Gramy pierwszy raz - nowa odsłona

Odświeżę, bo nie wszyscy widzieli, i nie wiedzą że jest nowy filmik !^^

warn_ico.png
To nie jest odświeżanie tylko double post. Nie jestem złośliwy ,ale takie jest tutaj prawo. Warn - crracked

Ludzie co wy od niego chcecie, jak nie podoba wam się jego głos to nie oglądajcie. Jaki w tym sens, że oglądacie filmik, który wam się nie podoba a potem jeszcze na niego najeżdżacie tekstami typu "stary rzuć to, twój głos mi się nie podoba przestań to robić". Porównajcie sobie filmiki LexLaxa z Saruto, obaj są naprawdę dobrzy ale jednak widać tą małą różnice. Mi tam twój głos nie przeszkadza i nagrywaj dalej :D

Odświeżę, bo nie wszyscy widzieli, i nie wiedzą że jest nowy filmik !^^
To nie jest odświeżanie tylko double post. Nie jestem złośliwy ,ale takie jest tutaj prawo. Warn - crracked

To dziwne, w poprzednim takim temacie napisałem aż 3posty i nie dostałem warna. Coś mi tu nie pasuje. Po za tym jest to temat troszkę inny od reszty więc double-post się zdaża.

Ludzie co wy od niego chcecie, jak nie podoba wam się jego głos to nie oglądajcie. Jaki w tym sens, że oglądacie filmik, który wam się nie podoba a potem jeszcze na niego najeżdżacie tekstami typu "stary rzuć to, twój głos mi się nie podoba przestań to robić". Porównajcie sobie filmiki LexLaxa z Saruto, obaj są naprawdę dobrzy ale jednak widać tą małą różnice. Mi tam twój głos nie przeszkadza i nagrywaj dalej

Wreszcie osoba, której nie przeszkadza mój głos.

warn_ico.png
Nie jestem w stanie "oblukać" całego forum - crracked

Co do tej róznicy, to o co Ci chodzi, wyjaśnij.

Mała różnica między wami jest taka, że po prostu jesteś jednak lepszy niż Saruto ale jemu też nic nie brakuje :D

Pssst!

Jutro Archlord !:D

Roger that :D

Dzisiaj jest już trochę późno, nie mam sił na nakręcenie. Jutro też nie nagram, bo leće na SkatePark. SkateBoard 4ever <3 ^^

Co najwyżej w środę, chociaż w tym przypadku też nie wiem. Sroda lub Czwartek 100%! :>

Zadaj sobie pytanie, co nas to interesuje? Nagrywasz to nagrywaj, ale uwierz mi zapowiadasz to jakbyś zrobił jakąś grę albo coś i każdy miałby się na nią rzucić i mucić kilkadziesiąt godzin dziennie, sory, ale mnie to nie obchodzi, nie dość że Twoje filmiki są beznadziejne, mam na myśli to klikanie byle gdzie i bezsensowne opisywanie interface'a gry... Wybacz, mnie może nie tylko mnie, interesuje akcja, fabuła, dynamika a nie jak jest wykonany interface bo do niego zawsze się można przyzwyczaić, każdy się czepia Twojego głosu, i dobrze, dykcja u Ciebie to fatalna porażka, karierę videomaker'a mogłeś zacząć po mutacji, a nie teraz :)

Zadaj sobie pytanie, co nas to interesuje? Nagrywasz to nagrywaj, ale uwierz mi zapowiadasz to jakbyś zrobił jakąś grę albo coś i każdy miałby się na nią rzucić i mucić kilkadziesiąt godzin dziennie, sory, ale mnie to nie obchodzi, nie dość że Twoje filmiki są beznadziejne, mam na myśli to klikanie byle gdzie i bezsensowne opisywanie interface'a gry... Wybacz, mnie może nie tylko mnie, interesuje akcja, fabuła, dynamika a nie jak jest wykonany interface bo do niego zawsze się można przyzwyczaić, każdy się czepia Twojego głosu, i dobrze, dykcja u Ciebie to fatalna porażka, karierę videomaker'a mogłeś zacząć po mutacji, a nie teraz

Może oni lubią,żeby było zapowiedziane ? Ja wolę uprzedzać wszystkich.

