Gramy pierwszy raz - nowa odsłona

n00b x.x@xgoodchild,merytorycznie już jest całkiem nieźle, choć twój głos wciąż trochę irytuje. Z tego co widziałem, nie tylko mnie, więc może warto by poczekać na mutację lub chociaż sprawić sobie jakiś nie-robotyczny modulator głosu Ostatecznie brakuje szlifu, bo tak, powiedziałeś menszyn empajers, łer of endżels, a potem "przycisnąłeś przycisk", jednak już jest nieźle.

Staram się panować nad angielskim, jak już pisałem - o dziwo, pisać po angielsku na Skype, nie widzę problemu, gorzej z wymową.

Jednak i tak sądzę,że nie używam tylu angielskich słów, aby filmik był bezsensu ?

Przycisnąłem przycisk.. lubię przyciskać przyciski ^^. :)

Jest parę błędów językowych, jednak są prawie nie zauważalne.

W każdym razie, lepiej skaleczyć "łer of endzels", niż Wojna aniołów :)

chłopak jest młody więc co się dziwić co do jego głosu...a angielski nie jest najważniejszy tylko polski bo mówi po POLSKU,ważne że mówiłeś treściwie, dużo i o dziwo szybko, nie można się nudzić przy filmiku ps. na pewno jest lepiej niż ostatnia 'recenzja' ukazana w newsach na tym portalu... (Aeth'a czy jakoś tak)dobra robota i nie przejmuj się krytyką innych mnie nic na pewno nie irytuje jest OK!

Czy treściwie ?. Zależy komu o jakie informacje chodzi, mówiłem o podstawach, to co widzimy, nie skupiałem się na nie wiadomo czym - w końcu First Look, jednak i tak robię wystarczająco dużo, abym mógł zachęcić do danej gry

Czy od Aeth'a nagrywam lepiej ?. Może dlatego żę tekst był pisany na kartce ?. No cóż sam nie wiem.

Jednak Aeth i tak odwala dobrą robotę.

Mimo wszystko, lubię Aeth'a i nie powiem o nim złego zdania. Wystarczy,że robię swoje - reszta ? mnie nie obchodzi :)

Wracając do tematu krytyki - Napisałem gdzieś,żę tego nie przyjmę ? - Nie !. To nawet lepiej, bo wiem co poprawić.

Stary, masz miły głosik, nakręcał byś bajki, lub dubbingował :) Teraz w telewizji to same głupie bajki. ( nie pytajcie skąd wiem ).

Dzieci by sie ucieshyly, bo mmo to wyshsha schkola jasdy :>

Edit: Wybacz za tego " starego " x)

Kuźwa Czy ty masz 10 lat ??Twój głos na to wskazuje. Nie moge słuchać twoich komentarzy bo mnie szlak trafia jak ciebie słyszę.Lubie tego typu filmiki dlatego najlepiej będzie jak ściągniesz sobie syntezator mowy a nie zakładaj po 100000 tematów tego samego typu.

Specjalnie zarejestrowałem się żeby napisać tego posta, tak więc mam nadzieje, że moje słowa nie pójdą na marne :D

Powiem tak:

Popracuj nad dykcją, szczególnie nad głoskami takimi jak : "s", "sz", "ś" bo rażą w uszy :)

Wiem, że jest to drugorzędny aspekt, natomiast na pewno część osób się ze mną zgodzi.

A tak poza tym to całkiem, całkiem.

Mi osobiście nie przeszkadza twój głos, a First Looki są według mnie dużo lepsze od tych co się z gier nabijają ( nie pamiętam nazwy :P ).

Stary, masz miły głosik, nakręcał byś bajki, lub dubbingował Teraz w telewizji to same głupie bajki. ( nie pytajcie skąd wiem ).Dzieci by sie ucieshyly, bo mmo to wyshsha schkola jasdy :>Edit: Wybacz za tego " starego " x)

W zasadzue sam się zachowujesz jak 10letnie dzieciak... Sam mam 14lat - może i tego nie słychać, jednak tak jest. Będę robić, to co lubię - nie przestanę z powodu głosu.

Kuźwa Czy ty masz 10 lat ??Twój głos na to wskazuje. Nie moge słuchać twoich komentarzy bo mnie szlak trafia jak ciebie słyszę.Lubie tego typu filmiki dlatego najlepiej będzie jak ściągniesz sobie syntezator mowy a nie zakładaj po 100000 tematów tego samego typu.

No trudno - głos z czasem się zmieni - nic nie mogę na to poradzić, chciałbym no ale cóż. "Czas to kiedyś zmieni".

Mi osobiście nie przeszkadza twój głos, a First Looki są według mnie dużo lepsze od tych co się z gier nabijają ( nie pamiętam nazwy ).

