Gildia S.W.A.T. zaprasza do gry

Musze przyznać że gildia milutka, do tego gra ma potencjał.Co do dynamiki faktycznie kuleje ale tego co widze z lvlem powolutku sie poprawia.

Dołączam się do gry ^^

Zapraszam na kanal VT ;) v2.svoice.pl Port: 6015 Kanal Maestia Team haslo : Energy2000

WBIJAC !

Niestety nie przypadła mi do gustu ta gra. Wole stare dobre Guild Wars.

I w końcu jakiś ciekawy temat Mage lvl 17 na razie

DanteIOOO

...................

Witam. Gra właśnie sie updatuje ;). Więc jak zrobie postać (nick Riseman) to napiszę do któregoś z rekrutantów.

Aktualnie wprowadziliśmy min. lvl 19 - za dużo osób zmieniało postać po wbiciu parunastu leveli.

Jeśli chcecie, możecie złożyć podanie na forum http://maestia.fora.pl/ i potem próbować łapać mnie (nick Ellaren albo Satrina) lub PrzeMo w grze.

Rekrutacja dla rangerów jest w tej chwili zamknięta.

Hmmm.... Jest ktoś kto moglby zapoznac mnie z ta grą na poczatek?(Skype);d GG:13091415 (Jakby co 16 lat mam:D)

3b0b73f7ca3f29b4df8b82afb8971f8b_336.jpg

LaLaNaBlaNaLaLa

Od Świętego Mikołaja za wykopalisko wszech czasów :)

Hahahah

mózg rozjebany.

Chętny Nick Kanonierkaa

o Ch*8** to taki stary temat jest .....

ja mam zamiar zaczac dzis moze ktos chetny ?

abc1234.jpg

Maestia: The Shattered Light

Nudzi Cię samotna gra i lubisz dobra zabawe ?

Sądze, ze to gildia dla Ciebie!

Po wstąpieniu do gildi nie będziesz martwił się o towarzystwo.

Trochę o gildii:

S.W.A.T to polska gildia powstała 03.01.2011r. na serwerze Pectus, we frakcji Temple Knights, założona przez PrzeMo, mająca na celu zrzeszenie graczy z Polski. Jej celem nie jest zawładnięcie serwerem lecz wspólna, dobra zabawa. Każdy nowy gracz może tu uzyskać pomoc bardziej doświadczonych graczy.

Czego oczekujemy:

• Aktywności w grze,
  • Kultury osobistej,
  • Uczciwości,
  • Szacunku dla graczy,
  • Poczucia humoru,
  • Rejestracji na forum gildyjnym.

Co oferujemy:

• Wspólne raidy na instancje,
  • Miłą atmosferę,
  • Wzajemną pomoc,
  • Dobrą zabawę
  • W przyszłości kanał głosowy Teamspeak 2/3

W sprawie rekrutacji pisać w grze PW do PrzeMo, Manian(gg: 6582188).

Strona gildii: www.wtrakciebudowy.pl *

Forum gildii: www.maestia.fora.pl

Kanał głosowy: ts.wtrakciebudowy.pl *

*- w najblizszym czasie zostanie podane

Trochę informacji o samej grze:

Maestia The Shattered Light to wspaniała gra o pięknej grafice. Już przy samym tworzeniu postaci można wybrać sporo wariantów włosów, twarzy czy innych rzeczy. Przejdźmy dalej . Gdy już wejdziemy do gry powita nas przyjazny interfejs, którego zresztą możemy dowolnie ustawić według uznania i piękna grafika. W grze istnieją 2 frakcje: Superion Guardians i Temple Knights, które toczą ze sobą odwieczną walkę. Istnieją 4 klasy postaci: Warrior, Ranger, Cleric i Mage. Oczywiście każdą klasę możemy zrobić na kilka wariantów jak nam się podoba. Gra oparta jest na questach i instancjach z których możemy czerpać wiele frajdy, gdy robimy je z przyjaciółmi lub kolegami z gildii. Nasz bohater podczas brania questów rozmawia z Bóstwem, które w tajemniczej historii ujawnia nam tajemnice Maestii i ciekawą sprawą jest modlitwa za którą jeśli się modlimy jakiś czas zyskujemy bonusy. W Maestii IS jest ubogi, więc nie ma zbytniego wpływu na grę. Jest dużo opcji pvp: pola rvr czyli krolestwo vs krolestwo, zwyczajne player vs player i w przyszlosci gvg(guild vs guild). To krotka recenzja tej wspaniałej gry. Zapraszamy do wspólnej gry z gildią S.W.A.T

ss2ga.jpgss1mv.jpg