Gramy pierwszy raz - nowa odsłona

Zakładam temat po raz 3. Chcę wspomnieć,że ostatnio moje recenzje się polepszyły, może dlatego,że cały tekst miałem na kartce ?. No cóż, sami musicie to sprawdzić, daję wam link do kanału, a jeszcze poniżej do ostatniego filmiku, który wszyscy oceniają pozytywnie, jak wy ocenicie ?

http://www.youtube.com/user/OneClickMMO?feature=mhum

W niektórych momentach za cicho mówię :>

No to co ? Prostokącik "Subskrybuj"

Może ktoś zmienić nazwę tematu, na "Gramy pierwszy raz - nowa odsłona, nie odłona..

Nie interesują mnie propozycje na bycie Video-Maker'em. Dziękuję.

Gramy pierwszy raz, lecz kolejny.

Tylko mnie Twój głos odrzuca?

1. Twój angielski ssie...

2. Twój głos odrzuca.

Mimo wszystko jest lepiej ;) Choć do Ardisa i Hasae Ci sporo brakuje.

1. Twój angielski ssie...2. Twój głos odrzuca.Mimo wszystko jest lepiej Choć do Ardisa i Hasae Ci sporo brakuje.

W zasadzie, nie mam zamiaru być jak Ardis i Hasae :) - oni sobie jaja robią z gier [?]- A ja je opisuję ^^

Ogólnie, wiem - angielski w wymowie ssie...

manszyn empires ? no wtf ? : O

wpisz sobie słownik fonetyczny języka angielskiego.

Człowiek chce dobrze, a ci i tak znajdą szczegół..

Powiedziałęm "Marszial"

niee nawet lepiej Ty powiedziałeś, meszyn : D

nawet jeślibyś powiedział 'Manszial' to i tak jest to źle.

nie przyczepiam się tylko Ci mówię, że jak usłyszałem nazwę gry to już mnie to zniechęciło do oglądania dalej.

Ciekawie zrobione, dużo rzeczy się dowiedziałem. 3maj tak dalej i rób swoje, nie zwracaj uwagi na opinie hejterów.

Ciekawie zrobione, dużo rzeczy się dowiedziałem. 3maj tak dalej i rób swoje, nie zwracaj uwagi na opinie hejterów.

hah, jacy ludzie są żałośni, to, że wypowiedziałem się negatywnie to znak, że jestem hejterem ? czy w każdym poście na temat jego filmików mówiłem o tym, że jest słaby ? zwróciłem jedynie uwagę na rażące błędy fonetyczne w języku angielskim, jakbyś czytał więcej to zauważyłbyś, że napisałem aby robił to dalej(nie, nie w tym temacie) Jest coś takiego jak konstruktywna krytyka, jeśli nie wiesz co to jest, to nie mieszaj się dyskusje.

'Gutt żoop'.

1. Twój angielski ssie...2. Twój głos odrzuca.Mimo wszystko jest lepiej Choć do Ardisa i Hasae Ci sporo brakuje.

Do tych idiotów ? ;d

Mi sie podobają twoje recenzje :) ale i tak wole Ardisa i Hasae :P

radzę zapoznać się z recenzjami remotey'a z mmohut.com

ogólnie głos trochę "zryty" masz ale treść przekazujesz

3mka i jak Ci już napisali rób swoje

Na głos nic nie poradzę, peszek...

Omer/Remotay - MMOHUT ?. Oglądam na bieżąco ;).

Ardis Hasae - nie dziękuję.

Wszystko jest spoko, tylko mnie razi, tak jak ktoś wcześniej napisał - "Gramy pierwszy raz", ale, ALE opowiadasz o grze, jakbyś grał co najmniej tydzień ;)

Skoro zadajesz pytanie jak wy ją oceniacie, to licz się z komentarzami negatywnymi. Nie licz na to, że każdy będzie Cię " klepał po ramieniu" i stwierdzał, że to "majstersztyk". And yes your English suck .

Czy gdziekolwiek, napisałem coś złęgo na temat negatywnych ocen ? - nie.

W zasadzie, nie mam zamiaru być jak Ardis i Hasa e - oni sobie jaja robią z gier [?]- A ja je opisuję ^^Ogólnie, wiem - angielski w wymowie ssie...

Ja wole ich pierwsze wrażenia. ;)

Skoro zadajesz pytanie jak wy ją oceniacie, to licz się z komentarzami negatywnymi. Nie licz na to, że każdy będzie Cię " klepał po ramieniu" i stwierdzał, że to "majstersztyk". And yes your English suck .

n00b x.x

@xgoodchild,

merytorycznie już jest całkiem nieźle, choć twój głos wciąż trochę irytuje. Z tego co widziałem, nie tylko mnie, więc może warto by poczekać na mutację lub chociaż sprawić sobie jakiś nie-robotyczny modulator głosu ;) Ostatecznie brakuje szlifu, bo tak, powiedziałeś menszyn empajers, łer of endżels, a potem "przycisnąłeś przycisk", jednak już jest nieźle.

chłopak jest młody więc co się dziwić co do jego głosu...

a angielski nie jest najważniejszy tylko polski bo mówi po POLSKU,

ważne że mówiłeś treściwie, dużo i o dziwo szybko, nie można się nudzić przy filmiku ;)

ps. na pewno jest lepiej niż ostatnia 'recenzja' ukazana w newsach na tym portalu... (Aeth'a czy jakoś tak)

dobra robota i nie przejmuj się krytyką innych ;) mnie nic na pewno nie irytuje ;) jest OK!