRtO i Rubicon'

w sprawie rekrutacji:)

Najbardziej w gildii potrzeba clericow, bylbym bardzo wdzieczny gdyby ktos zaczal nim grac:)

Gdybście szukali taniego i dobrego hosta servera glosowego dajcie znac, ja korzystam z mumble i jestem bardzo zadowolony placac z a20 osoby kanał 6 złotych smsem lub 3 złote przelewem:P

Wlasnie zlozylem formulaz o kanal ts3, czekam na odp. Jak cos zedytuje post i podam wszystkie dane.

#PS ktos moglby pograc dzis tak 2-3 w nocy ? :D

Myślę,że coś koło 2będę mógł pograć :)

Jesli ktos zaczal gre juz prosze napiac do Manian chetnie przyjme do naszej gildi:)