Gra na globalu!

tak mi się nudziło i stworzyłem konto na globalu na serwerze Refugia no-pvp

​no i w skrócie będę dzielić się z wami osiągnięciami :D

tajj.jpg

To ja czekam :D Nie gram w Tibie ale lubię czytać jak komuś coś wychodzi :D

Ja gram na świecie non pvp Celesta :)

Jak byś jednak chciał zmienić serwer (bo na razie dużego lvl nie wbiłeś) więc mógłbyś zrobić nową postać ;p

Dam ci podstawowe EQ za free jak wyjdziesz na maina :)

Ohhh przypominają się mi moje czasy dzieciństwa jak maniaczyłem na kafejce internetowe, a później już w domu w Tibię serwer Danubia ;)

Coż życzę ci powodzenia i 200 lvl:)

Tez bym sobie chetnie popatrzyl jak sobie radzisz :) Kiedys gralem ale teraz jakos mi sie nie chce grac. Ale jestem ciekaw ile lvl wbijesz :DD

Ja gram na świecie non pvp Celesta Jak byś jednak chciał zmienić serwer (bo na razie dużego lvl nie wbiłeś) więc mógłbyś zrobić nową postać ;pDam ci podstawowe EQ za free jak wyjdziesz na maina

chętnie się przeniosę :D

Ohhh przypominają się mi moje czasy dzieciństwa jak maniaczyłem na kafejce internetowe, a później już w domu w Tibię serwer Danubia Coż życzę ci powodzenia i 200 lvl:)

się grało wtedy ( 7 lat temu ) wszyscy grali a teraz hej-tują ;/

choć gra nadal jest świetna

( mam knaita na serwie x2 100 lvl :D)

ale to nie to samo

Tez bym sobie chetnie popatrzyl jak sobie radzisz Kiedys gralem ale teraz jakos mi sie nie chce grac. Ale jestem ciekaw ile lvl wbijesz :DD

też jestem ciekaw :D

btw jaki char polecacei do gry i czy wolicie screny czy filmiki :D

jeśli ktoś by grał na guardi mogę pomoc na start serwer no pvp :)

Może i ja bym pogral ale nie na no pvp bo co to za frajda a takto zawsze można jakiś locik z kolesia zdobyć ;]

Może i ja bym pogral ale nie na no pvp bo co to za frajda a takto zawsze można jakiś locik z kolesia zdobyć ;]

grałem na pvp wiele jest fraidy jak cie gonią 300 lvl-e i biją ( wastują)

albo jak cie bije 20 palladyn ze skilami 100.100 a zanim 4 druidów 300 go leczy ^^

mam na pvp knaita 100 lvl

a no pvp tylko na botów trzeba uważać ( reportować)

grałem na pvp wiele jest fraidy jak cie gonią 300 lvl-e i biją ( wastują)albo jak cie bije 20 palladyn ze skilami 100.100 a zanim 4 druidów 300 go leczy ^^mam na pvp knaita 100 lvla no pvp tylko na botów trzeba uważać ( reportować)

To jest normalne ale i ty mozesz kogoś zabić na pvp a na no pvp tylko expisz ewentualnie mozesz trapa zrobić ale takto nuda z tego co wiem wlaczaja pvp tylko jak sa jakieś wojny gildii ale zanim wbijesz wystarczajacy lvl zeby do jakieś gildii sie dostać to trochce minie + jeszcze musisz kupić pacca jak masz zamiar na poważnie grac ale jeśli tylko na lajcie to serwer pvp jest idealny do tego ;)

Ja bym wolal osobiscie screeny. Lepiej sie na nie patrzy niz ogladac filmik. I wg mnie graj druidem pallem albo knightem. Dla mnie te klasy wymiataja :3

wzvc.jpg

taka sytuacja :D

slwk.jpg

Ahh, te boty :)

nie nei ja sie tam ukryłem 0 many 0 fooda :D

targałem te skrzynki do wyjścia żeby nie paść ale i tak się nie udało ^^

gram na guardi kto chciał pomóc :D

fiqe.jpg

pierwszy urobek

1. jlvl.jpg

2.izhu.jpg

3tbww.jpgrvce.jpg

reoa.jpg

ref<72>

Gz btw. Tylko screena zabrakło.

Wiadomo czy wstanie jakiś nowy świat PvP albo Hardcore ? To tak w nawiasie, bo jeżeli nikt nie ma pewnych info albo bliższych przypuszczeń, to niech nie odpowiada na posta. Dzięki.

a jak teraz wygląda sytuacja na globalu z paccem za ile kupiłeś?

@Up Tak :

http://allegro.pl/tibia-premium-scroll-pacc-30-dni-wszystkie-serwery-i3547886958.html

a jak teraz wygląda sytuacja na globalu z paccem za ile kupiłeś?

expie w port hope na trolach i od 4 dni może widziałem 4 osoby

expie koledze na facc w Venore na trolach 99999 ludzi

Bez przesadyzmu :D w godzinach porannych wolny exp czesto sie trafi, dopiero po południu jest problem. Gram co jakis czas na Harmonii.