Zadaj sobie pytanie jedno. Dlaczego oglądasz moje filmy skoro Ci się nie podobają ? First Look is First Look, jak mam gadać Ci jak wygląda akcja na xxxxxxxxxx lvl skoro jesteśmy tym marnym 1lvl ?

Po za tym opowiadam to CO DZIEJE się na ekranie. Ludzie to oglądają, bo po co mają pobierac xxx GB skoro obejrzą taki First Look i stwierdzą czy im się podoba czy nie.

No super, po ostrej krytyce wyzywasz mnie na GG od noobów i rzucasz mi hasło: " Pozwoliłem to napisać ?:> "... Daruj sobie :)

No super, po ostrej krytyce wyzywasz mnie na GG od noobów i rzucasz mi hasło: " Pozwoliłem to napisać ?:> "... Daruj sobie

Gdybyś jeszcze rozumiał co napisałem... ehh.

Kamil \\\" Kraken \\\" (Oshi)

18:09:45

co za dzieciak

IHateYou

18:09:57

Pozwoliłem to napisać ?:>

Chodziło mi raczej o dzieciaka.

Nie jestem aż tak głupi,żeby Cie krytykować na GG po jakimś beznadziejnym poście - że tak to ujmę.

Nie jestem dzieciakiem, oszuście.

Skoro zadajesz pytanie jak wy ją oceniacie, to licz się z komentarzami negatywnymi. Nie licz na to, że każdy będzie Cię " klepał po ramieniu" i stwierdzał, że to "majstersztyk". And yes your English suckS .

FIXED

Nie ma to jak koles oceniajacy czyjś poziom znajomosci jezyka, gdy sam posiada niski....

Dajcie trochę czasu :) Do Wtorku spróbuję ogarnąć gameplay z Archlord or Forsaken World : P

Nakręć w końcu ten filmik. Zamiast "podniecać" nas Twoją superprodukcją zrób go w końcu. Ten temat jest tak na prawdę o niczym. Jest tutaj tylko kłótnia i wzajemne przezwiska. Jak narazie wolę oglądać produkcje Saruto. Napalasz nas tak tymi filmikami jakby miały byś ciekawsze od samej gry?! :P

Crracked to mamy te same poglądy xD. LexLax według mnie robisz dwa błędy:

-Piszesz tydzień albo i dwa tygodnie przed filmikiem co będziesz robił następne, a potem każdego dnia zapowiadasz swój filmik. Powiedz mi co mnie obchodzi kiedy ty to zrobisz, jak wrzucisz to powiedz i obejrzę.

-Drugi błąd nie jest tak dramatyczny ale może niektórych źle nastawić, masz w d*pie swoich widzów. Niektórzy radzą ci co robisz źle a ty im się "wygrażasz", przydało by się trochę samo-krytyki. Popatrz np na Saruto i na komentarze co do niego na i kanale i na forum. Powiesz mu komplement na temat filmiku to ci podziękuje, powiesz coś co np. ciebie by strasznie uraziło a on przyzna rację, że robi błąd i próbuje to poprawić. Jeśli tobie ktoś powie coś złego na temat filmiku to strasznie się obrażasz, czasami nawet zaczynasz wyzywać innych i dalej robisz te same błędy. Jeśli ktoś ci mówi, co powinieneś zrobić (jakie mmo) żeby ci dobrze wyszło, to po prostu to ignorujesz i robisz to co chcesz. Więc może to przemyśl trochę swoje postępowanie co do widzów, którzy cię oglądają.

