Głosowanie nad ustąpieniem GURU z stanowiska Redaktora Naczelnego

Według mnie newsy guru są zrobione bardziej profesjonalne niż co poniektóre artykuły z popularnych portali typu wirtualna polska, na które to strony już od dawna nie zaglądam, bo mnie przytłacza ilość reklam i bzdur :D Tutaj przynajmniej czytam wiadomości ciekawe i na temat. Jedynie co do czego bym się przyczepiła, to imo guru powinien przeczytać trzy razy co napisał zanim doda, żeby uniknąć błędów -.-

POWTARZAM PO RAZ OSTATNI!!
NA FORUM NIE PANUJE DEMOKRACJA, WIĘC TE SWOJE ANKIETY MOŻECIE SOBIE SCHOWAĆ GŁĘBOKO W... KIESZEŃ.

Smuraj i dobrze bo gdyby była to rządziła by ta głupia większość :). Co do ankiety Nie i Nie powód nawet jak guru newsa nie napisze to i tak hejty lecą w niego to tylko pokazuje że nie hejtujecie newsów a osobę bez pozdrowień dla fanów vampirka :*.

Co to bylby za portal bez guru?

-Newsy mi sie bardzo podobaja

-Nie mialem okazji pogadac z guru ale lubie jego wypowiedzi i komentarze

To tyle z mojej strony

Mam nadzieje ze guru nie bedzie sobie nic robil z takich ankiet bo jak dla mnie jest zbedna

Pozdrawiam ;)

Czy Guru nie jest przypadkiem właścicielem tego serwisu? Jeśli tak to ta ankieta jest conajmniej bez sensu, no ale niektórym się już w d*pie poprzewracało :)

Ja już kiedyś pisałem, żeby guru został bo bez niego nie ma serwisu tylko, żeby nie miał możliwości edycji komentarzy pod newsami, a żeby byli do tego specjalni moderatorzy tamtych komentarzy. Bo niejednokrotnie były sytuacje nieprzyjemne z guru i z pousuwanymi niektórymi komentarzami. Ale to tylko moje zdanie bo sam kiedyś padłem tego ofiarą :D Nie każdy musi się z tym zgadzać, jednak za wyrzuceniem guru jest zdecydowanie przeciwko temu.

Meh, Nie wiem czemu ludzie się tak na niego uwzięli, wykonuje swoją robotę i robi to na prawdę dobrze, o większości nowinek ze świata ememo bym się nie słyszał gdyby nie jego newsy. Po za tym ten portal umrze bez niego na tym stanowisku.

Guru to nie zaden Tusk, zeby glosowac. Guru to Kim Dzong Un i jak zechce to sciagnie caly badziewny serwis z anteny jak i jego uzytkownikow, ktorych serdecznie pozdrawiam, ktorzy to ten temat biora na powaznie xD

niech guru zostanie na swojej pozycji :) u mnie i znajomych to postać kultowa xD

zawsze sie śmiejemy że " wychodzi nowy crap" albo że gra upada, jego cytatów jest mnóstwo haha :D

Idiotym. Guru ciągnie właściwie ten portal samemu, a dzieciaki płaczą, chociaż dostają wszystko za darmo.
Won z portalu, jeśli coś się nie podoba.

mati3464 skoro tak ci guru przeszkadza to sam zglos sie cwaniaku na newsera skoro masz z tym taki problem.

Ja nacisnąłem na "niech odejdzie", bo wiem, że i tak zostanie i lubię go :D

Prawda jest taka, że Guru to jeden z najlepszych redaktorów, a jego teksty są jednymi z najlepszych, jakie czytałem. Spokojnie mogę nawet powiedzieć, że on > pały piszące na cdaction.pl. Jego newsy CHCE SIĘ CZYTAĆ, nie są to tylko bezpłciowe paplaniny. Idealny przykład to znowu cda, gdzie newsmanów jest z 10, czytuje tam już kilka lat, ale nie ma bata, bym odgadł po samym tekście (czy to w piśmie, czy na stronie), kto dany artykuł napisał. Tutaj problemu nie ma, na luzie wiem, że newsa napisał guru, nie Ozonek. Nie ogarniam hejtów na niego, i nigdy nie ogarnę bólu d*py.

IDIOTYZM tyle w temacie,dzieci wróćcie już do szkoły bo naprawdę ..... A cholera to potrwa aż do września!!!

