Są jakieś filmiki tej gry? Bo pierwszy raz o niej słyszę, a podniecacie się ją bardziej niż WoWem. Na YT nie ma żadnego filmiku z tą grą. Oprócz trailera, chcę sam gameplay.
Gra Martial Hunters
Chyba zle przeczytaliście PROJEKT MARTIAL HUNTERS ZOSTAŁ ZAMKNIĘTY.
Zostało nam tylko wspominać
Mam tu 2 screeny , jeszcze za czasów kozaków - wklejajcie screeny!
Taaa, pamiętacie Krzysieks 'a? mag na 72 i glovesy na +9 ^^
pozdro dla kozaków, pg itp, dawna ktoś pamięta gildie Wu-Tang? Lisiczka była masterem, potem poszła do kozaków dała kodiemu gildie, i też byłem chyba trochę u Kozaków ^^, a Darka ktoś pamięta? Crack i te inne nicki ^^ co tyle polaków okradł, ^^
[edit]aaa i założyciela tematu też znałem ^^ nick na skypie taki sam mam jak kiedyś, więc jak coś to pisać,, na 9 Dragons w beggearsach 89 lv czy ile tam< nabite w 3 dni ^^, aktualnie nie gram>
inni znajomi to był chap , agataska, a jak więcej mi się przypomni to napisze ^^
ha, Linaya / Sanaya to lisiczka, pozdro
Sorry, że tak odświeże, ale czy macie jakieś informacje co do Martial Heroes, albo innego projektu? Moze ktoś chce odkupić prawa? A moze ci co grali w MH by sie zalozylo osobny temat zeby znajsc podobną gre i grać w nią? Bardzo za tą gra tęsknie :<
Potrzebna pomoc dla MH
Potrzebna pomoc, wasza pomoc
Przydało by się, żebyście zrobili sobie konto na tym forum:
http://martialheroes.myfreeforum.org
i wsparli ten temat:
http://martialheroes.myfreeforum.org/ftopic206-20.php
Pewna osoba z CR-SPACE, chce żeby wróciło legalne MH, jest Koreańczykiem i tam pracuje, potrzebuje dużego wsparcia, naszego wsparcia, najlepiej roześlij to znajomym.
Przeczytalem to na 1 z polskich stron? Co o tym sądzicie?
Pamiętam Cię xXDaRiAXx i xXMagXx też, ja byłem SQUN2 . Wiemy już że MH nie będzie stara dobra wspaniała gra lecz chce was pocieszyć , zapewne znacie kolejna produkcję Martiala chodzi tu mi o Martial Empires zapraszam wszystkich do gry w tą wspaniałą grę .Przypomina MH niektóre dźwięki są te same i nowe nowinki, lecz jest mało polaków więc trzeba ją rozbujać zapraszam wszystkich do gry!!! Jeśli ktoś się namówił mogę udzielić pomocy/rady piszcie na nick Nemezis lub Squn jestem dla waszej dyspozycji .
tak, wiem wykopuje stary temat.. ale chcę was poinformować iż gra wróciła do żywych
Brightmh.com
HEJ , doszły mnie słuchy ,ze jest projekt gry Martial Hunters ,ta gra jest podobna do Martial Heroes (ktore zostało zamkniete) . Jeśli macie jakiekolwiek informacje odnośnie tej o to gry to pisać , bardzo jestem tym tytułem zainteresowany z dość jasnych przyczyn a mianowicie Martial Heroes BYŁA moja najlepsza grą MMORPG :/ ,jak ktoś grał to pozdrawiam xXMagXx .