Growy quiz

Może mała podpowiedź?? :P

Kazda misje gra sie 2 zolnierzami sterujesz jednym, mozna sie przelaczac miedzy nimi. jak zginie jeden, gra sie drugim.

Jedyne co mi przychodzi na myśl to Codename: outbreak. A jeśli to nie jest ta gra, to nie mam zielonego pojęcia

Jedyne co mi przychodzi na myśl to Codename: outbreak. A jeśli to nie jest ta gra, to nie mam zielonego pojęcia

and we have a winner.

Ciężko było to odgadnąć, dobra robota Salek.

Hmm no więc myślę, że nie sprawi Wam to większego problemu, ale się okaże:

wcielamy się w agentkę pewnej organizajci. Naszym celem jest dowiedzieć się czym zajmują się ex żołnierze. Możliwe, że chodzi o jakąś nielegalną technologie. Myślę, że tyle szczegółów starczy.

@Cree niestety nie, tak się zastanawiam, czy za mało info nie dałem, no ale jeśli będzie jeszcze raz błędna odpowiedź to nakieruję Was na poprawną :]

No One Lives Forever?

ONI?

Tak jest. Dzz przechodzisz dalej

Glowna bohaterka jest mloda, osierocona dziewczyna, ktorej rodzinny dom pochloniety zostal przez ogien. Dziewczyna przechodzi zalamanie nerwowe i trafia do szpitala psychiatrycznego, gdzie podczas jednej z nocy jej wyobraznia uwalnia sie z lancuchow i z cala stanowczoscia wciaga ja do swego swiata. Bohaterka na krotko przed rodzinna tragedia, czytala ksiazke pewnego autora, ktory posadzany jest o seksualne zainteresowanie mlodymi dziewczetami.

Alicja z krainy czarów

Niet.

F.E.A.R (Alma ;p)

Tez nie.

Czyżby to była Alicja w Krainie Koszmarów ?

@edit

Mi właśnie o tą grę chodziło co napisał Warcraft947 z tym, że ja po prostu spojrzałem na złą nazwę czy coś takiego, no ale nvm, czekam na kolejną zagadkę

Taka gra chyba nie istnieje : P.

Może podpowiedź jakaś ? :P

Chodzi o American McGee Alice?

Tak, brawo. Twoja kolej.

Fabuła toczy się w Chinach.

Bohater znalazł tam dziewczynę, jednak prowadzi ciemne interesy.

Zbliża się właśnie wielka transakcja, prosi więc o pomoc swojego najlepszego kumpla, która zgadza się, licząc na to, że spora sumka, pozwoli mu rozpocząć nowe życie, i zapewnić spokojny dom jego córce.

Jak wiadomo, nie wszystko idzie po myśli bohaterów.

Kane & Lynch 2: Dog Days?