Gra forumowa- zasady i zapisy

Lekki OT, ale jak juz wywolany moj nick, to tylko napisze tutaj, ze we wrzesniu bede planowal rozpisac wlasna gre. A co do tej gry - kolejna modyfikacja pomysli wilkolakow, jak dl amnie torche za duzo tego samego, zrobmy cos nowego, cos innowacyjnego, a formule wilkolakow zostawmy... wilkolakom : ).Milej gry wam zycze!
Jakby Yang prowadził to by była masa ludzi ze starego towarzystwa. A brak Koyiro trochę mnie dziwi.

Dzz możesz brać mnie jako pewnego gracza :)

@Misiael- W tej grze tak na prawdę nie ma znaczenia kto ją prowadzi jako że rola MG jest minimalna. Ale z tego co widzę dołączają nowe osoby, część z tych co grała się wypaliła. Mimo wszystko zauważyłem poprawę i kto wie? Może stworzy się stała ekipa do gier tego typu??

A co osób rozpoznawalnych to najgorsze jest to , że zazwyczaj jesteśmy jako pierwsi na celowniku np:

Zabijamy:

Niewiarę

Misiaela

Xasarma

Facosa

Byczka i gra jakoś pójdzie :D

No chyba że znowu trafi się jakiś pomyleniec który będzie szedł żelazną zasadą: Wraz ze swymi poplecznikami, spalmy wszystko co się rusza, a zaczniemy od starych graczy bo to ogarniają i będzie z górki :P

Przecież ja jeszcze gram - .- Looknij strona 2

Zawsze komuś się nudzi jeśli chodzi o gry, i nie zostają do końca, takie życie, oby teraz było inaczej, poczekamy, zobaczymy.

Edit: Jeśli gra się zacznie i przydzielisz klasy, zrób grupowe PW Cylonów i Kolonistów, by grupa mogła się porozumiewać, tak dla przypomnienia ;d

Jeszcze jedna osoba i zaczynamy

Generalnie założyłem nowe konto, żeby coś ogłosić. Dostałem (słusznego) warna za reflink w sygnaturce, przez co mam bana 24h. Jutro koło 11 odblokują mi konto, a ja założę temat z grą. Granie samo w sobie zacznie się dopiero we wtorek.

@Paweleqqk- Cyloni będą mieli grupowe PW, a Koloniści gdyby mieli, to by wiedzieli kim są Cyloni- dlatego porozumiewają się albo własnymi PW, albo w temacie. To tyle, jutro będzie temat. Jeśli ktoś się zgłosi, kiedy będę miał bana, to dopiszę go, kiedy wrócę.

Temat założony, możecie już dzisiaj RP-ować, jutro zaczyna się gra. http://mmorpg.org.pl/forum/topic/51347-battlestar-galactica-gra/

To pograli :)

Do następnego, cylony wstrętne.

Swoją drogą, myślałem że jest po 1 cylonie z danej klasy.

no ja też :). Aczkolwiek już wiem, mam jednak dowód po swojej stronie iż wprowadzono mnie błąd :).

Ciekawe kto do mnie dzisiaj dołączy :D.

Ludzie więcej wiary we mnie w następnych grach :D

Idzie to w dobrą stronę : gg zło ;). Chociaż nie świadomie się do tego przyczyniłem :D. Gdybym poznał swoją klasę :(.

Śledze dalej grę i widzę, że siemouns(Przepraszam ale pisze z telefonu i ciężko mi zapamiętać twój nick) jak obiecywał, że tym razem nie będzie afk tak znowu to robi. Akcja jest coraz lepsza, czuję, że dzisiaj gra się skończy wygraną cylonów :D powodzenia koloniści pomścijcie tych którzy już odeszli :)

Jak dziś trafimy w robota , to mamy szansę wygrać.

Powodzenia :)

Padłem dlatego iż wiem kto jest złym :). Niewspółpracujecie zło zrobiło dobry ruch na początku i teraz prosta droga do zwycięstwa. Nie macie ochrony, w ciągu 3 dni swoich straciliście ;). Dam wam radę zagłosujcie dzisiaj mądrze :).

Bum cyk cyk bum :D. Kto dzisiaj dołączy do mnie biedna kobietka ?. Hah ;). Czyżby tripple kill :P.

Dzięki za fajną grę! Cyloni górą! :D

Ha i dobrze głosowałem na facosa ostatnio :D

Odkąd padłem, wiedziałem, że jesteś cylonem, facos :)

Reszta niestety nie :P

Drugi raz tego błędu nie popełnię :D. Ale jednego z was zabiłem przed odejściem ^^

Strasznie cicho się tam zrobiło. Zostali praktycznie sami, nie odzywający się.