Gra Martial Hunters

jebac tych skrywysynow ....

warn_ico.png
Uważaj trochę z językiem. - crracked

Life is brutal

"Błogosławieni Ci,którzy nie widzieli a uwierzyli".... radze czekac.. moze ten, kto sie wypowiedział nie był od Adminów, a oni chcą nam zrobić niespodzianke i zrobi sie szum jak bedzie 100%?

Naprawdę wierzysz w to? Bo według mnie to byłby cud...

Jak by ta gra powstała to aż bym poryczał się ze szczęścia xD,nie no fajnie by było

Zobaczymy co ztego będzie cierpliwość się opłaca ;p

Moim zdaniem temat powinien być zamknięty. Powinno się stworzyć nowy temat pt. Narzekania na twórców Martial Hunters. :P

to chyba dobrze, że projekt na temat mh ruszył? Wiem, że każdy by chciał już grać, ale najpierw muszą tą gre zrobić okaże się, że będą robić i 2 lata, ale myśle, że warto poczekać do tego czasu ^^

warn_ico.png
Za złamanie punktu 7.3 Regulaminu - Kubox

Lepiej być mile zaskoczonym, niż się rozczarować...

ztym się zgodze lepiej ,,być mile zaskoczonym" i się cieszyć a nawet popłakać się z radości niż na odwrót być wściekłym etc xd

nadal wierzycie w to ze bedzie mh ? Ja polecam martial empires ;d i tyle, nic podobniejszego chyba nie znajdziecie ...

haha ME? Mi się to znudziło po 2 miesiącach nawet tam horse nie ma tylko latanie na piechote ;p jak ruszyli z projektem to chyba będzie nie? Chociaż ,,podobne", pożyjemy, zobaczymy.

Verenko

Sam byłem tam takim 'Jakby Adminem' jak wcześniej wspomniałem, pomagałem im robić ją na język polski,pisałem z Prawdziwym Adminem,Turokiem,i z Josse

Więc nie ma na co czekać dokładnie Admin coś wspomniał o nowej grze tylko nic nie chciał mi powiedzieć jego słowa : 'Polonais en elle, mais ne jouera pas' w tłumaczeniu 'ale polacy w nią nie będą grać'

Liyana

Widać, że 18 czy tam 19 lvl nie wbiłeś :) od tego lvl była misja na konika:)

Ps. Wbiłaś,Pomyliło mi się z MH więc przepraszam

dla twojej wiadomości w ME miałam 28 lvl a tak pozatym " Widać, że 18 czy tam 19 lvl nie wbiłeś od tego lvl była misja na konika:)" czy ty mnie uważasz za chłopaka?

k przyjmuje przeprosiny,w sumie każdemu się zdarza pomylić

Dajcie jakieś nowe informacje o Martial Hunters :)

Witam!

Siedziałem na kompie i zacząłem wspominać sobie czasy MH , oglądać stare screeny z przed kilku lat i tak mnie coś natchnęło , by poszukać jakiś wiadomości na temat mh lub gier podobnych do naszej jakże wspaniałej gry , no i napotkałem ten temat ... czytałem wasze wypowiedzi na temat gry Martial Hunters - zainteresowała mnie ona i zacząłem szukać w internecie jakiś informacji o tej grze ... i co ??? Za przeproszeniem g*wno się dowiedziałem ... ludzie błagam bądźcie realistami ...

Po 1 - tak jak wsponiał kolega wyżej cr-space nie udostępni żadnych modeli z gry ( chyba , że je wykupią )

Po 2 - jeśli rzeczywiście gra by miała wypalić już pojawiły by się jakieś informacje na jej temat , nie wiem chodź by jakiś konkretny zwiastun przedstawiający postacie , moby lub bronie .

Po 3 - Strona tej gry która tak was napaliła została zamknięta ...

Więc nie ma się co łudzić i czekać tylko znaleźć inną grę lub zająć się życiem ...

Pozdrawiam wszystkich niepoprawnych optymistów :)

też mam takie wrażenie że stego Martial Hunters nic nie będzie

A więc widzisz ;)

W co aktualnie gracie?

gram w Jade Dynasty ale obecnie przerwe se zrobiłam bo mi sie niechce w nic grać -.- czasami sobie pogram w Heroes III,V a tak to na necie siedzę

Witam wszystkich :D tutaj SuareZ/|BOLT (tak właśnie ten który wyciągał z kasyna kupe kasy a pózniej trwonil w godzine) tesnie za MH cholernie. po zamknieciu servera przestałem w cokolwiek grac. bo zadna gra choc w najmniejszym stopniu nie zastapi mi tej jedynej:( Martial Hunters jeśli wyjdzie to za 2 lata minimum.....

moje gg 7168512- gdyby ktos chcial powspominac:D POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH GRACZY MH:D

P.S ale to Darii KH było slabe:*

Czytałem wasze posty i nie mogę się doczeka kiedy wyjdzie Martial Hunters. Grałem w mnóstwo gier żadna nie dawała mi tyle frajdy z gry co MH.