Dobra jak gra jest skończona to ja jeszcze bym napisał że ja niestety gry nie zrobię z powodu braku czasu i siły na to ,więc może ktoś zrobi następną grę.
GRA BOGÓW S4 (by vanziom)
po takich wydarzeniach podejrzewam czy zjawi jaka kolwiek gra, dobra idę dalej soft wgrywać.
Ja potrzebuje przerwy teraz chłopaki . Ale za kilka tyg znajdziecie ludzi chętnych i mnie ładnie poprosicie to zorganizuje gre .
Zebrałem grupkę wiernych antyfanów;D Jestem zadowolony;D
a ja nikogo nie zebrałem, ale samotnie namieszałem, że nikt nic nie był pewny .
a ja nikogo nie zebrałem, ale samotnie namieszałem, że nikt nic nie był pewny .
Mylisz się, akurat na pw, upewniłeś mnie tylko, co do nesquika;D tak samo z Omegą i Nvminerem;D
karthas tylko dzięki mnie przeżyłeś xD
I jestem wdzięczny, współpraca w teamie była bardzo dobra.
Szczególnie podziękowania dla:
-Mayumi
-Budziocha
-Rexina
-Omegi
-Niewiary
-Coffiego
Wymieniliśmy więcej wiadomości na pw niż znajduje się w temacie;D
Oczywiście dziękuję każdemu graczowi, ale z nimi współpraca była świetna;d
Mylisz się, akurat na pw, upewniłeś mnie tylko, co do nesquika;D tak samo z Omegą i Nvminerem;D
Mi nie chodzi teraz o ciebie . Omedze nic nie posałem, a skąd o tym wiesz ?. Akurat o tym ostatnim, to mówiłem tylko jednej osobie
.
Karth a ja to co ?
Tylko iż odkryłem, że niewiara to wtopa. Tylko że byczek sądził iż ma 2 sojusz, i następnego dnia chciał wrócić jak go udupiłeś.
van, ty powierniku moich wszelkich rozterek na temat graczy i gry. Chciałem wysłać ci to na gg, ale skoro już chcesz tutaj;
A chciałeś na mnie naskarżyć u vana, to byłem pierwszy .
Naskarżyłem wcześniej niż napisałem do ciebie, że naskarżę;D tyle, że pozostawiłem sprawę nicku do końca gry;d
No, ale zasad nie złamałem . Bo nie skomunikowałem się z nesq.
. A w zaświatach było napisane co można wyjawić a co nie
.
"Do diabła! Klnąc już nie jak szewc, ale jak cała ulica Szewska (...)."
J. Komuda
A zło, i tak w tym sezonie nie mieli szans. Nie ważne jaka strona, ludzie zbyt op . Nie było przeciwstawnej klasy dla nich.
Mam lepsze podziękowania
Karthas wygląda jakbyś się najebał