tak mi się nudziło i stworzyłem konto na globalu na serwerze Refugia no-pvp
no i w skrócie będę dzielić się z wami osiągnięciami
tak mi się nudziło i stworzyłem konto na globalu na serwerze Refugia no-pvp
no i w skrócie będę dzielić się z wami osiągnięciami
To ja czekam Nie gram w Tibie ale lubię czytać jak komuś coś wychodzi
Ja gram na świecie non pvp Celesta
Jak byś jednak chciał zmienić serwer (bo na razie dużego lvl nie wbiłeś) więc mógłbyś zrobić nową postać ;p
Dam ci podstawowe EQ za free jak wyjdziesz na maina
Ohhh przypominają się mi moje czasy dzieciństwa jak maniaczyłem na kafejce internetowe, a później już w domu w Tibię serwer Danubia
Coż życzę ci powodzenia i 200 lvl:)
Tez bym sobie chetnie popatrzyl jak sobie radzisz Kiedys gralem ale teraz jakos mi sie nie chce grac. Ale jestem ciekaw ile lvl wbijesz :DD
Ja gram na świecie non pvp Celesta Jak byś jednak chciał zmienić serwer (bo na razie dużego lvl nie wbiłeś) więc mógłbyś zrobić nową postać ;pDam ci podstawowe EQ za free jak wyjdziesz na maina
chętnie się przeniosę
Ohhh przypominają się mi moje czasy dzieciństwa jak maniaczyłem na kafejce internetowe, a później już w domu w Tibię serwer Danubia Coż życzę ci powodzenia i 200 lvl:)
się grało wtedy ( 7 lat temu ) wszyscy grali a teraz hej-tują ;/
choć gra nadal jest świetna
( mam knaita na serwie x2 100 lvl )
ale to nie to samo
Tez bym sobie chetnie popatrzyl jak sobie radzisz Kiedys gralem ale teraz jakos mi sie nie chce grac. Ale jestem ciekaw ile lvl wbijesz :DD
też jestem ciekaw
btw jaki char polecacei do gry i czy wolicie screny czy filmiki
jeśli ktoś by grał na guardi mogę pomoc na start serwer no pvp
Może i ja bym pogral ale nie na no pvp bo co to za frajda a takto zawsze można jakiś locik z kolesia zdobyć ;]
Może i ja bym pogral ale nie na no pvp bo co to za frajda a takto zawsze można jakiś locik z kolesia zdobyć ;]
grałem na pvp wiele jest fraidy jak cie gonią 300 lvl-e i biją ( wastują)
albo jak cie bije 20 palladyn ze skilami 100.100 a zanim 4 druidów 300 go leczy ^^
mam na pvp knaita 100 lvl
a no pvp tylko na botów trzeba uważać ( reportować)
grałem na pvp wiele jest fraidy jak cie gonią 300 lvl-e i biją ( wastują)albo jak cie bije 20 palladyn ze skilami 100.100 a zanim 4 druidów 300 go leczy ^^mam na pvp knaita 100 lvla no pvp tylko na botów trzeba uważać ( reportować)
To jest normalne ale i ty mozesz kogoś zabić na pvp a na no pvp tylko expisz ewentualnie mozesz trapa zrobić ale takto nuda z tego co wiem wlaczaja pvp tylko jak sa jakieś wojny gildii ale zanim wbijesz wystarczajacy lvl zeby do jakieś gildii sie dostać to trochce minie + jeszcze musisz kupić pacca jak masz zamiar na poważnie grac ale jeśli tylko na lajcie to serwer pvp jest idealny do tego
Ja bym wolal osobiscie screeny. Lepiej sie na nie patrzy niz ogladac filmik. I wg mnie graj druidem pallem albo knightem. Dla mnie te klasy wymiataja
taka sytuacja
Ahh, te boty
nie nei ja sie tam ukryłem 0 many 0 fooda
targałem te skrzynki do wyjścia żeby nie paść ale i tak się nie udało ^^
gram na guardi kto chciał pomóc
pierwszy urobek
1.
2.
3
ref<72>
Gz btw. Tylko screena zabrakło.
Wiadomo czy wstanie jakiś nowy świat PvP albo Hardcore ? To tak w nawiasie, bo jeżeli nikt nie ma pewnych info albo bliższych przypuszczeń, to niech nie odpowiada na posta. Dzięki.
a jak teraz wygląda sytuacja na globalu z paccem za ile kupiłeś?
a jak teraz wygląda sytuacja na globalu z paccem za ile kupiłeś?
expie w port hope na trolach i od 4 dni może widziałem 4 osoby
expie koledze na facc w Venore na trolach 99999 ludzi
Bez przesadyzmu w godzinach porannych wolny exp czesto sie trafi, dopiero po południu jest problem. Gram co jakis czas na Harmonii.