Według Mnie Ardis i Hasae robili slabe pierwsze wrazenie bo teksty mieli slabe robili se jaja nieprzemyslane teksty jak dla mnie beznadziejnie.
Gramy pierwszy raz - nowa odsłona
GJ, nie rozumiem ludzi, którzy mają coś do ciebie, jak dla mnie to jest o wiele lepsze od Ardisa i Hasae .
Nie przejmuj się negatywnymi ocenami, ważne, że jest sporo ludzi którzy chcą cię słuchać (wystarczy się przyzwyczaić do głosu), twój angielski mi nie przeszkadza (bynajmniej mnie) najlepiej rób 'scenariusz' bez angielskich wyrazów, postaraj się o żywą recenzje, aby nie było widać, że masz wszystko na kartce.
Jak zrobisz takiego first look'a to jak dla mnie 10/10 .
GJ, nie rozumiem ludzi, którzy mają coś do ciebie, jak dla mnie to jest o wiele lepsze od Ardisa i Hasae .Nie przejmuj się negatywnymi ocenami, ważne, że jest sporo ludzi którzy chcą cię słuchać (wystarczy się przyzwyczaić do głosu), twój angielski mi nie przeszkadza (bynajmniej mnie) najlepiej rób 'scenariusz' bez angielskich wyrazów, postaraj się o żywą recenzje, aby nie było widać, że masz wszystko na kartce.Jak zrobisz takiego first look'a to jak dla mnie 10/10 .BYNAJMNIEJ NIE OZNACZA TEGO SAMEGO CO PRZYNAJMNIEJ - R3m4ke
Od tygodnia nie nagrywam, gdyż jestem chory - jednak mimo wszystko ćwiczę sobie recenzje bez kartki !. Świetnie wychodzi, na 11minutowy filmik zazwyczaj 3-4powtórzenia i parę zacięć, jednak gdy wyzdrowieję wrzucę na kanał - uwierzcie mi,że idzie lepiej niż z kartki.
Sobota/Niedziela/Poniedziałek - recenzja
@Edit
Nie mówcie mi,że robię coś beznadziejnie - robię to dla zabawy, dla osób które jednak chcą wyciągnąć jakieś informacje na temat gier. Gdybym miał dopasować się do każdego z was - 15minut straciłbym na oknie logowania.
Rób cały czas te recenzje i wklejaj linki ja chętnie to oglądam. Billowi Gatsowi też mówili, że komputery to strata czasu. Po prostu jak ktoś nie chce oglądać to niech tego nie robi i nie nabija sobie postów.
xGoodChild Naprawdę Cię podziwiam. Ja bym to olał już dawno gdyby 3/4 osób na tym forum w kółko powtarzało mi, że mój głos jest beznadziejny bla bla. Na prawdę... tak trzymaj.
PS: Myślę, że chłopak już wie, że wam jego głos przeszkadza, więc proszę wypisujcie inne błędy niż jego głos bo rzygać się chce od tego waszego gadania.
Według Mnie Ardis i Hasae robili slabe pierwsze wrazenie bo teksty mieli slabe robili se jaja nieprzemyslane teksty jak dla mnie beznadziejnie.
Moim zdaniem właśnie to że 'robili sobie jaja' 'mieli nieprzemyślane teksty' to wielka zaleta... Nie zapominajmy że to są tylko gry, służą do zabawy i odprężenia więc jeśli już jakiejś szukamy to dobrze jest jak przedstawiają ją na spontanie, a nie spięci jakby coś trzymali w odby... Może nie bd dokańczał
Wrzucaj z chęcią zobaczę więcej. Jak potrenujesz będziesz mistrzem. Chciałbym zobaczyć recenzje wszystkich gier z tej stronki. Polecam ci 15 minutowe firstlooki i 5 minutowe recenzje opowiadające o rożnych mechanizmach gry takie streszczenie.
Najlepsze prezentacje gier maja Ardis i Hasae. Zawsze się z czegoś pośmieją i ogólnie są spoko. Ogolnie ten Filmik jest niezły ale powinieneś jak narazię wziąć kogoś innego kto by komentował a ty pisał tekst który ma ktoś przeczytać
Fvcking Epic. Chyba najmądrzejszy post w tym całym temacie.
xGoodChild Naprawdę Cię podziwiam. Ja bym to olał już dawno gdyby 3/4 osób na tym forum w kółko powtarzało mi, że mój głos jest beznadziejny bla bla. Na prawdę... tak trzymaj. PS: Myślę, że chłopak już wie, że wam jego głos przeszkadza, więc proszę wypisujcie inne błędy niż jego głos bo rzygać się chce od tego waszego gadania.
No fakt, jednak ja się prędko nie poddam. Robię to dla siebie, i dla innych ^^. Nie mam co robić w wolnym czasie, szczególnie gdy na dworze śnieg, dlatego sobie nagrywam ?. Mój głos... przeszkadza wam ? - możliwe, jednak nic nie mogę zrobić. Zresztą pewnie połowa krytykujących mój głos ma taki sam,
Wrzucaj z chęcią zobaczę więcej. Jak potrenujesz będziesz mistrzem. Chciałbym zobaczyć recenzje wszystkich gier z tej stronki. Polecam ci 15 minutowe firstlooki i 5 minutowe recenzje opowiadające o rożnych mechanizmach gry takie streszczenie.
