Gra na globalu!
Ja mam pytanie, jak można grać w tibię na servie non-pvp?
Zakładasz postać na np. Refugii, Guardi czy Harmoni. Może ja jako gracz hardcore-pvp zapytam jak można grać na open-pvp? Tak Twoje pytanie było idiotyczne.
O gustach się nie dyskutuje;]
Tak piszą tylko osoby które zdają sobie sprawę z tego, że mają beznadziejny gust
Nadal nie da się grać na FACC po 60 lvl? Bo czasem mnie nachodzi na Tibię, ale nie chcę kupować PACCa...
Grać można i na 200lvlu ;D Po 60lvlu już na faccu nic nowego nie zrobisz poza pk i expieniu na tym samym.
jak ktoś przecenia swoje siły źle się to kończy ;/
straty blue robe blue legi 300 mana potionów ,50 heal potionów w obu dedach
+ odzyskane blue legi
nie było newsów ponieważ miałem spór z cipsoftem o deda spowodowanego frezami ilagami . ale wróciłem
moje eq na drgony
moje eq na water elementale
1
2
eq na zwykłe hunty
No ładnie ładnie, gz. Jak wygląda teraz sprawa z botami ? Ciągle wszystkie lepsze spawny zabocone ? Na non-pvp to pewnie wszedzie boty.
Czyli z cipsoftem da się dogadać widzę. Btw. Up, na jakiej zasadzie twórcy wyłapują boterów ?
jest jakis system do botów , i z raportów
co do botów to widziałem tylko nalvl lvl facc i full afk boty na drashila dragon lair ale można łatwo trpowac paczkami z meblami
jeden botek stał tam tydzień jak expiłem dosłownie tydzień
Ja odnoszę wrażenie, że w Tibi już praktycznie nikt nie używa botów, chociaż pewnie zdarzają się wyjątki Gdzie hostujesz te obrazki? Połowa z nich już nie działa
Ja odnoszę wrażenie, że w Tibi już praktycznie nikt nie używa botów, chociaż pewnie zdarzają się wyjątki Gdzie hostujesz te obrazki? Połowa z nich już nie działa
Zartujesz czy serio gadasz?
W Tibii 2/3 użytkowników online w tym momencie zapewne to boty, a 90%+ graczy ich używa ogólnie. Przykład dobry OTS - Shadowcores 1 listopada nowy patch i klient, 3-5h po SS'ie i nowym kliencie mieli tylko 300 graczy z normalnej liczby 1500, ponieważ Ci którzy używają botów nie mieli pojęcia o nowym kliencie i skrypt na reconnecta im nie działał ^^
No to gratuluję lenistwa oraz polaczkowatości skoro muszą grać na bocie...
No to gratuluję lenistwa oraz polaczkowatości skoro muszą grać na bocie...
Co do tego ma lenistwo? Ludzie mają po 5 postaci z czego 1-2 grają, a reszta to boty które im kasę zarabiają. I nie rozumiem stwierdzenia 'polaczkowatość', może byś mi wyjaśnił?
Że najlepiej oszukiwiać, byle się wzbogacić. Domena naszego narodu to kombinowanie i oszukiwanie każdego...
Że najlepiej oszukiwiać, byle się wzbogacić. Domena naszego narodu to kombinowanie i oszukiwanie każdego...
Tak jakbyśmy tylko my w całej Tibii używali botów...
No tak, ale teraz mówimy o nas, a nie BR PR SreR