Głosowanie nad ustąpieniem GURU z stanowiska Redaktora Naczelnego

Straszne śmieszne jest to że Guru przeszkadza najbardziej osobie z 22 postami. Tak jak pisało parę osób wyżej, jeżeli nie podobają wam się artykuły jego autorstwa to ich nie czytajcie.

Guru wykonuje w dobry sposób swoją pracę, no i widać po tej ankiecie ile osób to zauważa ;)

1010cd6cb023.png

1. Jestem na: NIE

2. Jestem na: TAK

To polecam wszystkich wywalić i oddać portal w wasze ręce...

Ja jestem za tym żeby Guru został. Wykonuje swoją prace porządnie i wielkie dzięki mu za to

Jaki Guru jest taki jest, ale zgadzam się z 90% tych wypowiedzi. Kiedy trzeba to facet siada i robi swoje, tyle.

dlatego pisałem ze taka ankieta jest do d*** bo wywalić go nigdy nie wywala bo za duże obroty na stronie robi...ja go tam nie będę szanować jako newsmana(czy jak to się zwie ta pozycje które robi) z tej przyczyny ze dodaje do większości news'ow bez potrzebny heit...najbardziej mi zaszedł za skóre tym jak właśnie w news;ach o WoW czy innych grach robił bezpotrzebny heit na GW2 bo jej po prostu nie lubi...dlatego ja jak czytam jego news po prostu ignoruje jego heit co pewnie robi większość osób tutaj.

1. NIE

2. TAK

Guru zostaje. Dziękuję, dobranoc.

Jest obecnie jedynym stałym newsman'em z tego co mi się wydaje.

Fascynujące. Żyjemy w świecie, gdzie konsument ma władzę. Czytając ten portal - czy jakikolwiek inny - jesteście konsumentami. Nie podoba się - wypad. Z tego co mi wiadomo mmorpg.org.pl nie ma monopolu na informacje, nie jest też jedynym portalem na świecie, czy nawet jedynym w Polsce. Naprawdę, nikt nie każe nikomu tu siedzieć i katować się wypocinami Miłościwie Nam Piszącego. Spadek wyświetleń newsów prędzej wywoła jakąkolwiek reakcję administracji niż szczeniacki hejt na "hejt" guru czy ta... ankieta.

Gwoli ścisłości - zagłosowałem odpowiednio na nie i na tak. Imć guru odwala kawał dobrej roboty i chwała mu za to.

Fascynujące. Żyjemy w świecie, gdzie konsument ma władzę. Czytając ten portal - czy jakikolwiek inny - jesteście konsumentami. Nie podoba się - wypad. Z tego co mi wiadomo mmorpg.org.pl nie ma monopolu na informacje, nie jest też jedynym portalem na świecie, czy nawet jedynym w Polsce. Naprawdę, nikt nie każe nikomu tu siedzieć i katować się wypocinami Miłościwie Nam Piszącego. Spadek wyświetleń newsów prędzej wywoła jakąkolwiek reakcję administracji niż szczeniacki hejt na "hejt" guru czy ta... ankieta.Gwoli ścisłości - zagłosowałem odpowiednio na nie i na tak. Imć guru odwala kawał dobrej roboty i chwała mu za to.

i tutaj się z tobą nie zgodzie w Polsce jest to jedyny portal tak często aktualizowany...co do zagranicznych to jest pełno bo tez na nich siedzie i tak jak pisałem wcześniej wystarczy ignorować heit guru na wszystko i mamy bardzo dobry portal ^_^

w ogóle nie rozumiem dlaczego admin czy moderatorzy nie zamknęli tego tematu bo jak sami pisali nic on nie wnosi w społeczność tego portalu i jest bezsensowny...chyba ze jest to przez nich z organizowana akcja ^_^

W d*pach wam się poprzewracało, odkąd pamiętam większością newsów zajmuje się guru. Bez niego portal byłby martwy, a to że kilku idiotów (za przeproszeniem) narobiło sobie z jego powodu kłopotów i teraz non stop się żali to ich zasrany problem. Może i robi błędy, może i czasami jest subiektywny tam, gdzie nie powinien. Ale bez niego ten portal mógłby umrzeć.

Guru odwala kawał dobrej roboty. Jedyne co może razić w jego artykułach to to, że mógłby być bardziej neutralny co do gier, a swoją opinię umieszczać ewentualni na końcu artykułu. Co do samego hejtu na jego osobę ... jedni będą go lubić inni nienawidzić, bo jeszcze nie znalazł się taki, który każdemu dogodził.

< wiem ... na forum jestem nowym userem ale portal przeglądam już od kilku lat i styl pisania Guru jakoś mi za bardzo nie przeszkadzał nigdy, pomimo że czasami miałem odmienne zdanie w stosunku do opisywanej gry czy też ingormacji >

Tak więc alleluja i do przodu XD

Powiem tak Guru może i jest muminem ale w dobrym znaczeniu bez niego Chmarus moze pakowac manatki i zamkac portal bo nie bedzie 2 takiej osoby która wytrzyma tyle hejtu i napiecia zwiazanego z dziennym dodawaniem newsów

1.NIE

2.TAK

warn_ico.png
Warn za archeologię. - Might

W związku z licznymi zażaleniami na Redaktora Naczelnego Ogłaszam głosowanie nad Wotum Nieufności dla Redaktora Naczelnego GURU .
Głosowanie jest publiczne i ma pokazać czy użytkownikom tego forum i tej strony jest potrzebny taki Redaktor Naczelny jak GURU

Zachęcam do głosowania.

- Ankieta jest formą informacji dla forum / strony o opinii na temat Redaktora Naczelnego

- Ankieta nie ma na celu skompromitować Redaktora Naczelnego

- Ankieta jest Publiczna Jawna

- Każdy może oddać 1 głos

- Zaleca się nie zamykanie ankiety do czasu jej zakończenia tj. 31.07.2014

@Edit

Głosowanie ma na celu raz na zawsze skończyć debatę czy guru się nadaje czy nie . Sami zdecydujcie i skończcie już trajkotać.