Głosowanie nad ustąpieniem GURU z stanowiska Redaktora Naczelnego

Tak naprawdę to nie userzy decydują o osobie zajmującej się na przykład newsami, a administrator dlatego, że mimo wszystko to on jest pracodawcą, a nie userzy forum. Guru odwala tyle roboty, że administrator na pewno by go nie odsunął niezależnie od tego jaki byłby wynik ankiety. Ostatnio widzę, że pojawiła się taka nagonka na biednego guru, że aż się odechciewa tutaj zaglądać. Ciągły ból d*py. Ogarnijcie się, wyjdźcie na dwór i poużywajcie trochę z wakacji, a nie grupka osób stara się robić rewoltę.

1. Nie

2. Tak

Dla mnie Guru to taki typowy socjalista, każdą grę chiałby za darmo. Można zauważyć, że wypowiada się z przekąsem o grach, które są B2P, lub P2P :).

Oczywiście dla jajec zagłosowałem, że ma ustąpić i się nie nadaje, ale tak na prawdę gówno mnie to obchodzi.

Ja nie oddałem głosu, bo ta ankieta to żenada. Ludzie są wakacje, macie wolne idźcie na basen lub coś. Jedynie doczepiłem się ostatnio, o Polski tytuł. Jednak, to nie powód aby kogoś wyrzucić. Będzie chciał sam odejdzie, jednak patrząc na to - zrobi ci na złość autorze, i zostanie.

I ankieta wszystko ładnie pokazała, teraz panu co wpadł na pomysł tej debilnej ankiety powinno dać to do myślenia

1. Nie

2. Tak

JAk dla mnie guru powinien wiecej info dawac mniej hate/wazeliny.

Brawa dla tego kto założył ten temat... na pewno człowieku byś był w stanie poświęcić tyle czasu z życia co "guru" żeby tworzyć te newsy. Jakie są takie są, ja tam nigdy nie narzekałem na Jego pracę, dobrze, że jest ktoś komu się chce pisać te newsy, bo zdobycie materiału, napisanie newsa i przyjmowanie na klatę co chwilę masę hejtów na swój temat to jak dla mnie byłoby za wiele. Ciekawe jakby to funkcjonowało bez "guru".... Ofc jestem za pozostaniem "guru"

ludziom się we łbach poprzewracało, zamiast pisać bzdety i narzekać to się cieszcie że macie guru który pisze najwięcej newsów.

Przynajmniej wiecie co się na świecie dzieje, potraficie lepiej to do dzieła.

Śmieszny jest ten ciągły płacz i hejt w stronę guru.

Z czystej złośliwości, abyście wreszcie dali sobie spokój:

1. Nie

2. Tak

Nie wiem na cholerę się oni go wszyscy czepiają.

Tak naprawdę to nie userzy decydują o osobie zajmującej się na przykład newsami, a administrator dlatego, że mimo wszystko to on jest pracodawcą, a nie userzy forum. Guru odwala tyle roboty, że administrator na pewno by go nie odsunął niezależnie od tego jaki byłby wynik ankiety. Ostatnio widzę, że pojawiła się taka nagonka na biednego guru, że aż się odechciewa tutaj zaglądać. Ciągły ból d*py. Ogarnijcie się, wyjdźcie na dwór i poużywajcie trochę z wakacji, a nie grupka osób stara się robić rewoltę. 1. Nie2. Tak

I własnie dlatego pojawiają się takie głosowania bo większość nie wiem jak was nawet nazwać redaktorów , administratorów , jaśnie panów czy czegoś tam innego nie potrafi nawet odpowiedzieć bez sarkastycznych docinek , obrazy albo innych żałosnych tekstów którymi udowadniacie na jakim poziomie się zatrzymaliście więc nic w tym dziwnego że są takie głosowania. Co do newsów to wszyscy mają rację ale skoro tylko jedna osoba piszę tutaj newsy to chyba coś jest nie tak w krainie Panów i Władców tego świata

Widzę, że temat przeniósł się gdzie indziej. Ludzie piszecie to samo co w poprzednim temacie.

Nie macie się czego uczepić? Kiedyś masa tematów o pani NS żeby została zwolniona że stanowiska, a teraz guru?

Następny temat będzie może o zamknięciu portalu.

guru weź napisz tę kilka newsów tak "ładnie" i zobacz jak się przyjmą żeby się ludzie uspokoili. Co ci szkodzi?

Będzie git to OK popraw może troszkę swój sposób pisania.

Nie będzie git to pisz jak pisałeś.

Nie widzę powodów żeby komukolwiek ustąpił miejsca, poza tym każdy kto był szybko znikał. Więc każdy kto ma jakiś problem, powinien raczej sam spróbować być lepszym, co jest mało prawdopodobne, bo nawet jeśli dodawałby przez jakiś czas dobre newsy i tak by szybko poległ. Jedyne co mi się nie podoba, to trolle w newsach. Nie wiem kto odpowiada za porządki na portalu, ale raczej nikt i powinni kogoś na to stanowisko skombinować, bo to czasem przesadne jak niedorzeczny bełkot jest w komentarzach

Oj, już teraz wyniki ankiety jasno pokazują, że to tylko mała grupka krzykaczy jest za usunięciem guru. Nikt nikomu nie każe czytać jego newsów.