Ardis & Hasae. :)

Chłopaki, odwalcie się od niego. Niech robi co chce, a wy zajmijcie się swoimi sprawami. To jego problem czy nakręci recenzję w taki czy inny owy sposób. Mówię wam 1. Chłopak ma 14 lat i zabiera się już do recenzji. Fajnie.Wy zamiast go popierać, że dobrze to zrobił, (bo naprawdę fajnie) to na niego najeżdżacie. Wyluzujcie. Dajcie chłopakowi szansę. Pozdro piona

Głosu sie nie wybiera.Każdy ma inny głos i tak jest.Ja miałem głos jak 14 lat miałem a tera mam 16 i głos sie zmienia bardzo.

Fakt głos, głosem, ale może chyba poćwiczyć?? :P

Oddychaj przeponą, to obniży Twój głos, a na dykcję wykonuj ćwiczenia np z korkiem.

Co jak co, ale uważam, że miły głos przy oglądaniu recenzji dużo znaczy.

W zasadzue sam się zachowujesz jak 10letnie dzieciak... Sam mam 14lat - może i tego nie słychać, jednak tak jest. Będę robić, to co lubię - nie przestanę z powodu głosu.

W takim razie Ty nie istniejesz. :(

Co wy macie do jego głosu? Nagrajcie się sami to się dopiero z was pośmiejemy. Dałem dwa warny w tym temacie nie wnoszące nic do tematu.

Widzę ,że brniesz w górę. Powolutku ,ale widać postępy. Na przyszłość rozplanuj sobie tą całą prezentację. Czekam na dalsze efekty.

123

Recenzja jest spoko ale mam 1 prosbe zanim nakrecisz nastepnym filmik przejdz mutacje. ;P

Recenzja niezła ale zwróć uwagę na błędy językowe np spadamy z wysokich wysokości. Po nagraniu polecam obejrzeć i przesłuchać zanim uploadujesz.

Wielu z was zle to ocenia, bo robicie to w stylu oceniania ksiazki po okladce. GoodChild ma mlodociany, piskliwy glos. GoodChild ma slaby akcent (jak my wszyscy, ale juz nie mowmy o tym...), ale co z tego? To tylko pokrywka, wierzch, okladka, itp. Radzilbym skupic sie tym, co rzeczywiscie jest istotne. Filmiki sa ciekawe, przyjemnie sie oglada i rzeczywiscie mozna zobaczyc gry na ten pierwszy rzut oka. A ze to jest glowny cel, to mozna stwierdzic, ze filmiki sa udane.

Głos Blee,filmik ja pier itp żartuje superowo jak na 14 lat tylko troszke głosik ,ale co tam ,gdzies byla strona taka z głosem fajnym ,ale dobra dalbym ci na youtube 4/5

Zapier*** na tym filmiku jak Siran po sterydach...

Też chciałem robić podobne filmiki ,ale 2 rzeczy mi przeszkadzają (Dysk Twardy i mikrofon ) :/...

MmoTime rlz - nadal!

Szkoda że nie ma już "Pierwszych wrażeń"

Jednym z najgorszych błędów jakie mogłeś popełnić, pomijając cholernie słaby język angielski i podejście. To jest to, że tłumaczysz durne przyciski i co się stanie jak się w nie kliknie, to jest niemal w każdej grze role play'ing. To jest cholernie nudne i męczące, strata czasu tego słuchać. Nie przedstawiasz nic konkretnego.

a zresztą miałem wrażenie, że wszystko czytasz to co znalazłeś w internecie z jakiejś brudnej kartki.

"GDYŻ". "PONIEWAŻ".

Co gorsza powtarzasz się. Gadasz tyle podobnych rzeczy.

"To nie powód żeby przestać w tę grę, grać."

usłyszałem dwa razy a przekaz tego samego jeszcze więcej.

Moim zdaniem powinieneś wybrać inne hobby Ci to nie wychodziło i nie wychodzi, może w przyszłości. Cytuje tutaj " My jednak to pomińmy za pomocą przyciska skajp " I wiele innych błędów. Nie mowie to ze bym lepsze zrobił czy coś ale to jest już twoje 3 [?] podejście do tworzenia 'Recenzji- Gramy pierwszy raz' oraz 3 fail ze względu na liczne pomyłki i Angielski ...

Najlepsze prezentacje gier maja Ardis i Hasae. Zawsze się z czegoś pośmieją i ogólnie są spoko. Ogolnie ten Filmik jest niezły ale powinieneś jak narazię wziąć kogoś innego kto by komentował a ty pisał tekst który ma ktoś przeczytać