[GRA] Mafia

Nie za dobrze slyszalem w nocy jakies jeki i krzyki kobiety

nie lubię głośno myśleć, dlatego ci się wydaje że mam bezpodstawne oskarżenia

Dzień Trzeci:

Na ulicach Los MMOs panuje smutek, i poczucie winy, wczoraj nie został zlinczowany ani mieszkaniec, ani mafioza,

tym razem padło na zaufanego, i jedynego stróża prawa w mieście - UnknownPL.

Mieszkańcy muszą wziąść się w garść, i zacząc myśleć logiczniej, aby wyplemić Mafię ze swojego miasteczka.

Nie mogą też zapomniec o tym, że w mieście grasuje nieujęty morderca - Billy Skalp, jak nazywa się naprawdę?

Dzisiaj głos oddajemy do 21.

Gazetka Los MMOs, zostanie wydana o godzinie 22.

No więc widać że jesteś zwykłym idiotom.Wysil mózg!

No to kto jest mafiozą debilu?

Może sokrye, albo ten wishko cośtam.

Głos na kapec.

Tylko bez takich!,,Debilu'' to sobie mozesz mowic do kolezkow.A co do mafiozy moze sam nim jestes?Zachowujesz się jak byś byl na spontan byle kogos zabic!Głosuję na Jarida i tym razem!

Oddaję swój głos na kapcia wydaje mi się on podejrzany... Takie przeczucie.

Brutalny, wulgarny, zimy i wyrachowany....taki jest kapec. Moj glos oddaje wlasnie na niego.

Byle w akcie desperacji niezrobil czegos glupiego...

OO za***iście dawać głosować na mnie ale sie przejmuje -.- Tylko się nie zdziwcie kiedy Jarid zabije wasza rodzine!

Moim skrpmnym zdaniem andre jest mafioza... A Kapec jest ok. Nie zdziwcie sie kiedy sie okaze ze Kapec mial racje

Andre ile kosztuje wejście do klubu ? :D

Dzisiaj jest za darmo! Tylko wejście...

A właśnie zapomniałem o Yagami... Założę się że zadajesz się z tym mafiozą kapciem.

Nawet nie bede komentowac bo nie chce narobic sobie wrogow w mafi....

Taaa mówi osoba która jest u mnie jedną z najbardziej podejrzanych osób...

panowie, nie kłóćmy się. Lepiej idźmy na piwo do baru Andera.:P

Dobra co ma byc to bedzie... Idziemy sie nawalic panowie bo mozliwe ze drugiej takiej okazji nie bedzie

,,Brutalny, wulgarny, zimy i wyrachowany....taki jest kapec.''-Chyba zapomniales o Jaridzie! :) No nic ja dzisiaj pewnie zgine :( Yagami mam tylko jedną prośbę zaopiekuj się moim 8letnim synkiem :( Matka mu zgineła i nie został mu nikt oprócz mnie ale niestety będe musiał odejść.......LICZE NA CIEBIE!

Mhmmm... wydaje mi się, że tu kapec macza w czymś palce. Nie słuchać go! Nie słuchaćććc! Zaryzykujcie i oddajcie na niego głos gwarantuje Wam, że jest on po frakcji złyych, tych demonów! Kapciu, żegnaj... synem też się zajmiemy... DEMONIE! Andre szykuj w knajpie coś dla mnie bo dziś będziemy świętować zabicie pierwszego mafioza!

Dobrze sami sie przekonacie!Zabijecie nie winnego czlowieka i skrzywdzicie male dziecko!