HEJ , doszły mnie słuchy ,ze jest projekt gry Martial Hunters ,ta gra jest podobna do Martial Heroes (ktore zostało zamkniete) . Jeśli macie jakiekolwiek informacje odnośnie tej o to gry to pisać , bardzo jestem tym tytułem zainteresowany z dość jasnych przyczyn a mianowicie Martial Heroes BYŁA moja najlepsza grą MMORPG :/ ,jak ktoś grał to pozdrawiam xXMagXx .
Gra Martial Hunters
Cześc xXMagXx ;D też kiedyś grałem w Martial Heroes aż do czasu zamknięcia serwera ;/ już od dośc dawna czekam na jakieś wiadomości na temat Martial Hunters... Bardzo jestem zainteresowany tą grą ponieważ żadne MMORPG nigdy nie będzie takie jak Martial Heroes... Pozdrowienia Ziommix ;D
Siemka
A Ja wiem i to bardzo dużo:)
Aktualnie pomagam im spolszczyć gre na język PL
a oficjalne otwarcie przewidujemy w styczniu 2012r
Pozdrawiam Mysterio
Specjalnie się zarejestrowałem aby dodać posta ). Ja osobiście nic nie wiem o Martial Hunters, tylko to że to będzie gra wzorowana naszym kochanym MH. Jak kolega wyżej napisał że pomaga spolszczyć grę. czy gra będzie podzielona na kraje np. Polska,Niemcy,Anglia grają razem czy oddzielnie ? . czy to będzie wyglądać że klikamy i cała gra na Globalu będzie po polsku ?
Dziękuje za szybką odp.
ORAZ
zapraszam na
www.martialhunters.tnb.pl
Grałem MH, wyjechałem na wakacje i po wakacjach bum! Servery pozamykane. Myślałem, że sie powiesze. Mam nadzieje, że ten projekt przywróci choć troche MH. Życze powodzenia.
Nie moge sie doczekac tutaj: ShushitsuPL, i jakis tam dziwny nick, 71 woj simi taki dluugi On.......
Grałem MH, wyjechałem na wakacje i po wakacjach bum! Servery pozamykane. Myślałem, że sie powiesze. Mam nadzieje, że ten projekt przywróci choć troche MH. Życze powodzenia.
hehe też tak miałem. na wakacje na działke na wioche moją kochaną . opowiadałem bratu młodszemu ze to taka wywalona w kosmos gierka, która ma swój klimat, i że zrobiłem sobie przerwe przed wakacjami, pierwszy dzień w domu to odrazu wchodze na mh i patrze ze gra upada, kumple mi mówili że nie ma sensu grać bo gra padnie za 2 miesiace.
ale i tak gralem do konca bo ja wrecz kochalem ta gre.
MH bylo dla mnie pierwszy mmorpg. pamietam czasy jak wstawalem o 10 rano a za oknem slonce a ja na tygryski se poszedlem na 18 lvl xd
z platkami na biurku to byl taki wyje.... klimat że az mi sie w gardle wszystko zatrzymuje jak se przypominam takie akcje xd
albo moje wyprawy do lt z kumplem podczas zimy wieczorkiem )
pooprostu kochałem ta gre ://
miejmy nadzieje ze martial hunters bedzie podobne do mh.
jak narazie widzialem ssy i byly te same klasy (wyglad). na oficjalnej stronie gry sa nawet postacie w kiji c/j
tak wiec sadze ze bedzie to podobizna gry
elo i zapraszam www.martialhunters.tnb.pl
a i dla ciekawskich oficjalna strona Martial Hutners . w budowie :
http://martialhunters.alwaysdata.net/pl/
edit:
sorka double post biiiiiiiiiiig lag
edit2:
oficjalne forum gry : http://martialhunters.alwaysdata.net/forum/member.php?action=profile&uid=2
Frosti
Prawdo podobnie ma być server global ale klienty rozne w angielskim dziale po Angielsku w polskim Po polsku itp
Ja sądze, że język polski zrobi z tego cos ala Metin2. Wybaczcie za takie porównianie, ale jest prawdą, że młodzsze dzieci(czytaj NEO) chętniej wbijają i psują kilkat takich gier.
To też mój 1 MMORPG. Początek fajny - jeb 1 fox i 2 lvl, 2 minuty i bez problemu Lv 6+. . Pamiętam ładne skille. Polskie społeczeństwo w tej grze było bardzo miłe. Bez słowa pomagali nawet jak widzieli nas 1 raz.
@2UP drugi link : 404 Not Found. Naprawde polecam.
