[GRA] Mafia

Kończę, to nie jest na moją kieszeń !

600500 euro poraz pierwszy!

cosiek radze licytować w 4 lata będziesz mial z tego 3 razy tyle

Emm może ktoś to przebije bo emm nie mam tyle tej eee forsy...

Emm mam propozycje ale nie mam co do ciebie pewności. Może weźmiemy tą nieruchomość na 2 ? Bo z tego co słyszałem można tam nieźle zarobić

Będziemy się dzielić na połowę zarobkiem??? Ale nawet na połowę mnie nie stać żeby zapłacić...

No dobra, ja na pewno nie wezmę tego sam. Zbytnio nad ruszy to moją kieszeń

Hmm a ja się zastanawiam skąd wy macie takie pieniądze? (Podejrzliwie masuje się po bródce)

"po bródce" :D Mówię nie mam tych pieniędzy...

Może mają świetną pracę (uśmiecha się)

Przepraszam Andre ale chodziło mi o Yagami.Pawel to byl sarkazm nie?

Tak :lol:

No ja jestem nową osobą w mieście, swoje lata mam, swoje przeżyłem, i dużo wiem. Miałem małą firmę która się rozrosła, lecz teraz w moim wieku postanowiłem ją oddać w lepsze ręce. Więc postanowiłem poszukać jakiegoś sposobu by utrzymać swoją rodzinę. A słyszałem że tamta dzielnica jest dochodowa więc czemu by nie wydać na coś tych moich oszczędności (powiedział drapiąc się po swojej łysej głowie)

Można wiedziec co było z firmie? Tak z ciekawości :)

Razem z kolegą robiliśmy tam żelowe wibratory, pech padł na niego i został testerem. Tak właśnie zrobił karierę z testera na szefa.

Być może słyszałeś, firma "Lotos". Herbatki, ziółka różne takie tam. Lecz jak już mówiłem oddałem firmę dobremu przyjacielowi i on teraz zarządza wszystkim.

dwie inne odpowiedzi?

Widać że kolega trochę wypił i marudzi coś ( uśmiechną się z pogardą)

Ja głosuje na Kapeca09.

nie mam czasu

Może przyjdziecie do mnie na wieczorek do klubu nocnego dziewczynki czekają! :D i trochę sobie zarobie (uśmiecha się)