[GRA] Mafia

każdy tu jest "troche" podejrzany :P

No k**wa. I policjanta nie ma;/

A więc mamy wyniki :D

Trzeba pogrzebać naszych dwóch znajomych

Kurde policjanta straciliśmy!

No to pinknie ani jednego mafioza jeszcze nie udupiliśmy.

Trzeba przestać pochopnie głosować zobaczmy kto nie bierze udziału w pogawędkach i może z nim trzeba pogadać?

No to panowie mamy przejebane !!

Ej pytanie do was czemu Kapec09 przestał pisać????? podejrzane

Może spiskował teraz z Jaridem??

Cośty !!!

Ja będe tępić kapeca do końca jego życia!!

A apropo mało udzielających się to jest jeszcze whitovsky

Dobra panowie czas powiedziec prawde. Co 2 z nas jest z mafi. W tej sytuacji mamy przesrane -_- Szczerze powiedziawszy nie wiem co mamy robic ;(

Ja podejrzewam TUKU więc głos mój idzie na niego

No to nieźle jeszcze nie ma następnego dnia a już głosuje.

Nie będe gorszy i głosuje na kapeca

Sorka zmęczony jestem... Spadam dobranoc.

Ehh panowie przepraszam was ale byłem w klubie Andre..chciałem z tobą porozmawiać i zapytać się gdzie dziewczynki :D.Koledzy dlaczego myślicie że to ja jestem zbrodniarzem? Płakałem kiedy umierał Paweleqqk,czy twardy gościu z mafii by się rozryczał..nie!Od razu przyłożył by wam pistolet do głowy i wszystkich zastrzelił.Nie wiem dlaczego Jarid się tak na mnie uwzioł a także dalej koontynuje to że kiedy spotkalismy sie 1 raz w restauracji od razu popatrzyl na mnie zlowrogo i wybral mnie bez zadnych podstaw i dowodów...mysle ze chce sie tym obronic,a także myśle że kolege ,,Cosik'a'' zmusił do zmiany decyzji,skąd tak szybka zmiana no powiedzcie panowie?Musimy trzymac się razem i nie dać się jeśli ktoś ma problem i chce go rozwiązać kontaktujmy się ze sobą, ,,Cosik'' prosze powiedz czy cie zmusil,poradzimy coś na to i nie bedziesz musial sie martwic o rodzine i o siebie my sie tym zalatwimy!Musimy zjednoczyc sie jak rodzina!

Ja naprawde jestem przestraszony. Chce isc spac lecz nie moge bo boje sie ze jutra juz nie bedzie. Lecz po wielu tabletkach nasennych sie udaje. ( w tej chwili to nawet nie wiem czy ja nadal jestem tym dobrym)

Witam wszystkich z rana.

Witam serdecznie. Mam nie ustanne przeczucie ze juz jutro mnie nie bedzie ;/

Witam witam jak tam noc???

*Otwiera Klub Nocny*