GRA BOGÓW S4 (by vanziom)

Poprosił o głosowanie na niego zapewne po to by zobaczyć kto pierwszy głos rzuci na niego, mając nadzieję że będzie to ktoś z tych złych

Ja osobiście trochę się boję, że ty Nvminer zrobiłeś to, bo się pogubiłeś(a jednak jesteś dobrym)), a oddanie mojego głosu na ciebie, doprowadzi do dalszej eskalacji konfliktu"Karthas ty#!$#$". Wstrzymam się z głosem do wieczora;/

Wy patrzycie od tej strony, ja to widze tak, że prosił, żeby niejako zrzucić z siebie winę. Pokazać, że jemu nie zależy i nic się nie stanie jak odejdzie. Jak mówię, są to moje przemyślenia i mój głos. Oddaje go, bo idę za tym co myślę, a nie za tym, co ktoś mi wmówi. Staram się wyciągnąć jakieś wnioski z tego wszystkiego, a nie ślepo patrzyć, że znam jego styl pisania i wiem iż zły nie jest. Dla mnie cała sytuacja wydała się dziwna, to też oddałem na niego swój głos - Czemu nie skoro jak na razie on jest jednym z tych większych.

Nvminer

Najprościej jak się da:

1 dzień głosowanie złych(utajnione wyniki)

2 dzień głosowanie dobrych oraz wyniki głosowania złych, (obrona mnie i Niewiary)

3 dzień(wczoraj) brak glosowania złych, głosowanie dobrych(mag czasu)

Jeszcze tego nie widzisz???

Jak bóg się wypowiem że ten świat ma określone zasady więc Karth nie mógł z d*py zostać przejęty .

@nvminer jakbyś nie zauważył to klasa karthasa została wyjawiona, tak samo niewiary.

Czy możemy darować sobie niepotrzebny rozlew krwi?

W pełni popieram Omegę. Sama się zaczęłam zastanawiać czemu taka się dyskusja zrobiła czy Karthas jest zły czy nie , skoro już pierwszego dnia został zdemaskowany ..

To jak? Moi drodzy, macie jakieś pomysły, przypuszczenia? Czy kolejny dzień będzie bezowocny.

Skoro nikt jeszcze nie głosował dzisiaj , pierwsza rzucę kamień. Głosuję na Byczska Po prowokacji ze strony Karthasa byczek strasznie zaczął się rzucać , co od razu wzbudziło we mnie podejrzenia . Do tego bardzo mocno zaczął najeżdżać na Kartha, broniąc się desperacko , jakby sam był oskarżony , a przecież słowa nie były kierowane do konkretnych osób ...

Skoro nikt jeszcze nie głosował dzisiaj , pierwsza rzucę kamień. Głosuję na Byczska Po prowokacji ze strony Karthasa byczek strasznie zaczął się rzucać , co od razu wzbudziło we mnie podejrzenia . Do tego bardzo mocno zaczął najeżdżać na Kartha, broniąc się desperacko , jakby sam był oskarżony , a przecież słowa nie były kierowane do konkretnych osób ...

Dokładnie Mayumi Głosuje na Byczska.

Ja z kolei na MIKIUSZA. Przepraszam za brak czerwonego jednak pisze z czyjegoś telefonu i nie potrafię tego zrobić., jak dla mnie miki pisze i udziela się dziwnie. Inaczej niż w innych grach. Może nie chce zwracać na siebie uwagi?

Pisze jako coffe głos na mikiusza.

I dobrze, ja nie oddam głosu. Jak spalimy tych dwóch będzie najlepiej.

Na prośbę Kartha mam za niego oddać głos wyrównujący . Tak by obydwoje spłonęli w razie potrzeby . Karth nie może oddać głosu z przyczyn technicznych .

Ahahaha, desperacko się bronię, nigdy nie usłyszałem tak dobrego kawału. Mniejsza, chcecie spalcie mnie, zawsze mogę znowu na siebie zagłosować.

Sory za double posta, proszę o spalenie tylko mnie, mam to w d*pie co chce kart, głosuję na siebie, pisze z telefonu, vanziom nie mow mi ze na siebie nie moge, nic o tym w regulaminie nie ma, trzymajcie sie.

Ja oddaję głos na Mikiusza. Gra pasywniej, niż zazwyczaj. A jako że z tego co się orientuje jest to jego gra, to możliwe iż stara się nie wychylać jako ten zły. Fakt faktem nie jest on moim głównym podejrzanym, ale lepiej to niż nic.

W takim razie:

x3Byczsek

x3Mikiusz

x1Karthas

x1Nvminer

Robi się interesująco - tekst dziś będzie lekko opóźniony, albo, że mi się zachce, bo zmęczony jestem.