GRA BOGÓW S4 (by vanziom)

Dobra jak gra jest skończona to ja jeszcze bym napisał że ja niestety gry nie zrobię z powodu braku czasu i siły na to ,więc może ktoś zrobi następną grę.

po takich wydarzeniach podejrzewam czy zjawi jaka kolwiek gra, dobra idę dalej soft wgrywać.

Ja potrzebuje przerwy teraz chłopaki . Ale za kilka tyg znajdziecie ludzi chętnych i mnie ładnie poprosicie to zorganizuje gre .

Zebrałem grupkę wiernych antyfanów;D Jestem zadowolony;D

a ja nikogo nie zebrałem, ale samotnie namieszałem, że nikt nic nie był pewny :P.

a ja nikogo nie zebrałem, ale samotnie namieszałem, że nikt nic nie był pewny .

Mylisz się, akurat na pw, upewniłeś mnie tylko, co do nesquika;D tak samo z Omegą i Nvminerem;D

karthas tylko dzięki mnie przeżyłeś xD

I jestem wdzięczny, współpraca w teamie była bardzo dobra.

Szczególnie podziękowania dla:

-Mayumi

-Budziocha

-Rexina

-Omegi

-Niewiary

-Coffiego

Wymieniliśmy więcej wiadomości na pw niż znajduje się w temacie;D

Oczywiście dziękuję każdemu graczowi, ale z nimi współpraca była świetna;d

Mylisz się, akurat na pw, upewniłeś mnie tylko, co do nesquika;D tak samo z Omegą i Nvminerem;D

Mi nie chodzi teraz o ciebie :D. Omedze nic nie posałem, a skąd o tym wiesz ?. Akurat o tym ostatnim, to mówiłem tylko jednej osobie :D.

Karth a ja to co :( ?

Tylko iż odkryłem, że niewiara to wtopa. Tylko że byczek sądził iż ma 2 sojusz, i następnego dnia chciał wrócić jak go udupiłeś.

van, ty powierniku moich wszelkich rozterek na temat graczy i gry. Chciałem wysłać ci to na gg, ale skoro już chcesz tutaj;

dziekuje-.jpg

A chciałeś na mnie naskarżyć u vana, to byłem pierwszy :P.

Naskarżyłem wcześniej niż napisałem do ciebie, że naskarżę;D tyle, że pozostawiłem sprawę nicku do końca gry;d

No, ale zasad nie złamałem :P. Bo nie skomunikowałem się z nesq. :P. A w zaświatach było napisane co można wyjawić a co nie :P.

"Do diabła! Klnąc już nie jak szewc, ale jak cała ulica Szewska (...)."

J. Komuda

250px-Hijikata_mug.jpg

A zło, i tak w tym sezonie nie mieli szans. Nie ważne jaka strona, ludzie zbyt op :D. Nie było przeciwstawnej klasy dla nich.

Mam lepsze podziękowania

lolikzde.png

Karthas wygląda jakbyś się najebał :D