AFK zawsze się zdarzają. Ale zazwyczaj mimo tego gra się dobrze. Facos co ty na nazwę Pod Wyuzdanym Kilobajtem ?
Gra forumowa- zasady i zapisy
Małe ale- to się będzie działo na statku.
Głosuje na eddard
edit: sorki myślałem że już gramy xde
Kantyna pod Wyuzdanym Kilobajtem pasuje? ;p
Przepuszczam, ale wiedzcie, że ze mnie dobrotliwy człowiek.
A można ud***ć w grze boga, zagłosujmy tak 1 dnia .
Ja nie jestem bogiem. Ja jestem MG, jestem ponad bogiem, bo nawet boga mogę kontrolować.
A więc kantyna Pod Wyuzdanym Kilobajtem.
Facos14- Właściciel lichwiarz z drygiem to interesów
Niewiara- Dostawca "ekskluzywnych" towarów potrafiący obejść prawo tak, że gdy celnicy patrzą i wiedzą, że dana rzecz jest nielegalna to w papierach wszystko jest tip top i towar trafia do kantyny.
I mała uwaga!!
Niektóre towary wydawane są tylko za zgodą psychiatry oraz neurologa. I wymagane jest oświadczenie o tym, że handlarz nie ponosi żadnych odpowiedzialności za ewentualne efekty uboczne zażytego specyfiku.
Musieliśmy to wprowadzić po tzw. Wampirzej Aferze, gdy po zażyciu eliksiru pewien wiedźmin tak się naćpał, że zabił kapłana.
Podpisani:
El facos Wspaniały i Don Niewiarus
To jest statek wojskowy. A ja tu gram Admirała Williama Adamę. A poza tym wasze rodzime planety zostały zniszczone, jesteście w środku nieznanej sobie kosmicznej przestrzeni i gonią was roboty. DEAL WITH IT
To trzyba w laserowe spluwy się zaopatrzyć.
Nie ma laserów. Nie ma i nie będzie.
Mnie też możesz zapisać. Widzę , że towarzystwo doborowe więc czemu by nie zagrać i wygrać kolejna grę pod rząd.
Świetnie. Misiael idzie na dopis.
Fajnie widziec coraz wiecej osób ze starej gwardii którzy wracaja do gry. Brakuje dzz, cree , hantusa oraz koyro naszego snajpera
Jakby Yang prowadził to by była masa ludzi ze starego towarzystwa. A brak Koyiro trochę mnie dziwi.
Lekki OT, ale jak juz wywolany moj nick, to tylko napisze tutaj, ze we wrzesniu bede planowal rozpisac wlasna gre. A co do tej gry - kolejna modyfikacja pomysli wilkolakow, jak dl amnie torche za duzo tego samego, zrobmy cos nowego, cos innowacyjnego, a formule wilkolakow zostawmy... wilkolakom : ).
Milej gry wam zycze!
Dzięki, ale z chęcią powiedziałbym wzajemnie
Lekki OT, ale jak juz wywolany moj nick, to tylko napisze tutaj, ze we wrzesniu bede planowal rozpisac wlasna gre. A co do tej gry - kolejna modyfikacja pomysli wilkolakow, jak dl amnie torche za duzo tego samego, zrobmy cos nowego, cos innowacyjnego, a formule wilkolakow zostawmy... wilkolakom : ).Milej gry wam zycze!
To już ja się piszę . Ciekawe co to będzie, poczekamy zobaczymy,
Lekki OT, ale jak juz wywolany moj nick, to tylko napisze tutaj, ze we wrzesniu bede planowal rozpisac wlasna gre. A co do tej gry - kolejna modyfikacja pomysli wilkolakow, jak dl amnie torche za duzo tego samego, zrobmy cos nowego, cos innowacyjnego, a formule wilkolakow zostawmy... wilkolakom : ).Milej gry wam zycze!
Dzięki! Sama w sobie formuła wilkołaków została stworzona w grze "Mafia" (nie mówię o tej co pojawiła się po pierwszym sezonie na forum), więc ciężko mówić tu o kopiowaniu, bo nasze wilkołaki są kopią samą w sobie. W każdym razie, pożyjemy, zobaczymy. Jutro kończy się rejestracja, jeśli będzie tak krótko, jak ostatnim razem, to czas na jeszcze jeden pewnie się znajdzie, a potem Dzz przejmie pałeczkę.
Dzz z tym wymyślaniem nowych rzeczy. To już było, było kilka gier które odstawały od reszty, ale brało udział mało osób. Np gra Taya. Teraz jak zapewne zauważyłeś Niewiara od pół roku robi swoją grę. Na twoją jak najbardziej czekam, zobaczymy co uda ci się wymyśleć.