Gra Martial Hunters

daria pamietam jak z tb. gralem w sherwooda xd.. wsumie bylem pierwszy ktory gral z sheera w mh ;].

W sumie i ja na początku grałam w Sherwooda, natomiast później w Martiala hmm jakies 3-4 lata :D Pozdrowienia, dla wszystkich miłośników MH ;> (moze ktos mnie pamieta)

Bla bla bla! To ja bylam pierwszym graczem z shera ktory zaczal grac w mh!! :lol:

Tez gralem w Shera ; D

SwistaKMH od testowania silników będą Alpha i Beta testy gry. A co do bezkarnego kopiowania plików to o ile mi wiadomo Torak Design i Wolf Corporation wykupilo te gre od porducentów naszego kochanego Martial Heroes.

SwistaKMH od testowania silników będą Alpha i Beta testy gry. A co do bezkarnego kopiowania plików to o ile mi wiadomo Torak Design i Wolf Corporation wykupilo te gre od porducentów naszego kochanego Martial Heroes.

Byłoby miło gdyby wykupili ;p, testy jak najbardziej będą ale czy pozytywne :D jak będzie nie wypał? zanim napiszą swój silnik to Bóg wie ile to potrwa :D no i czy wgl lepszy napiszą :D =)

No a co nie kupili? No chyba nie byliby na tyle głupi, żeby się w takie bagno pakować tak? No jeśli ten silnik nie wypali no to będą zmuszeni do tego, aby postawić Martial Hunters na czymś mocniejszym ;D

No , zobaczymy co z tego będzie xDDD jak chcesz wiecej o tym pogadać to napisz na gg do mnie xDD pzdr ^^

Dlaczego mam nadzieję że "na razie" czat na głównej stronie Martial Hunters jest niedostępny? No myślę, że to na razie jest tylko i wyłącznie nieosiągalne...

Bawi mnie to, że sporo osób się napaliło na nowe MH, a co do czego gra nie wyjdzie. Ziommix, radzie ci przygotuj sie na ten STRASZNY cios żeby potem płaczu nie było :D

Witajcie :unsure:

Tak jak kolega wyżej Skaaza ma racje MARTIAL HUNTERS jest nie wypałem do długiej przerwie dzis się ich oto dopytałem istnieje szansa że wyjdze z 5%,strona zablokowana wiec trzymajcie kciuki

Pozdrawiam :(

@UP

5% cuda czyni! Zaklinam Cie! Bądź w dobrej wierze a nie gasisz tutaj użytkowników :P

Dear Skaaza and Mysterio, !

Z jednej strony macie racje. Nie jestem "no life-em" za którego mnie uważacie. Mam swoje życie prywatne i inne zajęcia poza granicami komputera. Ale grałem przez 3 lata w Martial Heroes i czekam z NADZIEJĄ, że uda IM się odtworzyć moją ulubioną kiedyś grę MMORPG ;D.

Pozdrowienia ;)

Teraz się skapnąłem, że chyba jesteśmy w złym dziale :P

Jak by jakiś MODERATOR tutaj zajżał to mógł bo przenieść do "Inne gry MMO"

Topic - chyba każdy zapalony gracz wierzy i ma nadzieje, że dostaniemy chociaż ciut MH.

Mam dla was smutną wiadomość:

Angielski:

Mysterio: hello

Josse Blais: Hey

Mysterio: i have questions

Josse Blais: I'm listen

Mysterio: if mh is still done?

Josse Blais: MH is finish

Mysterio: in a positive or negative sense

Josse Blais: negative ^^é

Mysterio: that is dumb to wait longer for what a pity

Josse Blais: I am very sorry. I can only say that we stop the project MH.

Mysterio: but there is a possibility that will be done by 2012 r or not

Mysterio: ?

Josse Blais: Never

Josse Blais: MH will never

Polski:

Mysterio: Witam

Josse Blais: Czesc

Mysterio: Mam pytanie

Josse Blais: słucham

Mysterio: Kiedy skonczycie robić MH

Josse Blais: MH jest skończone

Mysterio: W pozytywnym czy negatywnym znaczeniu

Josse Blais: Negatywnym

Mysterio: czyli niema już na co czekać szkoda

Josse Blais: Bardzo przepraszam,Mogę tylko powiedzieć, że zakończono MH projekt.

Mysterio: Ale jest mozliwośc ze powstanie w 2012 r

Josse Blais: NIGDY

Josse Blais:MH Nigdy niebędzie

Sam byłem rozczarowany :(

To po co się za to zabierali? Dla mnie w ogóle to jest śmieszne...

Wiedziałem , jakaś banda dzieciaków zabrała się za coś czego nie byli w stanie zrobić , zresztą widziałem ich facebooka ,wgl jeżeli to ich był , i nie mieli wiecej niz po 17 lat, po 2 już wcześniej pisałem że to d*pa będzie i tyle , narobili nie potrzebnego szumu , i tylko 2 raz załamali ludzi którzy naprawdę czekali na ten WIELKI NIE WYPAŁ ,pzdr Congratz Wolf and Design

No kurde ale jeżeli ktoś bardzo lubił grać w Martial Heroes to po co w ogóle nadzieje robili? Pogrążyli jeszcze bardziej ludzi którzy kochali Martial Heroes...

Jeśli ktoś bardzo lubił grać w MH proponuje by zaczął grać w 9Dragons. Gra osadzona w tych samych klimatach, graficznie dosyć podobna ;>

Jeśli ktoś bardzo lubił grać w MH proponuje by zaczął grać w 9Dragons. Gra osadzona w tych samych klimatach, graficznie dosyć podobna ;>

Popieram grałem w MH dobre 4 lata. Gdy go zamknęli przerzuciłem się na 9Dragons. Tylko te dwie gry wciągnęły mnie na więcej niż rok. A co do tematu to po co zabierają się za coś czego nie są w stanie wykonać? Tacy ludzie denerwują jeszcze bardziej niż neokidy >.>