n00b x.x@xgoodchild,merytorycznie już jest całkiem nieźle, choć twój głos wciąż trochę irytuje. Z tego co widziałem, nie tylko mnie, więc może warto by poczekać na mutację lub chociaż sprawić sobie jakiś nie-robotyczny modulator głosu Ostatecznie brakuje szlifu, bo tak, powiedziałeś menszyn empajers, łer of endżels, a potem "przycisnąłeś przycisk", jednak już jest nieźle.
Staram się panować nad angielskim, jak już pisałem - o dziwo, pisać po angielsku na Skype, nie widzę problemu, gorzej z wymową.
Jednak i tak sądzę,że nie używam tylu angielskich słów, aby filmik był bezsensu ?
Przycisnąłem przycisk.. lubię przyciskać przyciski ^^.
Jest parę błędów językowych, jednak są prawie nie zauważalne.
W każdym razie, lepiej skaleczyć "łer of endzels", niż Wojna aniołów
chłopak jest młody więc co się dziwić co do jego głosu...a angielski nie jest najważniejszy tylko polski bo mówi po POLSKU,ważne że mówiłeś treściwie, dużo i o dziwo szybko, nie można się nudzić przy filmiku ps. na pewno jest lepiej niż ostatnia 'recenzja' ukazana w newsach na tym portalu... (Aeth'a czy jakoś tak)dobra robota i nie przejmuj się krytyką innych mnie nic na pewno nie irytuje jest OK!
Czy treściwie ?. Zależy komu o jakie informacje chodzi, mówiłem o podstawach, to co widzimy, nie skupiałem się na nie wiadomo czym - w końcu First Look, jednak i tak robię wystarczająco dużo, abym mógł zachęcić do danej gry
Czy od Aeth'a nagrywam lepiej ?. Może dlatego żę tekst był pisany na kartce ?. No cóż sam nie wiem.
Jednak Aeth i tak odwala dobrą robotę.
Mimo wszystko, lubię Aeth'a i nie powiem o nim złego zdania. Wystarczy,że robię swoje - reszta ? mnie nie obchodzi
Wracając do tematu krytyki - Napisałem gdzieś,żę tego nie przyjmę ? - Nie !. To nawet lepiej, bo wiem co poprawić.