@UP A ty co taki ciekawy?
[GRA] Mafia
Wiem wiem ciekawosc to 1 stopien do piekla. Poprostu chcialem się dowiedziec na kogo ma dowody,no bo chyba słyszałeś o sprawie z ,,Pawelqqk'iem''
I to byl moj kolega jak i jego i chce się dowiedziec kto za tym stoi.
Kapec udaje że jest miły, żeby nikt go nie podejrzewał.
Ale ja się nie dam, i mówię to do wszystkich którzy to czytają/
Nie dajcie się mu, bo nie dożyjecie jutra.
Mój głos idzie na KAPEC'a 09
Zmieniam głos na kapec09.
Hmmm....dlaczego Jarid zawsze ale to zawsze zwalasz wine na osoby których nie znasz?Cosiek prosze bardzo tylko żebyś potem nie żałował że nawet mnie spalicie ale się nie zdziw kiedy do twojego domu wejdzie Jarid i zabije cala twoja rodzine....przykro mi że myślicie że chce się upodobać żeby zabić a nie żeby zdobyć przyjaciół Ehh wasz głos wasz wybór. A ja dalej głosuje na Jarida i UnknownPL
@Up wybierz JEDNEGO do zlinczowania
Ostrzegam was, nie dajcie się zwieść Yagamiemiu!
Jared czego tak nagle atakujesz bez bronnych ?? ( patrzy podejzliwym okiem )
Ehh jezeli Unknow chcesz mniesie pozby to smialo, nie zdziwie sie jak zgine tej nocy. Ale po tym zobaczycie prawde
Masz szczęście... Bo nie musisz swoich zakrwawionych z wczoraj rąk na starca wyciągać... zrobi to za Ciebie zmanipulowany motłoch. Mafia ma was w rękach.
Widze ze mafioza stara sie brobic, ale wybacz mi. Ja chce poprostu zeby osoba przez ktora zgina moj przyjaciel rowniez, doswiadczyla tego !!
Więc dlaczego nie zagłosujesz sam na siebie? JA WIEM, że jesteś winny.
Skoro tak uwazasz. Prosze bardzo zmieniam glos na Yagami ( na samego siebie ) Zeby wam udowodnic kto kim jest ! Mam juz swoje lata nie mam nic do stracenia
Nie dajcie się mu oszukać, on sprytnie manipuluje, tak czy siak jest za mało głosów na niego więc i tak nie zostanie stracony. Błagam was... nie dajcie się mu oszukać.
Smialo panowi glosujcie na mnie. Przekonajmy sie kto jest kim
Smialo panowi glosujcie na mnie. Przekonajmy sie kto jest kim
sorry for doule post
Przypominam, że równo o 21 kończy się możliwość głosowania.
Gdzie gazetka?hmmm?
teraz trzeba zorientować się kto umrze.
Z tym się z tobą zgodze