Hmm moim zdaniem nie powinniśmy pochopnie podejrzewać. Ja najlepiej nie będę się wypowiadał na razie. Bo z tego co zauważyłem nikt w tych czasach nie ma zaufania do starszych osób...
[GRA] Mafia
Wybaczcie, za duzo już dziś wypiłem...
Hej a może wiecie co z innymi??? Założę się że będzie jak na wilczkach najmniej aktywni to pewnie mafiozi chcą żebyś my o nich zapomnieli więć oddaję swój głos na TuKu
Ja głosuję na Jarida (wydaje mi się dziwny,oskarża człowieka żeby się tylko pozbyć).
Andre spokojnie. Nie tak szybko. Mamy czas, przemyślimy to. A teraz kolejka dla wszystkich !
Może przyjdę, może nie przyjdę (uśmiecha się)
Nie no boje się bo mam fajną pracę i się tym tera przejmują że będą chcieli mi lokal przejąć DDD:
Może chodźcie do mojego lokalu??
A z resztą. Co mi tam. Głos na Paweleqqk
(wypija do dna kielicha) Podchodzi do JuniorR chwiejnym kroiem i mówi mu równy z ciebie gość
O, widać rywal? (uśmiecha się)
Ludzie dlaczego oskarżacie ludzi jeśli nie macie na nich dowodów?Robicie to na odpieprz?OD TEGO ZALEZY ZYCIE NASZEGO MIASTA!
Może i tak. ( ironiczny uśmiech do Pawełka )
Nie macie dowodów i głosujecie? Nawet na porządnych ludzi z miasta nie można liczyć!
Ehh dobra zapomnijmy o tym wszystkim i sie zrelaksujmy.Stawiam wszystkim whisky Jacka Danielsa :]!
Skoro głos na mnie, bez dowodów to na tym się nie skończy. Głos na JuniorR.
No tak ale ja mam swoje podejrzenia bo to są najmniej aktywni gracze... TuKu głos i tak idzie na niego radze wam to też zrobić
Ja zagłosuje na "kapec09". Nie raz widziałem ludzi którzy z początku wydawali się równi a potem okazywało się że to największe szuje !! (podniósł rękę z dumą, chwile po tym wywracając się) "ZMIENIAM ZDANIE !! NIE GŁOSUJE NA kapec09"
Lubię to ! Nie ma to jak mieć dobrego rywala.
Ale nie masz wystarczających dowodów, nie głosuj na takich ludzi, którzy mogą Ci kiedyś pomóc.
Mój tok myślenia.. No cóż.