No tak, ale teraz mówimy o nas, a nie BR PR SreR
Nie pisaliśmy o 'Nas' tylko o botach w Tibii i o jakim oszukiwaniu Ty bredzisz? Co ma ułatwianie używanie bota do kombinowania. Gadasz od rzeczy.
No tak, ale teraz mówimy o nas, a nie BR PR SreR
Nie pisaliśmy o 'Nas' tylko o botach w Tibii i o jakim oszukiwaniu Ty bredzisz? Co ma ułatwianie używanie bota do kombinowania. Gadasz od rzeczy.
Dobra, koniec. Zaczynacie robić jakieś wywody o czym tak, a o czym nie. U mnie sprawa jest prosta. Nie używam i nie używałem botów,hacków itd cudów, a kto używa jest dla mnie zachłannym idiotą, ponieważ chce wszystko mieć wymaxowane od razu. Tyle
Brazol, polaczek, szweduch - nie ma znaczenia, wszyscy boca tak samo
A powiedzcie mi, ponieważ nie jestem aktywnym graczem Tibi obecnie - Jak to jest z pk/pvp/gvg? Ktoś jeszcze się tam bije czy przez niby "100%" przechodzenie przez M Walle nie ma sensu?
Nie wiem do końca, w którymś patch'u dodali możliwość swap'owania jak jesteś w trapie, na OTSie którym gram RL map 10.21(najwnowsza) to nie działa, a kiedyś na RLu próbowałem i było. Przez mwalle i tak nie przejdziesz, jak się ekipa na Ciebie wybierze to raczej Cię i tak złożą, kwestia tylko jak wcześniej z tym trapem czy wyjść się da jak Cię gracze zablokują ^^
A ogólnie co do PvP to bieda tylko na Aurorze i Aurerze lub ewentualnie Hardcore PvP. Jak chcesz sobie poPeKować to najlepiej znajdź sobie dobrego ots'a.
90 lvl up ^^ screny niedługo
No ladnie, ze mnie żaden RL player nie byl, tylko prawdziwy OTS wojownik co w sumie od czasu do czasu robię do teraz, lecz to wszystko już upada, wydawanie w tym momencie pieniędzy na pacc jest bez sensu nic z tego nie bd mial a tylko tracisz . Jak dla mnie do tej pory trudno jest zmienić grę bo jednak to uwielbienie do tego PVP zostaje na zawsze, w żadnej innej grze nie znajdziesz tego czegoś co się dzialo poddasz open battle, emocje od początku do końca =D.
@up do któregoś wtajemniczonego w ten temat, PVP na rl kiedyś instnialo lecz jak gildie zobaczyly ze to samo jest na ots, expisz wiele krócej, mniej spada, wszystko to samo, przestali tracić pieniądze na pacc'e, cc, cokolwiek związanego z rl, na dobrych ots, typu premiera,narvia, gildie dostaja pkt i dostajesz full eq masz się tylko wyexpic i po 3-4 godzinach expa lecieć się bić...
No cóż pozostaje mi życzyć 200 LVL, jedną jak i drugą postacią GL HF!!!
No ladnie, ze mnie żaden RL player nie byl, tylko prawdziwy OTS wojownik co w sumie od czasu do czasu robię do teraz, lecz to wszystko już upada, wydawanie w tym momencie pieniędzy na pacc jest bez sensu nic z tego nie bd mial a tylko tracisz . Jak dla mnie do tej pory trudno jest zmienić grę bo jednak to uwielbienie do tego PVP zostaje na zawsze, w żadnej innej grze nie znajdziesz tego czegoś co się dzialo poddasz open battle, emocje od początku do końca =D.@up do któregoś wtajemniczonego w ten temat, PVP na rl kiedyś instnialo lecz jak gildie zobaczyly ze to samo jest na ots, expisz wiele krócej, mniej spada, wszystko to samo, przestali tracić pieniądze na pacc'e, cc, cokolwiek związanego z rl, na dobrych ots, typu premiera,narvia, gildie dostaja pkt i dostajesz full eq masz się tylko wyexpic i po 3-4 godzinach expa lecieć się bić...No cóż pozostaje mi życzyć 200 LVL, jedną jak i drugą postacią GL HF!!!
a co ma ci się zwracać w grze bo nie kapuje garm bo lubiee a nie dla zysku ...
grałem w roma też było fajnie
Polecam Tibianic ots - naprawde oldschoolowy ots. Dawne czasy tibii 7.4 - rpg,
pierwszy hard core quest done
Tak się zastanawiam, czy jest sens grania na globalu? Nie docinam nikomu, ale boli mnie ilość osób na normalnych serwerach. Tibia jest grą, gdzie wbijasz poziom, robisz skille, zbierasz loot itp i nie ma jakby podziału na profesje (nie mówię o knight itp) tak jak w Runescape'ie są typu Skiller, że robi same skille, które nie wbijają poziomu combat, a tylko hajs. Ogólnie brak ludzi przekłada się na fun z gry, ponieważ ciężko znaleźć kogoś do wspólnej zabawy, a expienie samemu na nic się nie zdaje... Nie ma napływu nowych graczy, a ten merge serwerów to daleka przyszłość, o ile jakaś.
Witam gra ktoś jeszcze? Z tego co rozumiem to na celeście? Bo z chęcią bym popykał
tak mi się nudziło i stworzyłem konto na globalu na serwerze Refugia no-pvp
no i w skrócie będę dzielić się z wami osiągnięciami