Gra rpg której nie da się przejść

Możesz spróbować pograć w FATE- coś jakby prekursor Torchlighta, z tym że jest DUŻO więcej możliwości rozwoju swojej postaci + ilość kombinacji gemów/ enchantów na broni jest większa niż w Diablo (tak mi się wydaje:) )

Wypróbuj Dungeon siege III, albo LOKI. DS3 jest fajna grą wymaga szybkiego obsługiwania klawiaturą w tej grze jest ważny unik, a loki masz 4 klasy każda ma 3 bogów których wierzysz za to masz moce.

wypisujecie gry które można przejść w tydzień

a ja napiszę o grze której nigdy nie przejdziesz

Minecraft Elementy rpg są (zdobywamy poziomy

Dodatkowo Nieograniczone możliwości w budownictwie hodowli

Polowanie na moby chodząc po ciemnych jaskiniach :D

System zbieractwa

System craftingu

wszystko jest i gry nie przejdziesz na 100%

Jak przejdziesz Mount and Blade w tydzień, to ci dam 5 zł :/

Pokory ludzie troche, bo rozmawiacie z innymi istotami żyjącymi, którzy normalnie za takie chamskie odzywki daliby wam w morde za przeproszeniem. Polecam tylko dwa tytuły Dark Souls i Mount and Blade Warband. Dark Souls, to gra ambitniejsza i przy tym bardzo fajna. MB , to sandbox w realiach średniowiecznych i jeżeli nie masz co robić, to sobie pykaj w te gry ile wlezie a szybko ich nie przejdziesz.

Ja ze swojej strony (tak jak ktoś wcześniej) polecę Fable: The Lost Chapters. Gra może trochę stara, ale grafika jest ok... a ta grywalność... Gra ma wprost świetną fabułę(lekko mroczną). I nie - Fable nie da się przejść. Po ukończeniu fabuły trzeba tylko przeczekać aż przelecą wszystkie napisy i możemy grać dalej :D

Tak jak wyżej, wszystkie części Mount & Blade, TES Morrowind, Oblivion :)

Ja osobiście polecam Fallout'a New Vegas na najtrudniejszym poziomie . Dlaczego ta gra ? Bo możesz zmodyfikować ją według swojego gustu. Na tej stronce masz od cholery i jeszcze więcej modów, które sprawiają, że gry praktycznie nie da się przejść (bynajmniej nie szybko). :)

http://newvegas.nexusmods.com//?

Ja ci polecam przejść pokolei Gothic 1, Gothic 2 z dodatkiem noc kruka(ta wyspa piratów mmm ten klimat i muzyka

) , Gothic 3 i na koniec Risen 1. Polecam, najlepsza seria gier RPG EVER

czy fallouta nie da sie przejść? :)

czy fallouta nie da sie przejść?

Jeżeli wgrasz moda, który sprawia, że po wykonaniu głównej misji gra się nie kończy to nie da się go przejść ;)

był taki rpg gdzie po zabiciu ostatniego bossa gosciu zabieral cie w przeslosc i zaczynales od nowa + troche zmieniona fabula cos zwiazanego z mitami nie pamietam nazwy :( ale gral była zajefajna :D + mozna bylo grac co-op'a

@@

przeczytałem wyżej ze już to ktoś napisał gra to LOKI :)

titan Quest :P

A ja polecam stare dobre Diablo 2 MEDIAN :) Mod świetny, a gra kultowa.

Hmm... może nie do końca będzie to zgodne z opisem, ale Septerra Core ^^?

Dobry, stary klimatyczny RPG, długa fabuła. Dużo postaci do operowania. Ciekawa i co najważniejsze : DOSYĆ trudna :)

Assassin's Creed też nie można przejść ;)

Assassin's Creed też nie można przejść

W jakim sensie ? Bo gra do arcy trudnych jakoś nie należy... Zresztą czy AC jest aby RPGiem o których mowa w temacie ?

Ja polecam Dark Souls :D, gra diabelnie trudna (jeden, dwa bledy i masz efektowny napis "Zginales" :P), dosc dluga, mozna grac w nieskonczonosc (Nowa Gra Plus), brak maksymalnego poziomu i na dodatek innowacyjny multiplayer :D (jestes w ludzkiej formie to mozesz wzywac upiory do pomocy (widma innych graczy), ale tez zle fantomy moga najechac twoj swiat), sa przymierza (np takie w ktorym po uzyciu itemku 3 losowe swiaty graczy nawiedzaja czarni rycerze ktorzy poluja na nich dopoki ty pozostajesz w ludzkiej formie, ktora jest dopoki nie zginiesz :D). Ogolnie swietna zabawa :D

był taki rpg gdzie po zabiciu ostatniego bossa gosciu zabieral cie w przeslosc i zaczynales od nowa + troche zmieniona fabula cos zwiazanego z mitami nie pamietam nazwy ale gral była zajefajna + mozna bylo grac co-op'a@@przeczytałem wyżej ze już to ktoś napisał gra to LOKI

Ja ;) Grałem w tą grę co napisałeś wyżej ale też nie pamiętam gdzieś ma płytkę tylko pytanie gdzie..

hmmmm ja ci polece takie gry jak FireFall albo Defiance, głównie opierają się na rajdach, zbieraniu itemów, pracy w grupie ale jest tez część fabularna którą się przechodzi normalnie

No taj jak wszyscy mówią ;] Dark Souls, trudniejszej gry obecnie nie ma ;] Nie raz rzuciłem pada z nerwów o ziemie ;] Osobiście nie przeszedłem ;o Nie dalem rady ;(