Portal co prawda profesjonalny nie jest i może w obliczu niektórych jest widziany jako "blog" guru.. blog o grach a skoro o blogach mowa nie wiem czy wiecie, ale sami możecie pisać swoje blogi np. o świecie gier mmorpg i tam możecie się wykazać. Jestem święcie przekonany, że jak będą zawierały ciekawe treści ze świata gier to nawet czasem będzie można takie notki z blogów użytkowników publikować ( ofc po tym jak skończy się sprawdzanie czy wszystko działa z tymi blogami itp ) Najłatwiej jest napisać jakieś teksty typu wywalcie guru ale co potem ? Kto będzie pisał newsy, kto będzie wyszukiwał i publikował dla Nas ciekawostki ze świata mmorpg i nie tylko? Od kilku lat toczone są takie bezsensowne rozmyślania o guru moim skromnym zdaniem każdy taki temat powinien być od razu skasowany przez moderatorów, bo nic nie wnosi chyba, że jakiś podział między użytkownikami.

Skoro nie podoba się komuś styl pisania guru to niech nie czyta jego newsów, ja nie mam z nimi żadnego problemu wystarczy trochę krytycznego myślenia i swoja opinia mimo swojego nicku guru nie jest wyrocznią a to co wypisuje to jego zdanie TY możesz posiadać swoje.

Nie słuchaj ludu, pisz jak chcesz, w końcu masz monopol nie ? Wyrobiłeś sobie taką markę, i niech tak zostanie. Nie uginaj się pod płaczem użytkowników - przynajmniej nie jest nudno. Chociaż kop Polskie tytuły, robiąc to od początku a nie zmieniając linię frontu.

Czy Guru powinien ustapić ze stanowiska Redaktora Naczelnego Portalu MMORPG.ORG.PLCZy uważasz że guru jest odpowiednią osobą na w/w stanowisku

Przecież to są dwa pytania o to samo!

1:NIE

2:TAK

Guru forever!

Dobra może i ja tu dorzucę parę słów ze względu na to, że ta "dyskusja" nawet mnie zainteresowała.

Jak widzę wielu użytkowników narzeka na Guru. Tyle, że musicie znać dwa małe fakty:

• 1) To Guru jest TU redaktorem nie wy, więc prędzej was zbanują za byle pierdółki (typu pisanie takich tematów) niż Guru stąd czmychnie. Dodatkowo WY nie możecie mu nic zrobić (ranga użytkownika zobowiązuje), co najwyżej pisać bezsensowne i nic nie wnoszące tematy na forum, decyzje o odejściu może podjąć tylko i wyłącznie sam Guru, a WY nie możecie na nią w żaden sposób wpłynąć.
  • 2) To Guru jest podstawą tego portalu. To on piszę najwięcej i najczęściej. Bez niego ten portal miałby niemałe problemy, nie każdy jest tak dyspozycyjny jak on.

Sam jestem administratorem i jednocześnie newsmanem pewnego portalu. Ten jest dla nas największą i najgroźniejszą konkurencją. A wszystko ze względu na to, że ten jest codziennie aktualizowany o sporą ilość nowych informacji które są przez wielu czytane i komentowane. A kto je piszę? No właśnie. Nie liczy się sposób ani jakość, ale ilość i przekazanie danych informacji.
Jeżeli myślicie, że takie "pisanie" nawet w stylu Guru to prosta sprawa to jesteście w błędzie. Naprawdę tydzień takiej pracy jaką wykonuję Guru i już będziecie mieli dość. Wiem to z własnego doświadczenia. Jeżeli ktoś chcę spróbować to zapraszam na portal na którym jestem "zatrudniony" (info na PW jeżeli ktoś chętny), mamy tam opcje dodawania newsów i artykułów przez użytkowników. Te pojawiają się na stronie głównej po akceptacji administratora. Tak więc zabawy możecie mieć co niemiara.

Wiecie co to takiego "zła sława"? No właśnie... Im więcej hejtujecie Guru, im więcej piszecie, im więcej pojawia się kont, tym większe Guru ma zyski. Proste i logiczne. Lepszym sposobem na zmuszenie go do odejścia byłoby po prostu siedzenie cicho i nie odwiedzanie tego portalu tylko po to by i tak przeczytać jego news i napisać jakiś kąśliwy komentarz z którego i tak nic sobie nie zrobi. Guru to cwana bestia i podkreślam - nie macie z nim żadnych szans ; )

Peace.

Ankieta, ankietą - jednak ciekawy temat odnośnie ligi. Nevarian jeden z czołowych stremer'ów dostał bana. Konfilkt na lini Riot - Streamer. Jednak ja nie redaktor, więc jak ktoś lubi afery temat dla niego :D