@BolekLolek nie zauważyłem. Pisałem z Toba w grze kiedyś tam... niestety sam nie pamiętam moich nicków. Wiem troche dziwne, ale prawdziwe. Pamiętam tylko Warriora 36(kox) simitar z nickiem Tyy (pomysł brata). Jednak pisałem z Tobą magiem. Chyba dałeś mi tam troche golda. Hah
zgadzam się z upem. jeżeli gra wyjdzie w sumie po polsku zleca sie neokidy z swoimi textami z metina typu "poekspish za jangi" itp.
ale jednak mialo by to wiele plusów . wiecej graczy którzy znaja gorzej angielski by moglo grac. ale jednak neo kidy odstraszaja.
Ja się łapałem w większości gier po 4 klasie . W sumie ang. gry MMO pomagają tam w jakimś stopniu na lekcjach angielskiego. Jednak "wiecej graczy którzy znaja gorzej angielski" to nie ukrywajmy są dzieci.
Nie wiem jak wytrzymam do 2012
taa, już martial heroes pomogl mi dostac 2 czworki z anglika :PP. ale miejmy nadzieje ze nie bedzie "atakuf" dzieci neo na martial hunters jak na metina . metin to byla dobra gry gdy dzieci neo jej nie poznaly ...
Śiemka pozdro dla wszytskich ja także zakochałem się w MH i była to moja pierwsza gra MMORPG w którą grałem pamiętam te czasy kiedy wstawałem rano wbijałem na kompa i witałem się z całą gildią (KingDomHeart) Moje postacie to NieMamSpodni 106 lvl Mag set +7 wep +10 i gomez199 war 96 lvl. Gdy dowiedziałem się o tym że MH zostanie zamknięte serce mi staneło nie wiedziałem czy to żart czy co, ale na wszystkich forach juz pisali więc nie wiedziałem co robic desperacko szukałem jakiś serverów private lub czegokolwiek :/. Grałem w rózne gry MMORPG takie jak : 4Story,RunesOfMagic,LastChaos,Mein2(niestety),Siklroad.Teraz kiedy sie dowiedziałem ze ma wyjść jakaś gra podbona do MH zapaliła sie iskierka nadziei .Dzięki za info
Hej chyba pamietacie nick xXDaRiAXx i legendarne moje KH..xDD jezeli nie to foch!
kurcze kurcze to spotkamy sie za jakies pol roku:D:D ciekawe tylko czy wszyscy tak wroca do tej gry jak mowia^^
troszke sie zateksnilam za roznymi noobkami tej gry^^ szkoda tylko ze nie odzyskamy tego czasu ktorego zmarnowalismy na wbijanie tych lvli.POZDRO DLA WSZYSTKICH MHAMOWICZOW^^!
Pół roku to nie, za rok będą Alpha testy pewnie, potem Beta, i moze za 3 lata wyjdzie, bo Alpha bd tak zabugowana ze sie nie pogra ;d
nie kracz czleku! ^^ i nie doluj ludzi xD
Siema Ziomki z biedronki co tam u was. Pamięta ktos Sargaza ;p Dowiedzialem sie ze jak ta gra wyjdzie to zas sie spotkamy po przerwie
No ba ze ja cie pamietam..^^ nobski warek..xD wydaje mi sie ze tutaj mozemy robic spam i sobie tak ogolnie pisac na temat gry i nie tylko^^
Sargaz jak bys mogl to podaj swoje gg i inni jezeli maja falszywki albo wcale
A ja tu tylko wszedłem zobaczyć , czy widać znajome twarze , możliwe że mnie nie pamiętacie ponieważ przez ostatnie miesiące MH takie rzeczy wyprawiali że aż mi się odechciało grać
, ale jak każdy player kochający MH XD , czekam aż wyjdzie ta"Kopia" Martial Heroes.
Kończąc moją krótką wypowiedz chciałem pozdrowić wszystkich , którzy grali z Martiala , oraz moją dawną gildie PolskieOrly =)) SwistaK =))) xDDD
Zmieniam zdanie. Z tego co czytałem wnioskuje
że ta gra będzie wielkim nie wypałem , a już mówię dlaczego.
Po pierwsze oni chcą postawić grę na Silniku Ogre , nawet gdyby im się udało postawić grę , to na pewno przy większej ilości graczy , tak jak bywało w Valley Village , po prostu silnik tego wszystkiego nie wytrzyma i zaczną się problemy.
Po drugie nie wierze żeby właściciele Martial Heroes , dali bez karnie kopiować pliki i modele postaci i Bóg wie czego jeszcze, chyba że chcą się na bawić kary pieniężnej.
Po trzecie jak już chcą zrobić Martial Hunters , to najlepiej dla nich by było jakby napisali własny , dużo lepszy silnik albo po prostu niech kupią =).
Praktycznie rzecz biorąc to wszyscy co tutaj pisali na tym forum to gracze naszego kochanego Martial Heroes które zamknęli... Mam nadzieję, że chociaż w połowie Martial Hunters bęzie podobne do Martial Heroes ;D pozdrowionka Ziommix ^^