Gra rpg której nie da się przejść

Pingwin widze, że nie chciało Ci się nawet przeczytać posta autora.

Jakbyś nie zauważył autorowi chodzi nie o poziom trudności, a o to że po ukończeniu głównego wątku można dalej grać i coś odblokowywać.

Więc nie wiem po co piszesz, że Dark Souls jest bardzo trudne.

Jeżeli masz PS3 to polecam Demon Soul's to jest pierwsza część dark souls dostępna tylko na PS3, mi nerwy pusciły i sprzedałem w empiku :D

A ja widze RayXX ze wypowiadasz sie na temat na ktory nie masz bladego pojecia : mowisz ze dark souls sie konczy? to pozdro dla ciebie, bo nie grales a sie wypowiadasz .... Jest tam cos takiego jak tryb Nowa Gra Plus gdzie masz trudniejszych przeciwnikow, ale lepsze itemki. Masz multi gdzie mozna sie bawic lata w nim. Ale ofc wedlug ciebie ta gra sie konczy ... to podaj przyklad gry ktora sie nie konczy wedlug ciebie :P

Polecam Dark Soul.

Na X360.

Dragon's Dogma, Dragon's Dogma: Dark Arisen :wub:

Bardo Trudna jak w opcjach ustawisz na "Hard Mode"

Posiada New Game+ po przejściu gry zaczynasz od nowa ale zostaje level, itemy i itd.

Fable II, Fable III

Gra dość prosta ale jak przejdziesz wszystkie misje to i tak się nie kończy.

Final Fantasy XIII-2

Średnio trudna ale także nie kończy się po przejściu wszystkich misji.

Bayonetta

Super Łatwa - Super Trudna, dużo poziomów trudność.

Po przejściu na np. Normalnym i zaczynając nową grę na trudnym wszystkie zdobyte rzeczy pozostają.

Dante's Inferno :wub:

Średnio-Trudna zależy na jakim poziomie grasz.

Po przejściu gry New Game+.

Castlevania - Lord of Shadow

Łatwa-Trudna. Po przejściu gry możesz sie wrucić do wcześniej odwiedonych lokacji i pozbierać przedmioty które ominełeś lub spróbować na trudniejszym poziomie wszystko co zdobyłeś masz przy sobie.

Skyrim

Łatwa gra, ale jest tak wiele misji że nie wiem czy ktoś ją już przeszedł.

@edit: starałam się nie wymieniać gier które były już podane ^_^

@edit2: ups zagapiłam się "Gry komputerowe". Przepraszam ale nie znam żadnych single player na PC. Na PC gram tylko w MMO

Siemanko !

Szukam sobie gry rpg single player której nie da się przejść...Hmm pewnie się zastanawiacie o co chodzi...

No podam prosty przykład :

Borderlands 2 : po wbiciu 31 lvl i zabiciu handsome jacka przechodzimy grę ale mamy po tym tryb "Vault hunter" że możemy wbić max lvl (61 niedługo 71) to możemy chodzić na bossy , zdobywać skiny , bronie których jest od groma i grać ile się chce...

Więc wymagania mam proste :

By było dużo broni / zbroi (nawet bardzo dużo , wręcz od groma coś jak w h'n's że duuużo przedmiotów jest)

Może jakiś enchant w postaci wsadzania run czy dodawania + na powiększenie dmg ?

Nie da się takiej przejść można grać ile się chce.

RPG w klimatach tropikalnych / fantasy , zero mroku

Custom postaci / skiny jak nie ma zbroi czy czegoś.

sprzęt :

Nie znam ale Kingdom of Amalur Reckoning na średnich mi chodzi , na wysokich już nie (słaby dysk mam )

Przypadły do gustu :

Borderlands 2 (znudziło mnie)

Sacred 2 (max lvl i znudziło)

torchlight 2 (4x 100lvl każda class i robienie dungów w koło mnie już nuuuuudzi po prostu...)

Nie przypadły :

Nie wiem czy są inne takie ._.