Growy quiz

Czyzby to było spartolone diablo 3?

Czyżby to God of War III ? XDA teraz - Hack'n Slash na który (no , prawie) wszyscy czekają!!!MEGA PODPOWIEDŹ :Drazzilb

Diablo 3

Ponawiam pytanie:

Młoda reporterka prowadzi razem z wujkiem Pay'j'em dom dziecka w latarni morskiej.

Beyond good and evil?

Czyzby to było spartolone diablo 3?

Skoro jeszcze nie wyszło, skąd ta zła opinia o tej produkcji? :S

Widziałes grafike? Klimatu z 1 i 2 czesci juz nie ma... Ale nie robmy tu offtopu

Chyba jesteśmy za głupi na tą zabawę <_<

Tak to było Beyond good and evil.

-------------------------------------------

Przygoda trzech królików, mająca na celu uratowanie księżniczki przed złym żółwiem.

Jazz Jackrabbit 2?

Jazz Jackrabbit 2?

I Ty Brutusie? Musisz pytanie zadać po odpowiedzi :P

Tak to było JJ2

@Down ok. Czekam na pytanie :P spodobała mi się ta gra :D

Zadał bym gdybym miał pewność, pisze w pierwszym poście, że przy jej braku czeka się na potwierdzenie.

--------

Strategia rodem z Bułgarii, gdyby tytuł brać dosłownie, to narzekał by na zbyt wielką ilość złotego kruszcu na głowie ;)

Tzar: Ciężar Korony? Nie mam głowy do wymyślania, idę się położyć, jeśli zgadłem, dajcie szanse komuś innemu na stworzenie zagadki ;)

Tzar: Ciężar Korony

Gwoli ścisłości - odpowiedź prawidłowa.

Idę się położyć, jeśli zgadłem, dajcie szanse komuś innemu na stworzenie zagadki

Skoro tak to ja chętnie zadam pytanie.

--------------------------------------------

W grze gdy narysujesz kredkami przedmiot, nabiera fizycznych właściwości. Zadaniem jest doprowadzić czerwoną kulkę do gwiazdki. (Tym którzy jeszcze nie grali serdecznie polecam.)

@Down - Zgadza się

Ten twój opis to już bardziej jakaś poezja :P

Crayon Physics

Widzisz płaską granatową planszę z jakimiś punkcikami. W tle gra dramatyczna muzyka a obok masz różne ikonki. Klocki, ale fajnie. Po chwili słychać krótkie wycie syreny i wyskakuje jakiś napis z cyfrą na końcu. Nie zwracasz na to uwagi, klocki pochłonęły Cię bez reszty. Znowu wycie syreny, a Ty właśnie odkryłeś, że z większych klocków możesz wyciągać mniejsze i kazać im przemieszczać się po śmiesznej granatowej planszy. Jeszcze dwa takie sygnały i dostrzegasz ikonki o innych kolorach. Ostatni sygnał: nagle mapa roi się od dziwnych przerywanych kreseczek. Gdzie Warszawa? Przecież przed chwilą jeszcze tutaj była.

Podpowiedź nr 1: Jest to symulacja wojenna. W oryginale wydana w 2006, w Polsce 2008.

@Dzz - Tak. "Defcon: Globalna Wojna Termonuklearna"

Eee... może jakaś podpowiedź ? XD

Defcon?

_________

Psychodeliczna podroz przez ciemny las, gra, w ktorej trzeba zlamac zasady, gra, w ktorej trzeba przegrac, aby wygrac(?).

The Path

------------------

Gra rpg w której musimy podejmować wiele wyborów moralnych.Oparta na bardzo znanej prozie.

@Salek

No ba, dajesz następna zagadkę.

Wiedzmin ?

gra taktyczna w ktorej wcielasz sie w zolnierza oddzialow - C wyslanych w 2011 roku przez ONZ na teren Ukrainy, aby zapobiec inwazji pasozytow.

@down: niet.

e: poddajecie sie ? : d i tak przy okazji nie sadze zeby ktos byl pewien na 100% tego tytulu wiec poczekajcie na potwierdzenie ; ) < skromny >

Gorky Zero: Fabryka Niewolników? Chociaż data chyba by się nie zgadzała o ile pamiętam.

Hmm, czysty strzał - Stalker: Zew Prypeci? ;p

@up: niet ^^

cos slabiutko z Wami ^^

@down: nie.

Gorky 17(Odium)?