Głosowanie nad ustąpieniem GURU z stanowiska Redaktora Naczelnego

W związku z licznymi zażaleniami na Redaktora Naczelnego Ogłaszam głosowanie nad Wotum Nieufności dla Redaktora Naczelnego GURU .
Głosowanie jest publiczne i ma pokazać czy użytkownikom tego forum i tej strony jest potrzebny taki Redaktor Naczelny jak GURU

Zachęcam do głosowania.

- Ankieta jest formą informacji dla forum / strony o opinii na temat Redaktora Naczelnego

- Ankieta nie ma na celu skompromitować Redaktora Naczelnego

- Ankieta jest Publiczna Jawna

- Każdy może oddać 1 głos

- Zaleca się nie zamykanie ankiety do czasu jej zakończenia tj. 31.07.2014

@Edit

Głosowanie ma na celu raz na zawsze skończyć debatę czy guru się nadaje czy nie . Sami zdecydujcie i skończcie już trajkotać.

Ale cie to boli...

Zresztą nieważne.

1. Jestem na: NIE

2. Jestem na: TAK

Nie uważam, że powinien ustąpić, bo zgadzam się, że bez niego nie byłoby news'ów, ale jak najbardziej NIE zgadzam się, że powinien być redaktorem naczelnym, nie z takim zachowaniem, podejściem do tematu i traktowaniem swoich czytelników (czyt. ma wszystkich w poważaniu i ich zdanie się nie liczy). Tak więc:
1. Jestem na: NIE (Przez przypadek kliknąłem TAK, zagapiłem się, ale jestem na NIE)

2. Jestem na: NIE

I tak nie wiem po co jest ta ankieta, przecież ona nic nie zmieni, chcesz tylko się dowiedzieć jakie są zdania na ten temat? Bez sensu.

Guru is love , guru is life. Dla mnie może nawet w newsach wyrażać swoją opinie na 2 strony i robić błędy ale dla mnie liczy się przekaz i tego co mnie interesuje się dowiaduje.

Więcej dystansu bo was coś za bardzo boli d*pa ostatnio.

Głos na zostanie.

NIE POWINIEN USTAPIC. Prawda jest taka, ze jakby odszedl, to bysmy nie mieli newsow. Zero.

To tak jakby prowadzić ankietę "Czy chcesz aby ten portal istniał".

Każdy dobrze wie że przyczynił się w znacznej mierze dla tej strony ale z drugiej strony może najwyższy czas ustąpić i znaleźć godnego następce?

Bekaz swietnie to ujal. Na dzien dzisiejszy portal bez guru nie istnieje.

Mati - nie znajdziesz takiego, poniewaz wszyscy poprzednicy na tym stanowisku szybko odpadali. Tylko guru sie trzyma.

Wyniki mówią same za siebie. Kolejny temat, który zejdzie do poziomu awantury a nie zmieni nic. Nawet jeśli znajdzie się nowy to i tak nie wytrzyma wymaganego tempa i ciśnienia. Mając sprawny silnik w samochodzie wymieniasz go, bo komuś się nie podoba? Nie... Nasz układ napędowy jest sprawny... nie trzeba go wymieniać a co najwyżej wyregulować ;)

1. Nie

2. Tak

Siedzę na tym portalu od kilku lat i Guru wcale mi nie przeszkadza a wręcz przeciwnie. Bez niego to nie to samo. A jeśli autorowi to nie odpowiada to niech idzie na inny portal o grach MMORPG a nie wylewa łzy tutaj.

22 posty na forum i chcesz usuwać człowieka dzięki któremu masz co czytać na portalu?

Eh może guru jest jaki jest, i nie każdy zgadza się z jego zdaniem i recenzjami ale to przeciez to tylko jego zdanie na dany temat.

Pytanie 1-NIE

Pytanie 2-TAK

Bez niego to ten portal zostałby bez nowości.

Guru poprostu umie pisac, wie jak prowokowac ale jego posty sa najciekawsze, umieszcza w nich najwazniejsze informacje, odnosi sie do nas do czytajacych.. Bez niego portal nie istnieje, max 1 news dziennie, ludzie troche dystansu :)

Nic nie mam do jego przeciwnikow, ale nie wiem po co ten hejt, wedlug mnie Guru powinni rozszarpywac jesli chodzi o prace dziennikarza/ redaktora gazety. To tyle odemnie :))

Zastąpisz go? O, nie? Patrz to tak jak 99% ludzi z tego portalu, więc jak dla mnie te całe głosowanie nie ma najmniejszego sensu.

Guru jest spoko.Ma chłopak poczucie humoru nawet chce coś mu robić na tym forum przeciwieństwie do niektórych modów

i redaktorów.Dajcie mu poprawić swoją samoocenę więc niech zostanie :D

Jeżeli guru nie odpowiada to nie wchodźcie na tą stronę :)

Co Wy się czepiacie chłopaka? Sami lepiej byście nie napisali. Mi tam nie przeszkadza on.

TO są jakieś żarty ? Albo ktoś ma parcie na ekranie, fakt nie czytam wszystkich newsów, ale nie wyrzuciłbym człeka. Czemu ? ano, bo sam bym nie poświęcił tyle czasu na szperanie po necie. Fakt zdarzają się błędy, ale kuźwa to jest człowiek a nie robot.

Znajdź mi ludka który nie robi błędów, wtedy popiszemy znowu.

A po 2 jesteś nowy na forum, albo nowa, i od razu takie decyzje, ciekawe co będzie dalej.

Śmiech na sali co tu się wyrabia w ostatnim czasie, ciągłe skargi, zażalenia itp. prawda jest taka, że faktycznie portal istnieje dzięki Guru i jego codziennej ciężkiej pracy, ludzią się wydaje, że te informacje o grach to chyba Guru na maila dostaje :D już to było mówione setki razy, że, jeżeli nie podoba Ci się jakość newsów i to co nasz redaktor sobą reprezentuje, nie możesz się z tym pogodzić to dlaczego nadal tu jesteś? potrafisz odpowiedzieć na to pytanie? Dajmy na to dla przykładu, że mnie tak samo jak Ciebie irytują wiadomości w Fakcie, to co mam wystosować ankietę w której będę rządać zmiany głównego redaktora? Mam propozycję otwórz swój portal i stwórz konkurencję, albo poprostu przenieś się na inny. Ja wchodzę na portal czytam newsy i wychodzę, raz na jakiś czas zdarzy mi się napisać jakiś komentarz i tyle. Jak mnie nie interestuje jakiś news to nawet na niego nie klikam.

Co do ankiety to zaznaczyłem:

1) NIE

2) TAK

Tyle było tych tematów o usunięciu guru, że to jest aż śmieszne :D
guru jest i będzie. Problemu w tym nie widze, a z jego stronniczosci czy hejtów, można się nawet pośmiać.