Jeśli tak dla ciebie kat wygląda oblicze pana to gratulacje .
GRA BOGÓW S4 (by vanziom)
Zaiste, na szukanie prawdy nigdy nie jest za wcześnie, kto usiądzie na chwilę i przestanie o niej myśleć ten zgubionym będzie na wieki.
Powiadam wam, ruszcie ku prawdzie, na końcu drogi czeka was nagroda!
Nie lękajcie się, wszystkie przeszkody da się pokonać. Wiara niech będzie naszymi promieniami światła w otchłaniach ciemności.
Bracia moi, podnieście swoje miecze i ruszcie ku waszej wolności. Bo On jest wolnością, prawda i życie waszym.
„Istnieje tylko Zło i Wielkie Zło, a za nimi oboma, w cieniu, stoi Bardzo Wielkie Zło. Bardzo Wielkie Zło, Geralt, to takie, którego nawet wyobrazić sobie nie możesz, choćbyś myślał, że nic już nie może cię zaskoczyć. I widzisz, Geralt, niekiedy bywa tak, że Bardzo Wielkie Zło chwyci cię za gardło i powie: „Wybieraj, bratku, albo ja, albo tamto, trochę mniejsze”.(...) Mniejsze zło istnieje, ale my nie możemy wybierać go sami. To Bardzo Wielkie Zło potrafi nas do takiego wyboru zmusić. Czy tego chcemy, czy nie”
A. Sapkowski
Tu w tym miejscu, pytam was, kim jesteście i co wybieracie?
A, deimonD, chodziło mi o to żebyś nie zagubił się i przypadkiem ruszył w kierunku tego bojownika o wiarę, który walczy ale raczej z własny kłamstwem ;d
Kratas, skończ waść, wstydu oszczędź.
Kratas, skończ waść, wstydu oszczędź.
Might, ma dla ciebie taką małą niespodziankę ;d Ale to ci potem powiem na pw ;d
Brzmi jak przejęcie.
Like it.
Brzmi jak przejęcie.Like it.
Nie, przejęcie ma szanse na powodzenie. A to nie wchodzi w grę. xd
Więc jeśli wyznaję naszego pana, to jest to kłamstwo. Więc jego słowa tu nie trafią, ale jako jedyny na razie odmówię modlitwę za was i za mnie.
Panie Tyś jest dobry jak Matka i Ojciec.
Dzieci jednak nie śłuchają rodziców, więc
to nie znaczy, że ich nie kochają i odwrotnie.
Dzisiaj przyszedł pierwszy dzień na modlitwę, więc
oddaje ci cześć. Nie mam żadnych mocy, nie jestem
taki jak ty jedynie mogę ci powierzyć moje słowa.
Mam nadzieję iż przyjdzie dzień próby, to będziesz
przy mnie bo tyś jest łaskaw i miłosierny, nawet
wtedy gdy nic nie mówisz.
Dzisiaj popełniłem jeden błąd obrażając twe oblicze.
Więc proszę dzisiaj o wybaczenie, nie mnie osądzać
siebie, jestem gotów na twój wyrok. Jestem tylko
robakiem, człowiekiem i błędy będę popełniać.
Każdy z nas moze byc złym... ;D trzeba uważac z kim sie zadajesz
Stratox!! Podejrzewam cię o najgorsze, jest to mianowicie, stwierdzenie faktu, o którym każdy z nas tu wie ;D
Witam wszystkich z małym poślizgiem, jednak praca
nieufność ako temat przewodni - naprawdę nieźle!
No własnie kazdy Karthas kazdy....
Witam towarzyszy , mam nadzieję , że ten sezon będzie jeszcze lepszy
Na wstęp cześć i czołem. ( Inna wersja postu ukaże się gdy nadrobię zaległości-patrz 2 strony)
Niewiara uważaj, bo jak pojedziemy z jakimś RP to nas spalą za aktywność;ff
Off top : ja postanowiłem rpować teraz bo przedem miałem afk więc teraz nadrabiam zaległości rpowując więc mam swoje rp . To tak samo ja mogę wylecieć xd.
Dobra wszystko przeczytane, więc czas się przywitać.
Jam jest Nesquik. Witam was wszystkich. Mam nadzieję, że zło popisze się głupotą i z łatwością ich pokonamy.
Offtop: Początek dopiero, a już nieźle z rp'em pojechaliście
Nikt tekstu nie skomentował oprócz vanzioma, który musiał go czytać
Ale zauważcie że nie ma RP o alkoholu , jest progres . Omega kilka osób czytało jestem pewien .
Omuś, a po co mam ci mówić, że tekst jest super, skoro wiesz o tym, że tak uważam;D
Tekst super Omega