jebac tych skrywysynow ....

jebac tych skrywysynow ....
Life is brutal
"Błogosławieni Ci,którzy nie widzieli a uwierzyli".... radze czekac.. moze ten, kto sie wypowiedział nie był od Adminów, a oni chcą nam zrobić niespodzianke i zrobi sie szum jak bedzie 100%?
Naprawdę wierzysz w to? Bo według mnie to byłby cud...
Jak by ta gra powstała to aż bym poryczał się ze szczęścia xD,nie no fajnie by było
Zobaczymy co ztego będzie cierpliwość się opłaca ;p
Moim zdaniem temat powinien być zamknięty. Powinno się stworzyć nowy temat pt. Narzekania na twórców Martial Hunters.
to chyba dobrze, że projekt na temat mh ruszył? Wiem, że każdy by chciał już grać, ale najpierw muszą tą gre zrobić okaże się, że będą robić i 2 lata, ale myśle, że warto poczekać do tego czasu ^^
Lepiej być mile zaskoczonym, niż się rozczarować...
ztym się zgodze lepiej ,,być mile zaskoczonym" i się cieszyć a nawet popłakać się z radości niż na odwrót być wściekłym etc xd
nadal wierzycie w to ze bedzie mh ? Ja polecam martial empires ;d i tyle, nic podobniejszego chyba nie znajdziecie ...
haha ME? Mi się to znudziło po 2 miesiącach nawet tam horse nie ma tylko latanie na piechote ;p jak ruszyli z projektem to chyba będzie nie? Chociaż ,,podobne", pożyjemy, zobaczymy.
Verenko
Sam byłem tam takim 'Jakby Adminem' jak wcześniej wspomniałem, pomagałem im robić ją na język polski,pisałem z Prawdziwym Adminem,Turokiem,i z Josse
Więc nie ma na co czekać dokładnie Admin coś wspomniał o nowej grze tylko nic nie chciał mi powiedzieć jego słowa : 'Polonais en elle, mais ne jouera pas' w tłumaczeniu 'ale polacy w nią nie będą grać'
Liyana
Widać, że 18 czy tam 19 lvl nie wbiłeś od tego lvl była misja na konika:)
Ps. Wbiłaś,Pomyliło mi się z MH więc przepraszam
dla twojej wiadomości w ME miałam 28 lvl a tak pozatym " Widać, że 18 czy tam 19 lvl nie wbiłeś od tego lvl była misja na konika:)" czy ty mnie uważasz za chłopaka?
k przyjmuje przeprosiny,w sumie każdemu się zdarza pomylić
Dajcie jakieś nowe informacje o Martial Hunters
Witam!
Siedziałem na kompie i zacząłem wspominać sobie czasy MH , oglądać stare screeny z przed kilku lat i tak mnie coś natchnęło , by poszukać jakiś wiadomości na temat mh lub gier podobnych do naszej jakże wspaniałej gry , no i napotkałem ten temat ... czytałem wasze wypowiedzi na temat gry Martial Hunters - zainteresowała mnie ona i zacząłem szukać w internecie jakiś informacji o tej grze ... i co ??? Za przeproszeniem g*wno się dowiedziałem ... ludzie błagam bądźcie realistami ...
Po 1 - tak jak wsponiał kolega wyżej cr-space nie udostępni żadnych modeli z gry ( chyba , że je wykupią )
Po 2 - jeśli rzeczywiście gra by miała wypalić już pojawiły by się jakieś informacje na jej temat , nie wiem chodź by jakiś konkretny zwiastun przedstawiający postacie , moby lub bronie .
Po 3 - Strona tej gry która tak was napaliła została zamknięta ...
Więc nie ma się co łudzić i czekać tylko znaleźć inną grę lub zająć się życiem ...
Pozdrawiam wszystkich niepoprawnych optymistów
też mam takie wrażenie że stego Martial Hunters nic nie będzie
A więc widzisz
W co aktualnie gracie?
gram w Jade Dynasty ale obecnie przerwe se zrobiłam bo mi sie niechce w nic grać -.- czasami sobie pogram w Heroes III,V a tak to na necie siedzę
Witam wszystkich tutaj SuareZ/|BOLT (tak właśnie ten który wyciągał z kasyna kupe kasy a pózniej trwonil w godzine) tesnie za MH cholernie. po zamknieciu servera przestałem w cokolwiek grac. bo zadna gra choc w najmniejszym stopniu nie zastapi mi tej jedynej:( Martial Hunters jeśli wyjdzie to za 2 lata minimum.....
moje gg 7168512- gdyby ktos chcial powspominac:D POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH GRACZY MH:D
P.S ale to Darii KH było slabe:*
Czytałem wasze posty i nie mogę się doczeka kiedy wyjdzie Martial Hunters. Grałem w mnóstwo gier żadna nie dawała mi tyle frajdy z gry co MH.