Ja głosuję na Jarid.(Spogląda wrogo) I na UnknownPL-on się chciał pozbyc naszego kolegi ,,Pawelqqk'a'' (Spogląda w niebo,przy lecacych lzach)
[GRA] Mafia
Dzień Drugi:
Po wczorajszych wydarzeniach w Los MMOs, nikt nie może czuć się bezpieczny...
Każdy może podejrzewać każdego, mieszkańcy muszą wziąść się w garść, by nie dać się oszukać przebiegłej Mafii, która już wczoraj rozpoczęła swoje krwawe żniwa.
Dzisiaj do 21:00, każdy mieszkaniec Los MMOs, musi złożyć głos na podejrzanego.
Gazetka Mafijna codziennie o 22:00.
No to się narobiło
*KLUB NOCNY OTWARTY* tylko że bez dziewczynek (uśmiecha się)
Hmmm...poranna kawa smakuje jakos inaczej. Pewnie dlatego ze ja przeslodzilem ale mniejsza o to. Smakuje inaczej, bo mam dziwne przeczucie, czuje to w kosciach.
Ten wzrok sasiadow, kolegow...przeszywa na wylot. Jest niczym zimna reka na mym gardle. Nikomu niemozna juz ufac. Co to za zycie..
Mimo ze jest poranek, wstapie do baru zeby przemyslec to i owo...
Musze skombinowac sobie "klamke" , to przeczucie.. jak nie ono mnie zabije to ktos inny, trzeba zadbac o siebie.
Unknown, śmiem zauważyć iż Pawelleq został zlinczowany przez mieszkańców. Nie został zabity przez Mafię. Więc nie rozumiem twoich podejrzeń co do Yagamiego. Swój głos oddam już teraz. Przecież zawsze mogę go zmienić. Głos na ciebie UnkownPL
@UP Zgadzam się z tobą w zupełności.
Unknown rzucasz podejrzenia bez żadnych podstaw i moim zdaniem masz coś wspólnego z mafią.
Głos na UnknownPL.
Dlaczego większość osób pomija "n" w moim pseudonimie "artystycznym" jako grabarza... UnknownPL... Tak mnie zwą... Przemyśl jeszcze raz swój głos... Słyszę głosy... Duchy wracają... Lubią czasem ze mną porozmawiać jak z ostatnim przyjacielem... Jakże mógłbym być winny tej zbrodni skoro ich duchy do mnie wracają.
Unknown. No właśnie. Sam przemyśl swoje podejrzenia do Yagamiego.. Są bezpodstawne
W każdym mieście musi być jakiś wariat... Ale to najczęściej tacy wariaci mają rację... Przeczucia.
Mój głos idzie na Ciebie Unknown zgadzam się z innymi, trzeba było przeczytać szczegółowo gazetę...
Więcej wyrozumiałości dla schorowanego starca, który mógł pomieszać fakty z dwóch gazet.. Skleroza nie boli...
Przemyślcie jeszcze raz wasze głosy... Starszych należy słuchać GŁOSUJĘ NA YAGAMIEGO.
@Unknown coraz bardziej mnie przekonujesz że jesteś z mafi.
Po ostatniej nocy miasto przekonało się, że nie należy jednak wydawać zbyt pochopnych sądów... Mogę być z mafii... Ale co jeśli nie... Jeżeli dzisiaj mnie zlinczujecie, a okaże się, że nie jestem z mafii, to mafia zabije kolejną osobę... będzie 4:4... Mafia trzyma się razem i jeśli wychwyci, że ktoś może wiedzieć więcej niż powinien zwróci przeciw niemu inne osoby... Te osoby nawet nie zauważą, że zostały zmanipulowane... Pokażcie trochę rozsądku i posłuchajcie starego grabarza... Jeśli dziś się pomylicie, jutrzejsza noc może być waszą ostatnią. A ja was na pewno nie pogrzebię...
Po ostatniej nocy miasto przekonało się, że nie należy jednak wydawać zbyt pochopnych sądów... Mogę być z mafii... Ale co jeśli nie... Jeżeli dzisiaj mnie zlinczujecie, a okaże się, że nie jestem z mafii, to mafia zabije kolejną osobę... będzie 4:4... Mafia trzyma się razem i jeśli wychwyci, że ktoś może wiedzieć więcej niż powinien zwróci przeciw niemu inne osoby... Te osoby nawet nie zauważą, że zostały zmanipulowane... Pokażcie trochę rozsądku i posłuchajcie starego grabarza... Jeśli dziś się pomylicie, jutrzejsza noc może być waszą ostatnią. A ja was na pewno nie pogrzebię...
Sorry Unknown ale mnie to nie przekonuje.
Unknown powiedz coś sensownego, bo jak na razie gadasz bez sensu. Bezpodstawne oskarżenia ? Pf.. A ty jakie masz dowody co do Yagamiego ? No właśnie. Żadnych.
Głos oddaje na UnknwonPL. Pozdrawiam i zapraszam do Andre222.
Będę bronił swoich racji do ostatniej kropli krwi... i tak jak na tak starego człowieka niewiele życia mi już zostało.
Ostatnie kilka godzin
Sorry UnknownPL ale oddaj na cb glos ( oko za oko zab za zab ) Lecz szczerze powiedziawszy podejzewam kogos innego ;/
Kogo? Powiedz mi na ucho.