Gra, która mnie przestraszy

Cree, wiem, że żartujesz, POWIEDZ, że żartujesz

Niestety, obawiam się, że nie :D

Btw. Przed chwilką ukończyłem Czarną plagę, i za chwilę odpalam ostatnią część. Polecam, gra jest świetne, i można się przestraszyć. Jedynke sobie odpuśc, cała fabuła jest streszczona na samym początku drugiej części.

Trolli? Mocne słowa (jak wierzyć twojemu profilowi) jak na 18 lat. Żeby nie ten internet szukanie owej gry przez ciebie o swoich siłach równałoby się z nadejściem nowej epoki

każdy orze jak może - życiee

Tutaj masz racje. Lecz wracając do tematu na Nitendo WII jest gra JU-ON the grudge. Żeby nie owa konsolka a gra byłaby np na xboxa 360 to byłaby pierwsza pozycja horroru. Niekiedy natknę się na filmik z gameplay to normalnie zwiecha jaki talent trzeba mieć by tak straszyć graczy...Chyba zaraz sam poszukam emulatora WII bo sie podjarałem jak chinczyk na bateryjke

- emulator lepszy niż konsola bo odpala w HD......No kurna bomba

JU-ON straszy tylko i wyłącznie screamerami, zero klimatu, zreszta łap letsplay

http://www.youtube.com/watch?v=phVOoz28RQI&list=PL426EF0DFA6E984CE&index=1&feature=plpp_video

Btw. Sory, ale co do cheja? Gram w Penumbre Requiem, i to jakas posrana platformówka, czy jak? Skacze sobie po jakis skrzyneczkach jak idiota, zero fabuły, what the heel?

grałem troszkę w AvP ale nic ciekawego szczerze mówiąc ; ) Predatorem się gra ciekawie, reszta taka sobie.

Requiem to platformówka, a fabuła zaczyna się pod koniec, właściwie w ostatnim etapie...

A grałeś w Condemned 2: Bloodshot? Nie jestem jednak pewien, czy jest ona na PC

@Edit: Niestety, gra jest tylko na konsole :)

temat już dawno zszedł na ogólny o "strasznych" grach, więc pozwolę sobie wrzucić teaser gry, która jeszcze nie powstała, ale zapowiada się świetnie. Z filmu wynika, że jesteśmy małym brzdącem i doświadczamy "potworów spod łóżka". Zresztą sprawdźcie sami, tym bardziej, że gra wygląda bardzo ładnie.

[media=]

@Up - Właściwie to samo, co Paranormal, ale może być fajne.

Jeśli Szukasz Gry która cię może przestraszyć lub takiej typu Survival horror to znam tylko kilka.

Alone In The Dark 4 - gra w nocy masakra kilka razy się przestraszyłem ma klimat ma dźwięk ma wszystko czego trzeba : )

Sillent Hill- bardzo dobra gra ; )

Paraside Eve 2 na pewno ci się spodoba :) tylko nie wiem co tam moze cie wystraszyć :D ale zagraj :D zaufaj mi xd

Przykładowy frament: http://www.youtube.com/watch?v=Z2n9HRzidbA&feature=related

Up zbytnio nie chce krytykować ale w F.E.A.R nie ma nic takiego co może przestraszyć nie wiem jak część druga ale grając w jedynkę to drugą część sobie postanowiłem odpuścić "Coś strasznego nagle mruga światło i dziewczynka przechodzi z jednego rogu do drugiego" ^^

Szukam gry - jak sam temat wskazuje, która mnie przestraszy. Prosiłbym byście się głęboko nad tym zastanowili, bo gry typu Bloodline: Uśpione Zło może przestraszyć ale tylko i wyłącznie muzyką, sama gra jest bardziej zabawna niźli straszna ;) Komputer pociągnie wszystko oprócz topowych nowości 2012 roku (chociaż i tutaj niektóre pociągnę).

Stalkeryy, Residenty, Codenajmy, Silent Hilleee byłyyy

a jakby ktoś mi rzucił jakąś skradankę albo sniperowankę w której się przestraszę to dam mu buziaczkaa

ps.a w ogóle to bardzo fajnie by było jakby ów giereczka była jakimś wyzwaniem - ale pewnie takowej nie ma.

ps2. to ma być singleplejeeer, ew coop.