Nie lękam się Każdy ma anioła stróża swego.
GRA BOGÓW S4 (by vanziom)
Łakną nagrody, a czyż nagrodą nie jest samo dążenie do poznania prawdy?Ludzie są tak bardzo małostkowi...przepadną jak pył na wietrze gdy tylko znudzą swego Pana.
Nie rozumieją, iż ich chciwość doprowadzi do zguby.. Czyż to nie dlatego ten świat umiera?? Magowie w swej arogancji próbowali nagiąć świat do swej własnej woli, mocą boską w swej arogancji to nazwali.. Lecz nie wiedzieli że tym samym wyrok śmierci podpisali, albowiem istnieją siły których nikt nie pojmie...
Nie lękam się Każdy ma anioła stróża swego.
Czymże jest wiara w obliczu klęski, która nas dotknęła??
"Pan Bóg, jak wiadomo, tworzył świat przez bodajże tydzień, a potem spojrzał na swoje dzieło i powiedział: „Ooo k**wa!”. A później dodał: „A, mam jeszcze chwilę, teraz zrobię coś naprawdę ładnego. Coś mnie godnego, coś zaprawdę w boskim wymiarze. Coś takiego, co jest autentyczną kwintesencją piękna i nie ma wad”. I zrobił kota."
"Wtedy też przemówił do kota: Stworzyłem Cię jako byt idealny, a teraz będziesz Mnie wielbił po wieki.. A kot jak to kot.. Wy**bane miał... Wtedy też bóg załkał żałośnie.."
"I zrozumiał, że mimo tego, że jest Bogiem to nie jest idealny, bo to co tworzy nie jest ideałem."
"Lecz nie pojął on, że to co do "d*py" należy wyrzucić a spróbować stworzyć nowe, tak ludzie żyją do dziś."
"Jako istota boska, nie wyzbył się arogancji.. Dlatego też przyznanie się do porażki nie wchodziło w grę... "
Mój borze jedyny prawdziwy z matki natury zrobiony ojcem czasem dokarmiany rp na 4 strony o niczym po 11h roboty made my day
A wiec i kart i ja uwazamy kopiowanie stylu karta z poprzedniej gry za so suspicious?
Jakie rp, jak same cytaty, nie ma co czytać. Słabo Ludziska, oj słabo.
To mialo rence i nuszki jak kart bawil sie klasa inkwizytora. A teraz musialem sie zmusic by to czytac.
Juz lepszy omega z ubóstwianiem vana
Przez ten specyficzny sposób pisania ciężko coś wyłapać. Pytanie tylko, czy rzeczywiście ma to jakiś sens i do czegoś prowadzi.
Jakoś przebrnąłem przez te strony, chodź miejscami bywało trudno. Za dużo głupotek jak dla mnie~ ;q
Dzień sądu się zbliża tak btw.
Nv. Realy? A moze oczekujesz ze zaczniemy luzikiem gadac o tym kto jest zlem? Po mikim i tym jego kumplem kret*em (takie zwierzatko) avim juz zadne rp nie bedzie trudne
Tak ma to sens, dobrze się wczytajcie;D No co, jak chcecie żeby było łatwo, to nie u mnie ;d
A kto ci powiedział, że Karthas przestał być Inkwizytorem?
A jak już się ktoś przypadkiem napalił "Karthas cwaniakuje to musi być po drugiej stronie barykady", to mówię z góry, to byłoby zbyt proste ;d A prawda brzydzi się prostotą ;d Btw. Kto planuje poznać moc ognia duszy?
Aaa byłbym zapomniał, nie będę powtarzał w każdej nowej grze, że to co wrzucam ma sens wystarczy tylko otworzyć umysł(popatrzeć z drugiej strony).
Tak pogrywam na hard, ale nie lubię easy;/
"Tak, na to wygląda. Odbiło ci, zbzikowałaś, dostałaś fioła. Ale coś ci powiem w sekrecie. Tylko wariaci są coś warci."
Kart nie wszyscy maja mozg z kartonu.
Niektorzy maja tez z origami.
Niektorzy zas maja z kartonu i z origami.
Kart nie wszyscy maja mozg z kartonu.Niektorzy maja tez z origami.Niektorzy zas maja z kartonu i z origami.
