GRA BOGÓW S4 (by vanziom)

No nie odpowiada ;D To znaczy, że jest afk xd

Z tego co widze to masz racje xD, tera pomyslalem, ze ty mozesz byc sniperem Karthasie :D

Miki piszesz na siłę czy nie kontrolujesz tego?

7511cc0ab37538e7f4b6724.jpeg

Ta sprowokowałem filmikiem i dostałem cel ;D

van to tam gra pewnie w wowa :D

(gra ktoś w digimon masters online może ? :D )

Właśnie czytając newsy mnie natchnęło na download. opłaca się?

Zdarzenie

fireball.jpg

Wieczór zbliżał się nieubłaganie. Mag bitewny nie potrafił wytrzymać, aby zaryzykować i zabić jedną z podejrzanych osób.

Zaczaił się na jednej z wież zamkowych i czekał, aż jego cel pojawi się w zasięgu. Kiedy to się stało wymówił inkantację przywołując potężną kulę ognia, czerwoną, złotą, bijącą żarem i światłością. Pocisk poleciał, a ofiara wybrana przez maga bitewnego krzyczała błagając o szybszą śmierć niż ta, która właśnie go dotyka - spalenie żywcem. Tak o to płonie Zenodoros Mag Ducha.

Kurde, ostatnio coś pierwsze strzały na słabym celowniku oddaję;/ pierwsze prorok, a teraz mag ducha xd

Oj Karthas, Karthas :(

Czyli Karthasie albo ty sniper, albo sie z sniperem dogadales, szkoda, ze padl czlowiek ale naszczescie klasa malo przydatna.

Oniemiałem. Żenada. Widzimy się w next s.

Jam Sprawiedliwość, nie wam oceniać, co uważam za słuszne!!

Strzelanie na lewo i prawo jest w ciul słuszne, taaa... Coś ostatnio Cię nosi, mój drogi Karthasie, musisz się uspokoić.

002-fireball-333408.jpg

Łap xd

a co ja, Koopa? :P

eh rozpoczyna krucjata niewinych osób, no cóż trzeba pozbierać prochy biedaka i oddać mu hołd, bo tak nie po chrześcijańsku zsotawić go, aby jego duch choć na chwlię zaznał spokoju. Więc panie przyjmij jego umęczoną duszę, i przyjmij go do siebie. Niech już nie cierpi, bo pierwszy przelał za nas krew amen.

Amen.

Widzę , że szczęście Zenkowi coś nie sprzyja xD

No i praktycznie tak jak zawsze, zaczyna się dość nieciekawie~ ;c

Next razem trafie ;d