Pozdrowienia Siquel

Crracked to mamy te same poglądy xD. LexLax według mnie robisz dwa błędy:-Piszesz tydzień albo i dwa tygodnie przed filmikiem co będziesz robił następne, a potem każdego dnia zapowiadasz swój filmik. Powiedz mi co mnie obchodzi kiedy ty to zrobisz, jak wrzucisz to powiedz i obejrzę.-Drugi błąd nie jest tak dramatyczny ale może niektórych źle nastawić, masz w d*pie swoich widzów. Niektórzy radzą ci co robisz źle a ty im się "wygrażasz", przydało by się trochę samo-krytyki. Popatrz np na Saruto i na komentarze co do niego na i kanale i na forum. Powiesz mu komplement na temat filmiku to ci podziękuje, powiesz coś co np. ciebie by strasznie uraziło a on przyzna rację, że robi błąd i próbuje to poprawić. Jeśli tobie ktoś powie coś złego na temat filmiku to strasznie się obrażasz, czasami nawet zaczynasz wyzywać innych i dalej robisz te same błędy. Jeśli ktoś ci mówi, co powinieneś zrobić (jakie mmo) żeby ci dobrze wyszło, to po prostu to ignorujesz i robisz to co chcesz. Więc może to przemyśl trochę swoje postępowanie co do widzów, którzy cię oglądają. Pozdrowienia Siquel

Lubię zapowiadać.

Źle robię ? Popatrz start mojej roboty, a potem obejrzyj te które nakręcam. Teraz powiedz mi, czy jest róznica ? Według mnie naprawdę wielka. Wiesz czemu tak jest ? Komentarze innych. Teraz mam ich w d*pie, bo... robię tak jak mi się pdooba, i komu to do gusty wpadnie to będzie oglądał. Odsyłam na stronę 2/3 do postu Dzz!

Tyle -,-

Rozumiem, że lubisz zapowiadać ale (za przeproszeniem) k**wa Angeline Jolie zatrudniłeś do swojego filmiku, że tak go zapowiadasz. zapowiedz go godzinę przed nakręceniem góra jeden dzień, bo co mnie obchodzi jak przed dwa tygodnie chodzisz i mówisz "niedługo nakręcę allods". Według mnie ludzie na tym forum, którzy mają cie za dziecko nie z powodu twojego wieku mają wielką rację, stary patrz na to co ci mówią twoi widzowie. Ty masz w d*pie widza to widz ma w d*pie ciebie no prosta zasada.

Modzik. Spam się tu zrobił. Oczyść cały temat do pierwszego posta...

@Edit

@Down

Zaraz mnie szlag trafi/

Nie spam tylko boisz się prawdy o swoich filmikach ;/

Lubię zapowiadać.Źle robię ? Popatrz start mojej roboty, a potem obejrzyj te które nakręcam. Teraz powiedz mi, czy jest róznica ? Według mnie naprawdę wielka. Wiesz czemu tak jest ? Komentarze innych. Teraz mam ich w d*pie, bo... robię tak jak mi się pdooba, i komu to do gusty wpadnie to będzie oglądał. Odsyłam na stronę 2/3 do postu Dzz!Tyle -,-

A może inni użytkownicy uważają nieco inaczej? Może różnica między filmikami są inne. Pewnie innych użytkowników masz w d*pie, ale pomyśl że inni też mają cię gdzieś (może tak, a może nie). Prawie robi wielką różnicę. Wszystko musisz mieć po trupie, ''po'' drodze. Najpierwsz trzeba iść niestety na miasto, a co na tym mieście robić? hmmm... Rozmawiać z kolegami, zjeść loda (polizać go), a najlepsze to zwiedzić ''jakiś'' zakątek świata. Niestety muszę stwierdzić że twój głos jest nieco ''mały'', czyli 11lat w w kwestii i w logice...

A co nas lub użytkowników interesuje że inni się interesują tym. Na wszystko na filmik, który sam nagrywałeś sam się denerwujesz.

Pozdro dla Siquel'a.