Oklasków nigdy nie za wiele .
GRA BOGÓW S4 (by vanziom)
Standartowo kilka błędów stylistycznych ale poza tym bez zastrzeżeń ładnie, ładnie
I pierwszego dnia przemówił do nich bóg, a był to głos miłosierdzia i dobroci amen.
"Żeby rozproszyć ciemność, wystarczy zapalić lampę. Jedyny problem to skąd ją wziąć."
Maja Lidia Kossakowska
Dziękować(cieszy i skacze z radości)
Myślałem, że tego nikt nigdy nie czyta i skupiacie się na nudnej bezsensownej grze ;D
Niech nikogo nie zwiedzie światło widoczne w czeluściach bramy ...
Możesz przechodzić tę bramę wielokrotnie, nawet po kilka razy dziennie ale to nie zmieni Ciebie ni Twego życia, co najwyżej stracisz czas, cenny czas ...
Sekcja dla narkomanów na lewo.
Sekcja dla psychicznie chorych na prawo.
"Ludzie potrzebują wiary w bogów, choćby dlatego, że tak trudno jest wierzyć w ludzi. Bogowie są niezbędni."
Terry Pratchett
"Bóg jest dla nas zawsze, tylko my nie zawsze jesteśmy dla Boga."
Anna Kamieńska, Notatnik 1965-1972.
"Nie mogę uwierzyć w boga, który chce być chwalony cały czas. "
Fryderyk Nietzsche
"Choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę... Jak powiedział tak i zrobił.. I wtedy słuch po nim zaginął... Kto wie co zawiniło... Wiara czy ludzka naiwność...??"
@MightTay
Ja chyba na prawo idę
"Człowiek widywał czasem takie rzeczy, po których nie mógł uwierzyć nie tylko w bogów, ale też w normalne człowieczeństwo i świadectwo własnych oczu."
"Ludzie chcą kłamstw, które pomagają im żyć."
link bezpośredni miedzy to
Tak samo jak ja - patrz i ucz się!
(przeciągnij obrazek do tekstu i jest o.O)
"Ja przyzywam mego potężnego smoka chaosu! Zabij wszystko co istnieje, czas na anihilację i nowy świat mój przyjacielu"
Między kłamstwem a prawdą cienka, wręcz niezauważalna granica jest..
Karthasie druhu mój prastary.. Prawda to oczywista, iż ludzie z natury wybierają rzeczy przyjemniejsze, tego zaś co poznał prawdę, zabijają w całym swym okrucieństwie by połechtać ego swego boga fałszywego, Vanzioma Ślepego. Prawda to rzecz umowna, niczym plama światła w mroku kłamstw...
Łakną nagrody, a czyż nagrodą nie jest samo dążenie do poznania prawdy?
Ludzie są tak bardzo małostkowi...przepadną jak pył na wietrze gdy tylko znudzą swego Pana.