daria pamietam jak z tb. gralem w sherwooda xd.. wsumie bylem pierwszy ktory gral z sheera w mh ;].
Gra Martial Hunters
W sumie i ja na początku grałam w Sherwooda, natomiast później w Martiala hmm jakies 3-4 lata Pozdrowienia, dla wszystkich miłośników MH ;> (moze ktos mnie pamieta)
Bla bla bla! To ja bylam pierwszym graczem z shera ktory zaczal grac w mh!!
Tez gralem w Shera ; D
SwistaKMH od testowania silników będą Alpha i Beta testy gry. A co do bezkarnego kopiowania plików to o ile mi wiadomo Torak Design i Wolf Corporation wykupilo te gre od porducentów naszego kochanego Martial Heroes.
SwistaKMH od testowania silników będą Alpha i Beta testy gry. A co do bezkarnego kopiowania plików to o ile mi wiadomo Torak Design i Wolf Corporation wykupilo te gre od porducentów naszego kochanego Martial Heroes.
Byłoby miło gdyby wykupili ;p, testy jak najbardziej będą ale czy pozytywne jak będzie nie wypał? zanim napiszą swój silnik to Bóg wie ile to potrwa
no i czy wgl lepszy napiszą
=)
No a co nie kupili? No chyba nie byliby na tyle głupi, żeby się w takie bagno pakować tak? No jeśli ten silnik nie wypali no to będą zmuszeni do tego, aby postawić Martial Hunters na czymś mocniejszym ;D
No , zobaczymy co z tego będzie xDDD jak chcesz wiecej o tym pogadać to napisz na gg do mnie xDD pzdr ^^
Dlaczego mam nadzieję że "na razie" czat na głównej stronie Martial Hunters jest niedostępny? No myślę, że to na razie jest tylko i wyłącznie nieosiągalne...
Bawi mnie to, że sporo osób się napaliło na nowe MH, a co do czego gra nie wyjdzie. Ziommix, radzie ci przygotuj sie na ten STRASZNY cios żeby potem płaczu nie było
Witajcie
Tak jak kolega wyżej Skaaza ma racje MARTIAL HUNTERS jest nie wypałem do długiej przerwie dzis się ich oto dopytałem istnieje szansa że wyjdze z 5%,strona zablokowana wiec trzymajcie kciuki
Pozdrawiam
@UP
5% cuda czyni! Zaklinam Cie! Bądź w dobrej wierze a nie gasisz tutaj użytkowników
Dear Skaaza and Mysterio, !
Z jednej strony macie racje. Nie jestem "no life-em" za którego mnie uważacie. Mam swoje życie prywatne i inne zajęcia poza granicami komputera. Ale grałem przez 3 lata w Martial Heroes i czekam z NADZIEJĄ, że uda IM się odtworzyć moją ulubioną kiedyś grę MMORPG ;D.
Pozdrowienia
Teraz się skapnąłem, że chyba jesteśmy w złym dziale
Jak by jakiś MODERATOR tutaj zajżał to mógł bo przenieść do "Inne gry MMO"
Topic - chyba każdy zapalony gracz wierzy i ma nadzieje, że dostaniemy chociaż ciut MH.
Mam dla was smutną wiadomość:
Angielski:
Mysterio: hello
Josse Blais: Hey
Mysterio: i have questions
Josse Blais: I'm listen
Mysterio: if mh is still done?
Josse Blais: MH is finish
Mysterio: in a positive or negative sense
Josse Blais: negative ^^é
Mysterio: that is dumb to wait longer for what a pity
Josse Blais: I am very sorry. I can only say that we stop the project MH.
Mysterio: but there is a possibility that will be done by 2012 r or not
Mysterio: ?
Josse Blais: Never
Josse Blais: MH will never
Polski:
Mysterio: Witam
Josse Blais: Czesc
Mysterio: Mam pytanie
Josse Blais: słucham
Mysterio: Kiedy skonczycie robić MH
Josse Blais: MH jest skończone
Mysterio: W pozytywnym czy negatywnym znaczeniu
Josse Blais: Negatywnym
Mysterio: czyli niema już na co czekać szkoda
Josse Blais: Bardzo przepraszam,Mogę tylko powiedzieć, że zakończono MH projekt.
Mysterio: Ale jest mozliwośc ze powstanie w 2012 r
Josse Blais: NIGDY
Josse Blais:MH Nigdy niebędzie
Sam byłem rozczarowany
To po co się za to zabierali? Dla mnie w ogóle to jest śmieszne...
Wiedziałem , jakaś banda dzieciaków zabrała się za coś czego nie byli w stanie zrobić , zresztą widziałem ich facebooka ,wgl jeżeli to ich był , i nie mieli wiecej niz po 17 lat, po 2 już wcześniej pisałem że to d*pa będzie i tyle , narobili nie potrzebnego szumu , i tylko 2 raz załamali ludzi którzy naprawdę czekali na ten WIELKI NIE WYPAŁ ,pzdr Congratz Wolf and Design
No kurde ale jeżeli ktoś bardzo lubił grać w Martial Heroes to po co w ogóle nadzieje robili? Pogrążyli jeszcze bardziej ludzi którzy kochali Martial Heroes...
Jeśli ktoś bardzo lubił grać w MH proponuje by zaczął grać w 9Dragons. Gra osadzona w tych samych klimatach, graficznie dosyć podobna ;>
Jeśli ktoś bardzo lubił grać w MH proponuje by zaczął grać w 9Dragons. Gra osadzona w tych samych klimatach, graficznie dosyć podobna ;>
Popieram grałem w MH dobre 4 lata. Gdy go zamknęli przerzuciłem się na 9Dragons. Tylko te dwie gry wciągnęły mnie na więcej niż rok. A co do tematu to po co zabierają się za coś czego nie są w stanie wykonać? Tacy ludzie denerwują jeszcze bardziej niż neokidy >.>