Gramy pierwszy raz - nowa odsłona

No to czekamy na filmik z allods'a. Zrob z sudden attack.

Warto wspomnieć,że zmienił mi się troszkę głos. Słuchałem swoich nagrywań, i powiem że nie brzmi już jak u dzieciaka - no może troszkę :>

Mam jedno pytanko, na jaki kanał wrzucisz ten filmik??

Mam jedno pytanko, na jaki kanał wrzucisz ten filmik??

Na ten, który widzisz w pierwszym poście :>

W Martial Empires Dobiło mnie tylko MMORPy"dżi", "ępsi" i w ok 4:38 strasznie w pada w ucho dosłownie "BEDE".W 1/4 filmu stoisz w jednym miejscu mogłeś to wszystko robić biegając trochę i pokazując świat. Trochę dziwnie mówisz, nie wiem co ale coś mi styka. Jak dla mnie za dużo wszystkiego. Co "klik" gadasz 2-3 zdania na temat rzeczy które wiadomo. To tyle.

PS. Jak tam mutacja?

W Martial Empires Dobiło mnie tylko MMORPy"dżi", "ępsi" i w ok 4:38 strasznie w pada w ucho dosłownie "BEDE".W 1/4 filmu stoisz w jednym miejscu mogłeś to wszystko robić biegając trochę i pokazując świat. Trochę dziwnie mówisz, nie wiem co ale coś mi styka. Jak dla mnie za dużo wszystkiego. Co "klik" gadasz 2-3 zdania na temat rzeczy które wiadomo. To tyle. PS. Jak tam mutacja?

To było prawie dwa miesiące temu, przez ten czas ćwiczyłem. Będzie o wiele lepiej i śmieszniej :>

Mutacja, poczytaj 4posty wyżej.

hmm chyba trochę mało lekcji zadają teraz w gimnazjum bo widać że masz za dużo czasu ale komedia w stylu menszyn empajer bardzo mi się podoba i dobrze się uśmiałem.

ps grats mutacji nie n oteraz to jesteś chop

"Zagramy po raz pierwszy w fantastyczną grę" (Martial Empires)

Skąd możesz wiedzieć że ta gra jest fantastyczna jak grasz pierwszy raz?

To tak jakbym nagrał filmik "Dzisiaj posłuchamy pięknego soundtracka z Tibii. (2 minuty później). Ojjjj tutaj nie ma soundtracka"

Gdyby nie ten Angielski to by się nawet dało patrzeć.

@up, fantastyczny to rewelacyjny, świetny, ale również fantastyczny jako odnoszący się do dziedziny fantasy/fantastyki. Zależnie od tego co miał na myśli autor/co stwierdzi, że miał na myśli - to zdanie niekoniecznie jest błędne.

@topic, po prostu poczekaj do po mutacji. Głos będziesz miał dojrzalszy, a i z perspektywy czasu, toteż z nabytego doświadczenia zaczniesz mówić bardziej składnie, ciekawiej, lepiej. Takie moje zdanie.

PlainLazy ma racje.

Sam miałem mutacje 2 lata temu i gadałem podczas mutacji jak by ktoś za jaja ciągnął ;p. Ale po ok 2 miesiącach było wszytko ok.

Raczej pomysł z Ivoną nikomu nie przypadnie do gustu więc nawet go nie proponuję.

Jest już First Look - typowy. Od zasad poruszania się po gameplay

LINK DO FILMU w PIERWSZYM POŚCIE!

Dla mnie większość się poprawiło. Nawet przekonałeś mnie do granie w Allods :). To gut. Co do słynnej mutacji to nie widze zbyt dużej różnicy między wcześniejszym głosem, a głosem, którym posługujesz się teraz. Kto wie może mam coś z uszyma ale.. Dla mnie duża poprawa :)

Dla mnie większość się poprawiło. Nawet przekonałeś mnie do granie w Allods . To gut. Co do słynnej mutacji to nie widze zbyt dużej różnicy między wcześniejszym głosem, a głosem, którym posługujesz się teraz. Kto wie może mam coś z uszyma ale.. Dla mnie duża poprawa

Z czasem będzie lepiej :>

6;08 - 6;23 - Miało być " Co do samych questów " a powiedziałem umiejętności. Przepraszam bardzo :<

To jest tylko moje zdanie.. jak na twój wiek z twoim głosem wgl bym się za to nie brał to po 1. Po 2 z twoim angielskim jest do d*py za przeproszeniem. Po 3 twój opis mnie totalnie odrzucił.. za równo jak i jeżyk angielski i głos. Powtarzam się to jest tylko wyłoncznie moja opinia na temat twojego tematu jak i całości. Plus dla ciebie za to ze zrobiłeś i się odważyłeś ;] :P

To jest tylko moje zdanie.. jak na twój wiek z twoim głosem wgl bym się za to nie brał to po 1. Po 2 z twoim angielskim jest do d*py za przeproszeniem. Po 3 twój opis mnie totalnie odrzucił.. za równo jak i jeżyk angielski i głos. Powtarzam się to jest tylko widoczniej moja opinia na temat twojego tematu jak i całości. Plus dla ciebie za to ze zrobiłeś i się odważyłeś ;]

Co ma głos do treści ?

Angielski do Polskiego ?

chłopak młody pewnie w szkole ma narazie podstawy ang ;)

cwicz cwicz glos ci zmutuje bedziesz juz pewnie lepiej komentowal gry

ważne ze masz checi ;)

Co ma głos do treści ?Angielski do Polskiego ?

Czytaj co pisałem dzieciaku to jest tylko moja opina na temat twojego wybryku ;p

chłopak młody pewnie w szkole ma narazie podstawy ang cwicz cwicz glos ci zmutuje bedziesz juz pewnie lepiej komentowal gryważne ze masz checi

Nie chodzi już o wymowę. Pisać po angielsku umiem b.dobrze - i dużo słów/zdań rozumiem. Potrafię się dogadać i rozmawiać. Mam jedynie problem z wymową. Proszę odczepcie się od tego.

Na takim przykładzie powstają plotki.

First look Allodsa oglądam z wielką przyjemnością :) Według mnie świetna robota.

Ale niestety nie pogram :(

First look Allodsa oglądam z wielką przyjemnością Według mnie świetna robota. Ale niestety nie pogram

Czyli te First Look'i są lepsze od poprzednich ?:>