Dla mnie głupia ankieta bo pytanie nie powinno być takie, tylko czy guru powinien zmienić sposób pisania bo ogólnie nikt mu nie zarzuca ze nie wypełnia swoich obowiązków jako redaktora tego portalu albo nie dodaje news tylko o jego formę pisania...ale z drugiej rzeczy pewnie przez tą formę wielu jak widzimy po wyższych postach pasuje i dlatego czytają news a dla władz portalu oraz samego guru jest to kasa wiec dlaczego zmieniać coś co daje im forsę...bo mam nadzieje ze tutaj ludzie nie są naiwni myśląc ze cały portal działa charytatywnie :]

Osoba z 22postami, czyli jak rozumiem nieudzielająca się tworzy TAKĄ ankiete!?

Oczywiście że:

1. Nie

2. Tak

P.S. I pomyśleć że idą wakacje... przybędą tylko tak durne tematy.

ale wy jesteście żałośni zdarzają się błędy ? każdy może się mylić ? hahah wy nie widzicie że on to robi specjalnie, prowokuje, robi zjebane newsy z takim nastawieniem żebyście je tylko dużo komentowali. wyświetlenia lecą w górę i guru jest podniecony że zarobi parę groszy.... myślicie że on to za darmo robi dla was ? gdyby jego nie było to na pewno znalazł by się ktoś inny na jego miejsce. może robił by więcej newsów od guru może mniej, ch*j wie nie dowiemy się bo wy jesteście chyba w nim zakochani. o guru nasz kochany zrobi Newsa (o ile można to tak nazwać) 10 razy dziennie powypisuje jakieś głupoty ale nie przędziesz jest git majonez newsy pierwsza klasa w ch*ja was robi a wy jeszcze mu się pucujecie.... /// guru to pedał won z mmorpg bo tylko zaniżasz ocenę tej stronie i zamiast być normalnym portalem mmorpg jest to następna strona dla Gimbazy.. chodziarz forum jakoś żyje i nie próbujcie komentować tego to jest moja własna opinia.

warn_ico.png
Wulgaryzmy i obraza użytkownika
~Leman

Nie mogę sobie wyobrazić tego portalu bez głupich komentarzy pod tematem guru ;D

Każdy dobrze wie że przyczynił się w znacznej mierze dla tej strony ale z drugiej strony może najwyższy czas ustąpić i znaleźć godnego następce?

Jak na taki staż na forum, to chyba Twój najpopularniejszy założony temat. Gratuluję trollu. A dlaczego od razu trollu ? Niżej.

Na forum guru nie pisze prawie wcale, więc nie mogę powiedzieć, że znam go. Jednak odwala on kawał dobrej roboty na serwisie i dzięki temu, że guru klepie kolejne newsy, to taki ktoś jak Wy czy Ja, ma czym się zachwycać, co hejcić, z czego brać korzyść (klucze, info o nowych serwerach i masa innych rzeczy). Nie wiem gdzie tu zło w pracy tego redaktora. Widocznie maść na ból d*py to tylko mity...

Można też podejrzewać, że takie akcje jak jechanie po guru regularnie, albo ankiety jak ta, to zwykłe zagrania konkurencji. Oczywiści to tylko przypuszczenia, które nic nie znaczą w ostatecznym rozrachunku- nie widziałem i nie widzę dalej innego, lepszego serwisu o grach mmo niżeli mmorpg.org.pl, więc reszta może się schować co jedynie.

guru we własnej osobie, jest głównym, który podtrzymuje filary mmorpg.org.pl (nie deprawując reszty ekipy, tak z serwisu jak i z forum), dlatego bez niego nie było by mmorpg.org.pl

Newsy są, mam co czytać codziennie i jeszcze z większości korzystam jako gracz, także, nice try Kappa, weź sobie ciastko i zapraszamy ponownie :)

1. Nie

2. Tak

1. Gafy i literówki mu się zdarzają, ale przy takiej ilości newsów, to normalne.

2. Nie zgadzam się z częścią jego opinii, ale kto powiedział, że każdy człowiek ma myśleć tak samo ^^ Zresztą po zapowiedzi pewnej gry w CD-Action i głupotach jakie autor wypisywał, to te okazjonalne pomyłki guru, to pikuś :D