Gildia S.W.A.T. zaprasza do gry

Jak potrzeba cleryka to mogę nim zagrać. Co prawda zawsze grałem jakimś DD czy tankiem, ale coś dla odmiany teraz się przyda.

Aktualnie mam 40% ściągniętej gry i pozostało jakieś 2,5 godziny. Czy wytrwam do 2-3 w nocy to nie wiem, ale jeszcze dziś zagram na pewno.

Też chciałbym dołaczyć do gildii. Grałem w to, ale już trochę czasu minęło. Może napiszcie ilu jest przedstawicieli danej klasy w gildii, łtwiej będzie ,,balansować''

ładna prezentacja już zaczynam ściągać :)

pamiętam, że próbowałem w to grać, ale jakoś nie wyszło i gra poleciała do "kosza" ;) powodzenia Narodzie ;P

Mnie się pomyliło i zrobiłem postać po tej drugiej stronie. Skapłem się teraz, na 20 poziomie, nie chce mi się jeszcze raz questów robić od 1lvl. Dołącze tam do jakiejś gildii <_<

A ja mam takie małe pytanko. Czy na tym serwerze Pectus gra dużo ludzi? Bo on jest cały czas na Low.

Mght Tay kolego do 20lv bardzo latwo dobic a zwlaszcza ze dzis jest 150% expa. W calej Maestii jest naraziwe malo ludzi poniewaz to jest dopiero OBT:) ale z to przyjemnie sie gra

ściągam mam 62%

nick:erchaix

Nick GodFatherr mam 9 lvl server:Pectus.Zaprosncie mnie do gildii? A pomoze mi ktos bo mam questa enlightement use pisze o co chodzi?I dostalem skilla ktorego moge 10 razy uzyc o co kaman?

Prosze pisac do Manian w grze na whisp caky czas jestem chetnie przyjme do gildi wszystkich polakow:)

Deviine w grze wytlumaczymy dokladnie o co chodzi:)

milo nam ze tak chetnie dolanczacie do naszej gildii i zapraszmy rowniesz inne osoby ktory lubia gry MMORPG.

Zapraszamy rowniez tych ktory nigdy nie grali badz im sie nie podobaja gry MMORPG

napisze.W grze bede o 4/5

witam ja już ściągam mam 40%

nick zederich

klasa archer

Ogłoszenie z Ostatniej chwili jeszcze gorące jak ja :P

TEAM SPEAK 3 będzie funkcjonował dla gildii ;)

W sprawie IP Pisać do Manian'a on posiada wszelakie informacje ;)

Widze że tak wszyscy się rozpisują, ale znając życie, to i tak bedzie sukces jak z 3 osoby dojdą :D

Życze powodzenia

Przedstawi mi ktos build archera opartego na crit ataku?

Warcraft przykro mi że w nasnie wierzysz, w tej chwili do gildi doszlo ponad 10 osób ito całkiem spory sukces a codzinnie zgłaszają się nowi więc nie wiem po co ta krytyka jeśli nic nie wiesz......

Warcraft przykro mi że w nasnie wierzysz, w tej chwili do gildi doszlo ponad 10 osób ito całkiem spory sukces a codzinnie zgłaszają się nowi więc nie wiem po co ta krytyka jeśli nic nie wiesz......

Odezwij się za tydzien/dwa :)

zaraz będę w grze instaluje mi się i zaraz napisze

Niestety gra wylądowała w koszu :)

Jakoś mnie odrzuca. Ta dynamika walki jest po prostu przecudna -.- I grafika niby ładna ale dla mnie fuj.