sprawdzę alien'a mimo, że film jakoś wybitnie nie zachwyca ale jest godny uwagi ; )
co do The Thing, to to nie jest to samo co ów filmowy horror o tej samej nazwie ? (żałosny swoją drogą)
sprawdzę alien'a mimo, że film jakoś wybitnie nie zachwyca ale jest godny uwagi ; )
co do The Thing, to to nie jest to samo co ów filmowy horror o tej samej nazwie ? (żałosny swoją drogą)
Tak, to gra na jego podstawie
@Unkown - Czytanie to trudna sztuka?
Mnie osobiście zainteresowała gra Paranormal - właśnie ją zassałem, potem dam znać jakie wrażenia
Lone Survivor ( Nie grałem ale w CD-Action pisali, że straszne) ;D
Polecam to, masz skradankę, strach (ale inteligentnie tworzony strach, nie żadne screamery i zombie wyskakujące z szafy) i DUŻY poziom trudności.
Z klasyki: Sanitarium, co prawda jest to przygodówka ale...
DUŻY poziom trudności.
Osobiście polimizował bym z tym, narazie grałem jakieś półtorej godziny, żeby nas zombiaczki zaatakowały, trzeba podejsc na odległosc metra, a i amunicji to pizdola tak mało wcale nie ma. Może potem sa nowe monstery czy tam brak broni, ale na chwile obecną to stwierdzam, że nie jest to zbyt wymagająca produkcja.
@Warcraft947
Tak samo myślałem gdy zaczynałem w to grać... A potem: brak amunicji, jedzenia, czasu do namysłu, brak miejsc do ukrywania się i prawie nieśmiertelne potwory :-/
Paranormal krótki, w jednym momencie się przestraszyłem. Szczerze mówiąc polecam, tak dla sprawdzenia
Polecam to, masz skradankę, strach (ale inteligentnie tworzony strach, nie żadne screamery i zombie wyskakujące z szafy) i DUŻY poziom trudności.Z klasyki: Sanitarium, co prawda jest to przygodówka ale...
chcecie mi powiedzieć, że ta pikselowa gra jest straszna ? ; o
Up to weź se ustaw słuchawy na maxa i natknij się na wroga....ryk 8 bitowej muzyki wyżre ci mózg
chcecie mi powiedzieć, że ta pikselowa gra jest straszna ? ; o
Te "pikselowe" gry są o wiele straszniejsze, niż nowsze, z super grafiką. Chyba, że ktoś nie ma za grosz wyobraźni, bo właśnie te gry, ją pobudzają. Masz rozpikselowanego potworka, więc sobie sam wizualizujesz, wyobrażasz sobie, jak on może wyglądać, i to jest właśnie bardzo fajne. Zresztą, zobacz sobie choćby lets playa od CTSG tej gry, powinna ci się spodobać
to, że się przestraszę nagłym screamerem to nic nadzwyczajnego, chciałbym grę w którą grając i brnąc dalej czułoby się strach - taki klimat ; )
btw. tak popatrzyłem troszkę na historię samej gry i do złudzenia przypomina mi początek z 'I'am a Legend' z występującym Will'em Smith'em.
Z tego co wiem, to twórcy(a?) właśnie poniekąd się tym filmem (bardzo kiepskim, moim skromnym zdaniem) sugerowali. A grze nie uświadczyłem screamerów (No dobra, jeden, na początku gry), klimat jest po prostu zabójczy, co widać choćby na gameplayu, a co dopiero, jak się samemu pocina w produkcję.
co do The Thing, to to nie jest to samo co Ăłw filmowy horror o tej samej nazwie ? (żałosny swoją drogą)
Bluźnisz!
Heh, fanbojstwo Cree się ujawnia . Serio, spróbuj Lone Survivor. Retro grafika, ale możesz dostać ładnego mindfucka przy niej w pewnych momentach.
@down
Weź salek podczas meczu idz na ulice a najlepiej stadion i zacznij krzyczeć " POLSKA FRAJERZY PRZEGRAJĄ NIEMCY GÓRĄ". Wtedy cie złapie strach jak XxX ludzi będzie cie gonić w celu zgładzenia....Wtedy poczujesz się jak w horrorze i na bank będziesz sie bał
sądzę, że mało ludzi by mnie tak na prawdę ganiało, ale ogólnie to dorośnij : )
Moze jeszcze nie dzis, moze jeszcze nie teraz, ale jak juz przy strasznych grach jestesmy, to warto sledzic losy Anna. A wiec pamietajcie o tej grze w przyszlosci, bo kiedy nadejdzie, to moze byc strasznie, o czym dobitnie swiadczy trailer.
Eee salek nie spinaj pomagam tylko tobie synku pomóc w wyborze gry gdyż sam nie potrafisz (wiem trudną misje masz jak diabli) i trzeba przy tym 4 strony forum zaspamować bo marudzisz na wszystko jak baba w ciąży:(
Jakoś nic strasznego w tym trailerze moim zdaniem nie było
Eee salek nie spinaj pomagam tylko tobie synku pomóc w wyborze gry gdyż sam nie potrafisz (wiem trudną misje masz jak diabli) i trzeba przy tym 4 strony forum zaspamować bo marudzisz na wszystko jak baba w ciąży:(
jak jak ubóstwiam internetowych trolli
Cree, wiem, że żartujesz, POWIEDZ, że żartujesz