[GRA] Mafia

W temacie rozmawiamy tylko role-playingowo, wszystkie pytania bądź pomysły, kierujemy do drugiego tematu.

2vjvkg0_th.png

Lista Graczy:

1.Jarid

2.Andre222

3.JuniorR

4.kapec09

5.UnknownPL - POLICJANT

6.Komuszon

7.Yagami

8.Cosiek

9.TuKu

10.whitovsky

11.Sokyre

12.draSpeL

13.Paweleqqk

Jest rok 1934, w małym miasteczku ,,Los MMOs,, wiedzie się ciche i spokojne życie, do czasu...

Brakuje pieniędzy, panuje bezrobocie, niektórzy zdesperowani mieszkańcy postanawiają przejść na ciemną stronę mocy, i łapią się na szybkie pieniądze, wstępując w szeregi Mafii.

Jednak nie podoba się to uczciwym mieszkańcom, którzy chcąc wypłoszyć szumowiny z miasta, postanawiają każdej nocy głosować na jedną podejrzaną osobę, by później zabić ją w bardzo brutalny sposób.

Mafia jednak, nie będzie stała bezczynnie, i oni także co noc będą mordować jednego mieszkańca w jeszcze bardziej brutalny sposób.

I tym sposobem, bezproblemowe i miłe życie mieszkańców ,,Los MMOs,, zamienia się w prawdziwą wojnę, która strona odniesie zwycięstwo?

Dzień Pierwszy:

,,Los MMOs,, to na pozór, miła i cicha okolica, najpopularniejszym miejscem dla tubylców jest klub nocny o wdzięcznej nazwie ,,Sprężone Poślady,, prowadzony przez Andre222, tuż obok stoi restauracja ,,Martwa Ryba,, której właścicielem jest Jarid, nikt nie wie dlaczego, lubi gdy nazywa się go ,,Alfonsem,, .

Dziś wieczorem, mieszkańcy postanowili urządzić ,,tajne,, spotkanie w restauracji ,,Martwa Ryba,, gdzie przedyskutują sprawy związane z linczem mafiozów, jak też ustalą pierwszych podejrzanych.

Witam

Cześć

Witam

Witam serdecznie

Panowie musimy obgadać pewną sprawę a chyba wiecie o co mi chodzi (mruga okiem)

Zapraszam do mojego lokalu "Sprężone Poślady" za pierwszym razem 20% taniej!

Chyba wszyscy wiemy po co tu jesteśmy, żeby opróżnić to miasto z plugastwa ; )

Spokojnie najpierw interesy.

Mam na sprzedaż dzielnice północno wschodnią.

Początkowa cena to 48 milionów euro.

Zaczynam licytacje.

Jak myslicie kto moze byc podejrzanym mafiozem?

Daje 50 milionów €

czekam na dalsze propozycje

Witam. Coraz trudniej się żyje w tym mieście jak nie mafia to inne łobuzy a my musimy jak najszybciej się tego pozbyć puki jeszcze nie jest za późno.

Strasznie duże sumy tutaj są poruszane

ej ty cosiek licytujesz?

Szkoda mi tylu pieniędzy, lecz jak najbardziej ciekawa propozycja

Wiesz co podbijam do 60 !

Hmmmm a co się znajduje takiego dochodowego w tej dzielnicy północno wschodniej ?

Dam 60 mln € i 500 tys

Hmmmm a co się znajduje takiego dochodowego w tej dzielnicy północno wschodniej ?

2 banki 8 sklepów 4 składy z bronią... wymieniać dalej?