GRA BOGÓW S4 (by vanziom)

Teraz każdy zaczął wznosić modły do pana, tylko czy każdy ma czyste intencje ?. Wiara rozgrzała w sercach ludzi, tylko czy fałszywi prorocy sprawią iż pan będzie po naszej stronie. Złe ucznki mogą sprowadzić gniew boży, a nie bojąc naszego stwórcy nie blużnimy przeciwko niemu. Każdy ma jakieś intencje wznosząc modły oby one były dobre.

Ja tam modlić się nie mam zamiaru! Niedopracowany świat, nasze relacje, nienawiść,s strach ... to nie jest to co powinienem chwalić. Lepiej zewrzyjmy szeregi i przezwyciężmy zło.

Słyszał ktoś może o nadmiarze? Właśnie przekraczacie granice. Za dużo karthologii ludziska.

Prawda jest ukryta między wierszami. Nie chcesz jej dostrzec. Cóż nie moja to wina. Chyba że twym zdaniem milczeć powinniśmy?? Tak też można zrobić czemuż by nie. Lecz milczenie, jest cichym przyzwoleniem na to by zło działało...

Marnie skończycie heretycy .

Chyba że zło zaczyna mówić, a dobra milczy.

miyuvzh2vv94.jpeg

Jesteśmy niczym pionki na szachownicy, które wykonują określone ruchy. Więc ręka pana nas prowadzi

po chwałę i zwycięstwo, a skromny człowiek pozbawiony Boga jest jak robak w dzikiej szarańczy.

Słyszał ktoś może o nadmiarze? Właśnie przekraczacie granice. Za dużo karthologii ludziska.

Zniszczyłeś mnie ;d Ten tekst miażdży xd

Jak usłyszeć szept potrzebującego gdy zagłusza go krzyk tłumu?

To co karcik? Głosujemy na pierwszą osobę próbującą podrobić Twój styl?

Jak usłyszeć szept potrzebującego gdy zagłusza go krzyk tłumu?To co karcik? Głosujemy na pierwszą osobę próbującą podrobić Twój styl?

Godzina jeszcze młoda, a nie chcę wyciągać pochopnych wniosków, oczywiście mój głoś dziś się pojawi, ale wstrzymam się do godzin wieczornych.

Bóg istnieje! Ale ograniczony jest w swym zadufaniu, już dawno zapomniał co to mądrość.

Błagam was, wy którzy chcecie dobra na świecie, pomóżcie mu przejrzeć na oczy...

Wszyscy wiedzą że bóg istnieje jest z nami i nam pomaga ale ci którzy wypierają się go i potrzebują dowodu żeby w niego uwierzyć niech uwierzą i bez tego bo jak byśmy dziś żyli gdyby nie nasz bóg.

Normalnie. Coco jambo i do przodu ;D

To moje hasło, dobre nie?

PS Przydało by się trochę luzu w tym nudnym jak piz*a mieście

Od czasu gdy siedzimy w zamku, i wszystkie lokale zamknięte ciężko z tym :(

Uwaga nowo otwarta tawerna ITakWszyscyPomrzemy zaprasza wszystkich spragnionych życia na niezapomniane libacje duchowe (bo alkohol dojdzie niebawem). Za barem stoi super przystojny karczmarz *retoryka powie kim on jest*

Jakieś zamówienia?

Miki masz bana na alkohol. Podziękuj babci.

Zeno dzięki, że mnie tak wielbisz.

Alkohol już dojechał więc pijcie i płaćcie dopóki tawerna zamkowa działa

Omega znowu się najebał i pomylił tawerne z vanowskim kościołem.

Skoro mam bana na alkohol, kupuje sobie zywnosc, nastepnie przechadzajac sie po zamku. Nie ma to jak RP

Dostałem właśnie ostrą reprymendę o RP alkoholowym od vana więc pragnę zaznaczyć, iż alkoholu nie ma a RP jest BEZALKOHOLOWE

Omega znowu się najebał i pomylił tawerne z vanowskim kościołem.

Co ty, on pić nie może on do tego ma kroplówkę podłączoną :D