21/11, hype mocniejszy niż jakiekolwiek MMO mogłoby osiągnąć
21/11, hype mocniejszy niż jakiekolwiek MMO mogłoby osiągnąć
Już nie mogę się doczekać tej wciągającej fabuły i niezwykłych postaci. Mam nadzieje, że pojawi się dziewczynka zwana "Hitler".
Kiepski troll jest kiepski hubcert, musisz się mocniej postarać
Fabuła serialu była przyjemna i tego samego spodziewam się po filmie, a sama seria jest bardziej realistyczna od WoTa(aczkolwiek marny to sukces)
Hitlera niestety nie było, ale jest Katyusha i ma wiadomość dla wszystkich hejterów:
Peace
Trzeba się będzie ogarnąć i obejrzeć serie TV
Dla zainteresowanych, pojawiły się w końcu napisy, wiecie gdzie szukać
Ja wiem jak spędzę dzisiejszy wieczór, a Ty?
Warte to w ogole obejrzenia, mowie o serii TV ? Aktualnie jestem w dolku animowym, nie mam czego ogladac
Jestem w czarnej D z aktualnym sezonem więc...
@magnum Jak jesteś w stanie przymknąć oko na to że prowadzenie czołgu to normalna rzecz dla licealistki w tym świecie, a licea biorą udział w corocznym turnieju bitew pancernych, to warto
No wlasnie to moze byc najwiekszy problem. Jak widzialem trailer tego filmu i te dziewczynki prowadzace czolg to prawie spadlem z krzesla ale kto wie, wiele takich anime bylo co odstraszaly na samym poczatku
Przykro mi, ale mizerne 2/10. Nie warte zachodu. Zmarnowałem tylko czas. No coz sprobowalem i sie wypowiedzialem. Moze gdybym byl w podstawowce i dalej ogladal Czarodziejke z ksiezyca to bym łykną owe anime.
Mierny troll, trzeba było przynajmniej użyć anime w podobnym gatunku do GuP, a nie Sailor Moon, które jest typowym shoujo(czyli anime skierowanym do dziewczyn).
Jak nie masz nic lepszego do roboty od hejcenia, to polecam wrócić na strefę
@magnumJak lubisz moe, to warto dać szansę. Jak się nie wciągniesz po paru odcinkach, za wiele nie stracisz
Również się przymierzam do serii TV. Uwielbiam anime, a ten tytuł kusi.
Mnie odstraszyly nawiazania do wota a potem wykupienie tego przez wg..
Nie widzę nawiązań do WoT w samym anime, poza faktem że oba są o czołgach. Nie mogę też znaleźć informacji o rzekomym kupnie GuP przez Wargaming, widzę tylko zapowiedzi o współpracy z których nic ostatecznie chyba nie wynikło.
Ba, w anime czołgi są bliższe historycznym odpowiednikom niż w arcade'owym WoT, chociaż to raczej nie trudne
To anime jak dla mnie to zwykła strata czasu ale o gustach się nie dyskutuje. Samo założenie małych dziewczynek w cięzkich maszynach bojowych wywołuje raczej szyderczy śmiech przeplatany z nutką zażenowania. Niestety rynek anime jest zasypywany tego typu odmóżdżaczami no ale cóż jacy odbiorcy takie anime ;).
Miałeś mnie traktować jak powietrze, a próbujesz mnie sprowokować na każdym kroku
Anime jest w porządku, no ale trzeba mieć więcej niż te 12 lat żeby zobaczyć coś ponad dziewczynki w czołgach
Miałeś mnie traktować jak powietrze, a próbujesz mnie sprowokować na każdym kroku Anime jest w porządku, no ale trzeba mieć więcej niż te 12 lat żeby zobaczyć coś ponad dziewczynki w czołgach
Wg mnie ośmieszasz się... Tradegia co się dzieje z facetami w Polsce... Z tego co mi wiadomo jesteś dorosłym mężczyzną, a czytając cały temat uważam, że coś jest nie halo. Ale co? Nie lepiej obejrzeć jakiś film sensacyjny lub dokument wojenny z Wołoszańskim? Nie chcę tutaj nikogo obrażać, ale na prawdę coś jest nie tak. Wg mnie: Czterej pancerni i pies > Girls und Panzers.
Wyraziłem tylko swoją opinię i rozumiem, że może Ci się nie podobać ale to nie powód żeby od razu mnie atakować. Jak zawsze Pan moderator nieomylny zawsze gotów do nazwania kogoś 12 latkiem tylko z tego powodu, że nie popiera tego typu zboczeń. Ach jakie to dorosłe i męskie :).
A moim zdaniem dorosły człowiek ma prawo wybierać co mu się podoba. Nie lubię filmów, bo rzadko kiedy pasuje mi gra aktorska, głos pod postać podłożyć jest łatwiej + w animacji można zrobić dużo więcej niż w normalnym filmie. Co do dokumentów wojennych, historia nigdy jakoś mnie nie ciekawiła.
Poza tym obydwaj pokazujecie swoją dojrzałość tutaj. Ja nie chodzę po tematach gdzie ludzie rozmawiają o rzeczach które nie lubię tylko po to żeby pisać że ich pasja to gówno, mam lepsze rzeczy do roboty w moim czasie wolnym
Yyy w pełni dorosly i rozwiniety mężczyzna nie pasjonuje sie jękami i piskami w czołgach Rozumiem ze to chwilowe zauroczenie i fantazja ze zmaz nocnych. Nie chcemy Cie naprostowac, ale zrozumiec DLACZEGO? Fakt ogladam anime, ale tylko Dragon Balla bo byl wyznacznikiem lat 90', a mam do nich sentyment. Takie o wytlumaczenie.