Gra rpg której nie da się przejść

Siemanko !

Szukam sobie gry rpg single player której nie da się przejść...Hmm pewnie się zastanawiacie o co chodzi...

No podam prosty przykład :

Borderlands 2 : po wbiciu 31 lvl i zabiciu handsome jacka przechodzimy grę ale mamy po tym tryb "Vault hunter" że możemy wbić max lvl (61 niedługo 71) to możemy chodzić na bossy , zdobywać skiny , bronie których jest od groma i grać ile się chce...

Więc wymagania mam proste :

By było dużo broni / zbroi (nawet bardzo dużo , wręcz od groma coś jak w h'n's że duuużo przedmiotów jest)

Może jakiś enchant w postaci wsadzania run czy dodawania + na powiększenie dmg ?

Nie da się takiej przejść można grać ile się chce.

RPG w klimatach tropikalnych / fantasy , zero mroku

Custom postaci / skiny jak nie ma zbroi czy czegoś.

sprzęt :

Nie znam ale Kingdom of Amalur Reckoning na średnich mi chodzi , na wysokich już nie (słaby dysk mam )

Przypadły do gustu :

Borderlands 2 (znudziło mnie)

Sacred 2 (max lvl i znudziło)

torchlight 2 (4x 100lvl każda class i robienie dungów w koło mnie już nuuuuudzi po prostu...)

Nie przypadły :

Nie wiem czy są inne takie ._.

Nie wiem, na pierwszą myśl przychodzi mi Diablo 3 oraz The Elder Scroll Skyrim ze wszystkimi trzema DLC. Skyrim daje ogromne pole manewru, wystarczy wczuć się w grę. Cały fun polega na tym, by nie próbować zrobić się na niezniszczalnego, ja zakładałem zbroję które były typowo Role Playingowe (ciuszki sprzedawcy na targu, jakiegoś myśliwego) i tak wyglądała moja zabawa. Odskocznia od ciągłego klepania zadań sprawiła mi większą frajdę niż gdybym próbował ciągnąć po raz Xsetny wątek główny.

A sprawdzałeś Dark Souls? Gra jest świetna i przeznaczona dla "dojrzałego" grona graczy, ale ma jeden bardzo duży minus. Port gry na PC totalnie został spaprany przez ekipę Bandai (grafika i sterowanie). Ale dzięki Bogu istnieją ludzie, którzy potrafią naprawić błędy wydawców. Po wrzuceniu http://blog.metaclas...tag=dsfix tego patcha, gra staje się piękna. Poczytaj o niej, pooglądaj filmiki. Zresztą w internetach jest bardzo dużo poradników :)

EDIT: Mroku w DS masz dużo ale i tak sprawdź.

Hmm oby dwie nie pasują... Niestety..

Może Prototype 1 i 2 ??

Niby z mrokiem, ale może się przekonasz.

Hmm...Gta jakiekolwiek ?

Hmm stary ale dobry morrowind + dodatki :)

Fallout od starego po nowego po ukończeniu jest możliwość eksploracji i dalszej gry

może fable ?

Fable z tego co wiem to da się przejść..

Dawn of war 2, po przejsciu ostatniej misji masz dodatkowy zapis ktory pozwala ci grac bez konca i zbierac lepsze eq. Mnie tez sie podoba takie cos :0

Tak naprawdę to jak by się skupić to może Mount and blade? ;D bo w sumie jak by tak grac kliamtycznie i bez kodów to najpierw dochodzisz do zalozenia wlasnego panstwa itd no i nie musisz wybijac doslownie wszystkich. Mozna handlowac , bic sie, sa oblężenia itd :), ale to dla wytrwałych bo to po czasie sie nudzi ale gra za to jest miodna

Cube world pasuje jak ulał, teoretycznie nieskończony losowo generowany świat, losowo generowany złom... cud, miód i orzeszki. Ale gra jest w fazie beta, więc na razie jest ubogawa momentami w zawartość i wymagania sprzętowe ma dość spore.

Jeżeli Dark Souls Ci nie podejdzie to raczej już niczego nie znajdziesz.

Jeżeli Dark Souls Ci nie podejdzie to raczej już niczego nie znajdziesz.

Z tego co wiem, na Dark Souls powinien się ten temat zakończyć. Jeżeli ogarniesz ten tytuł do końca, to możesz wyrzucić PieCa do piwnicy, bo chyba trudniejszych nima z nowości.

Ponadto z tego co pamiętam niedługo ma wyjść dwójka, która ma być jeszcze bardziej hardcorowa

Wszystkie gry z serii Gothic a najbardziej 3 część, w żadnej części end-gamu nie ma ale spokojnie można wciągnąć się w świat i przez wiele godzin olać główny wątek i wędrować po świecie.

Red Faction Guerilla

Saints Row 2,3,4

Darksiders 2

No i zdecydowanie wszystkie częsci The Elder Scrolls jak wyżej proponują

Coś podchodzącego pod HnS, Incredible Adventures of Van Helsing :D Polecam sprawdzić ;)

Wszystkie gry z serii Gothic a najbardziej 3 część, w żadnej części end-gamu nie ma ale spokojnie można wciągnąć się w świat i przez wiele godzin olać główny wątek i wędrować po świecie.Red Faction GuerillaSaints Row 2,3,4Darksiders 2No i zdecydowanie wszystkie częsci The Elder Scrolls jak wyżej proponują
Coś podchodzącego pod HnS, Incredible Adventures of Van Helsing Polecam sprawdzić

Are-you-fucking-kidding-me.jpg

Gry, których przejście jest prawie niemożliwe, mega trudne, strasznie wymagające itp. ? Sorry, ale wasze tytuły kompletnie nie pasują do tematu. Normalnie poleciałby raport za spam, ale niektórym Modom, już nie chce się nic robić z tym co się czasami dzieje w tematach.

Ale seriously, jeżeli dla was Gothic czy Van Helsing, który jest typowo Diablowaty, są grami niemożliwymi do przejścia, to chyba nie graliście w takiego Dark Souls. Piszę to aby autor tematu, może nie znając tych gier, nawet nie tracił swojego czasu na odpalanie tych gierek. Basta.

vilczy brawo za brak mózgu. Jak byś dobrze czytał to wiesz o co autorowi by chodziło a jemu chodziło o grę której nie da się przejść i można w nią grać cały czas czyli chodzi mu o coś w stylu przechodzisz raz grę możesz przejść ją jeszcze raz na innym poziomie trudności z zdobytymi już rzeczami. można to nazywać New Game + czy coś w tym stylu.

Jeżeli Torchlight 2 przypadł ci do gustu polecam ci mod Synergies masz tam mnóstwo zmian od nowych klas postaci po nowe lokacje,akty zbroje bronie i world bossy więc napewno jest co robić i szybko się tego nie ukończy.