Świetny pomysł . Dokładniej nie wiem jak to zrobić ^^. Bo robiąc 15minutowy First Look - a raczej 10minutowy - to i tak opowiem o wszystkim.
Fvcking Epic. Chyba najmądrzejszy post w tym całym temacie.
Chyba najgłupszy post na tym forym, napisany przez moderatora ;s
Jutro wielki powrót. Recenzja Project BlackOut. Pieprzy* kartki, spontan lepszy Przez cały miesiąc ćwiczyłem troszkę, jak nagrywać spontanicznie bez pomyłek
Ostrzegam,że robię typowego First Looka. Improwizacja na pierwszym miejscu ^^
LexLax WIELKI POWRÓT ^^. No wszyscy czekamy na ten filmik
gosciu chiales cos zrobic ale daj spobie z tym spokoj bede chial to sobie sciagne i zobacze jak wyglada...do tego ŁER OF ANGELS mnie zniszczylo jak i meszial empajers ogarnij sie iel ty masz lat z 16 z takim glosem to nie dla Ciebie
@Edit
Up
Najpierw napisz wiadomość na poziomie, wtedy porozmawiamy, na razie uznaję to jako spam
Shit. sprzęt do nagrywania siadł. Przykro mi, nie da rady dzisiaj. Jutro po szkole pójdę zaopatrzyć się w nowy sprzęcik
Z czego wolcie recenzje ?
MMORPG czy MMOFPS ?:>
Zdecydowanie wolę MMORPG. Możesz nagrać z Battle of the Immortals lub z Dekarona (wiem, że go lubisz więc byłby to niezły temat). Możesz również zrobić z jakiegoś sandboxa np. Wurma lub Mortal Online (płatny ale jest 14 dniowy trial)
Jutro wielki powrót. Recenzja Project BlackOut. Pieprzy* kartki, spontan lepszy Przez cały miesiąc ćwiczyłem troszkę, jak nagrywać spontanicznie bez pomyłek Ostrzegam,że robię typowego First Looka. Improwizacja na pierwszym miejscu ^^
I o to właśnie chodzi! Super Hubert
Zdecydowanie wolę MMORPG. Możesz nagrać z Battle of the Immortals lub z Dekarona (wiem, że go lubisz więc byłby to niezły temat). Możesz również zrobić z jakiegoś sandboxa np. Wurma lub Mortal Online (płatny ale jest 14 dniowy trial)
Dekaron - za dużo wiem, a to ma być First Look . Battle of The Immortal - jutro idzie na pierwszy ogień. ostrzegam,że będzie tak jakbym wchodził pierwszy raz do gry
I o to właśnie chodzi! Super Hubert
Nie jestem Hubert, a Patryk Mimo wszystko, dzięki za "pozdrowienia(?)" )
Ejej, ja jestem Hubert ! Sry za offtop.
Moim zdaniem mógłbyś nagrać z jakiegoś sandboxa albo gry typu MOBA czy jakoś tak
LexLax napisz mi ten build incara perfecto podobno
Co do tych first look to wole mmofps.
Wszytko ładnie. Ale naprawdę proszę Cię. Ile razy słucham Twoich videoopisów to po usłyszeniu tego głosu moja twarz robi się szara a oczy białe. Tak jak w kreskówkach z mangi. Szok sądzę, że masz lat więcej niż 13 a głos dziecka bardzo młodego. Co mnie jeszcze ruszyło we wszystko jest to, że mówisz " Po lewo" zamiast po lewej jest to bardzo śmieszne. Wiele powtórzeń: Wszystko jest... a po kilku sekundach ponownie Wszystko jest... . Mów odrobinę wolniej. Nie wyrabiasz się po prostu bo słychać jak łapiesz powietrze. Wygląda to mniej więcej tak: Trala lala lala lala (yyyyooooufff) i dalej trala lala lala. Wyraźnym i psującym sprawę zachowaniem jest też słyszalny napływ śliny do ust. Czasami wręcz można usłyszeć jak ją połykasz lub trzaśnie z buzi na klawiaturę. Tekst, który mnie rozwalił to "Wygląda niemal jak mój dziadek. Brakuje mu laski". Kolega po fachu miał dokładnie to samo skojarzenie co ja a jest ode mnie starszy o kilka lat. Przepraszam, że krytykuję ale sam robię podobne rzeczy. Niedługo również będę wystawiał dla mojego pracodawcy ale takich spraw wyraźnie nie słychać porównując moje i Twoje opisy. Mówię to z czystym obiektywizmem bez faworyzacji.
Jutro nagram, boli mnie głowa i dziwnie się czuję. Uwaga. Recka będzie z Allods !
Typowy First Look, od zasad poruszania się po rozgrywkę :>