Jak ktoś będzie chciał to zrozumie;D
Nie zmienię siebie i swojego stylu, bo ktoś ma z tym problem ;d
Co to za gra gdy napisze, jestem Magiem(nie powiem jakim, myślcie). Albo użyje sformułowania jestem taki albo taki. Ja zagrywam na swój sposób;d
Powiadasz ze pogrywasz hard a sam wziales so easy moja wypowiedz
Nie, chciałem po prostu do końca wytłumaczyć ten palący problem, bo potem będzie płacz, że Karthas znowu naspamował;D
„a wyobraź sobie(...),że gdybyś usypał ogromne mrowisko,pewnie każda z tych sześciu miliardów mrówek wierzyłaby,iż stwórca opiekuje się nią i tylko nią.Że słucha jej modlitw,a nawet ma szczere chęci,by je spełnić.A to gówno prawda”
"– Dobry medyk zawsze wie, co robić – odparł wyniosłym tonem. – To czasem niewdzięczni pacjenci umierają, nie doceniając naszych starań."
Jakie rp, jak same cytaty, nie ma co czytać. Słabo Ludziska, oj słabo.
"Zaskakujące jest to, jak ludzie szybko wydają osąd, nie znając całej sytuacji. Posądzają kogoś o czyny, których się nie dopuścił z różnych powodów.
Arogancja, Próba Uspokojenia Własnego Umysłu, czy też Najzwyklejsza Chciwość. Czasem też zdarzało się, że robili to tylko dlatego, by wtopić się w tłum, by uniknąć kary. Naszym świętym obowiązkiem zaś jest, takie osoby przed sądem postawić. Wielu niewinnych spłonęło to prawda, lecz tak długo jak zło istnieje tak i my istnieć będziemy..."
Z zapisków Wielkiego Egzekutora Kręgu Agraphuru, Wilhelma Aep'a Tarna.
"Ale jak już mówiłem, prawda a fałsz, tak pięknie podobne, że wręcz identyczne nazwałbym je. Lecz tylko głupiec, zawierza ślepo czemuś, czego nie poznał.. Głupiec... Albo ignorant.. A więc kim ty jesteś??"
@UP "Mrówka" to takie specyficzne stworzenie, że uwielbia być pod kontrolą, mieć przodownika i ostoję moralną.. Wtedy też w prosty sposób może wytłumaczyć swoje sukcesy czy porażki, przypisując zasługi bliżej nie znanym siłom, prawdy nie dostrzegając.
"Pytań zazwyczaj jest wiele, odpowiedzi zaś niewiele. W chwili gdy chłodna kalkulacja zawodzi, trzeba działać szybko, albowiem wątpliwość w słuszność sprawy zgubiła wielu. Czyż nie obowiązkiem dowódcy jest, wziąć odpowiedzialność za swe czyny, by jego ludzie spać mogli spokojnie??"
Archiwalny list Wielkiego Templariusza Archonta De Volve do swego oficera.
Sorki, że dopiero teraz piszę, ale wcześniej czasu zabrakło. Także witam wszystkich. Oby nasza siła i wiara zdołała przezwyciężyć zło i nienawiść.
Mi się tego nawet czytać nie chce - mam swoje Age of Wushu i robotę ;D
Nadzieja matką głupich powiadają. Ale cóż nam zostało w tych czasach prócz tego? Wiara? Przecież nadzieja oraz wiara oznacza to samo. Dopóki mamy nadzieje, wierzymy. Dopóki wierzymy, mamy nadzieje. Wierząc w Boga mamy nadzieje, że on na prawdę istnieje. Dla niektórych te dwa uczucia są jednym. Dla mnie tym samym. Tak więc wierząc w pokonanie zła, mamy także nadzieje, że nam się to uda. Głupcami więc jesteśmy. Czy może nie koniecznie? Może to powiedzenie wymyślili ludzie, którzy wstydzili się tego, że się poddali. Gdy mamy nadzieje, walczymy do końca. Nie poddajemy się. Nadzieja daje nam siłę. Musimy wierzyć w to, że zło zostanie pokonane, a nasze modły zostaną spełnione.