Gry 2009

Emka... Mam pytanko.. moze ktos sie wypowiedziec o tej grze... bo zabieralem sie do jej kupienia... ale powstrzymalo mnie Dragon Age na ktorego za***iscie czekam :).... niestety przesuneli premiere gry... wiec wracam z pomyslem Sacred 2

Ciekawa jest ta gra.. jakis opisik? :)

Gra jak gra ale coś w sobie ma mianowicie cholerną grywalność,sporo broni jak i zbroi do tego czary które można zmieniać w comba i takie tam ale żeby się więcej dowiedzieć trza zagrać

Co tu duzo mowic? Kolejny HnS. Znasz jedna gre z gatunku, wiesz juz czego oczekiwac.

Niestety Dragon age przesuniety przez konsole:(. Gra na PC juz praktycznie gotowa, ale nie chca dawac nam tego chwilowego eksluziwa, wiec musimy czekac, az wersja na konsole bedzie ukonczona. Cos slyszalem, ze dopieor na jesien.

Co tu duzo mowic? Kolejny HnS. Znasz jedna gre z gatunku, wiesz juz czego oczekiwac.Niestety Dragon age przesuniety przez konsole:(. Gra na PC juz praktycznie gotowa, ale nie chca dawac nam tego chwilowego eksluziwa, wiec musimy czekac, az wersja na konsole bedzie ukonczona. Cos slyszalem, ze dopieor na jesien.

Doklanie na jesien... a szkoda bo gra ma naprawde wiele do zaoferowania... podoba mi sie system czarow ktore mozna zamieniac w comba uzywasz na kims oleju by sie slizgal potem dowalasz fire bolla i cala okolica plonie... :) dla mnie bomba... No dobra a czy warwo inwestowac w Sacred 2? Czy jednak nic szczegolnego? :)

Sądząc po filmikach, które obejrzałem to nic ciekawego, bowiem to HnS, który i tak w końcu odejdzie do lamusa, bo Diablo III nadchodzi. Według mnie, szkoda kaski... Tak samo się przejechałem dawniej na Titan Quest, kupiłem kilka dni po premierze i dosłownie po kilku dniach ją odłożyłem, dlaczego ?

Bo to HnS, który niczym mnie nie zaskoczył i w porównaniu do Diablo II jest cienki.

Także czekam na Dragon Age, po filmikach sądzę, że będzie to godziwy tytuł Rpg.

Może nareszcie jakiś porządny Rpg będzie ?

Mnie się podobało łączenie elementów z żywiołami i to, że czary działają na wszystkich, podobnie jak w Baldurs Gate, to urozmaica rozgrywkę. Także pod względem graficznym Dragonek będzie fajny. : )

To jedyna gra na którą obecnie czekam, bo na horyzoncie ni ma nic ciekawego.

Sacred 2 fajny jest , ale zbugowany jak diabli , a instalacja patchy to perwersja , no ale teraz możesz kuopić juz z patchami. Jeśli podobał ci sie Sacred to dwójka też ci sie spodoba :)

mam pytanie ten Dragon Age to bedzie moorpg czy co ??

Dragon Age to Rpg będzie. ; >

Dragon Age to bedzie moorpg czy co ??

Bron boze! Nie chcemy przeciez KOLEJNEJ nudnej gry, co nie? Jak juz zaznaczyl kolega Kebra: to bedzie rpg. "duchowy spadkobierca Baldura".

Jesynka S. jest cool to myśle, że S.2 to jet po prostu HIZT nad HITY

A ja na to Dragon Age nie czekam wole sobie zakupić Assasin's Creed 2

Szczerze mówiąc nie słyszałem o tym tytule mowa o dragon age.Co on ma w sobie że go tak chwalicie??

Joker, jesteś młodziak to dlatego. : P

Jak nie grałeś w Baldurs Gate, Icwind Dale, to się nie stęskniłeś za dobrymi Rpg.

Ja jako stary wyjadacz Rpg, czekam z utęsknieniem na Dragon Age, bowiem ma to być godny następca Baldurs Gate.

Łoś, jeśliś fan starych dobrych Rpg, to na Dragon Age też powinieneś czekać. : )

Poczytałem trochę na guuglach i jednak będę czekać, najlepsze jest to że z MP będzie a najgorsze że dopiero w listopadzie.

Powiniśmy dostać ostrzeżenia słowne za offtop.

Mowie mam ze macie Osta :D... DObra czyli Sacred 2 srednio.... wiec podaruje se go. Co do Dragon Age... mmmm MP :) bedzie jazda... Co do diablo III.... Sorka ale dla mnie DIablo z klimatem role playing mialo tyle wspolnego co bracia Mroczek z dobrym aktorstwem... czyli nie wiele. Dla mnie dobre RPG to przedewszystkim dobra fabula... ktora mozna rozwijac na rozne sposoby. a nie klikanie w myszke tysiace razy. :) i cieszyc sie jak dziecko ze sie wbilo 40 lvl :)

Co do Assassin Creed 2... gralem w 1.. nie byla zla... dawala nawet ciekawe mozliwosci ale nie byla tez hitem... Bardziej preferuje Armed Assault 2 i Operation Flashpoint 2... ojjj bedzie sie dzialo... aaa no i Dragon Age :)

Może powiniśmy założyć nowy temat "gry 2009" czy coś takiego(nie miałem innego pomysłu :P) skoro sacred 2 został odrzucony.Co do diabłów to jest h'a's wiec wiadomo ze z fabułą ma mało związane ale ma to coś.

Assasin creed idealnie o nim sądzę tak jak Spawn.Armed Assault 2 i Operation Flashpoint 2 kiedy wyjdą?

ArmA 2 bedzie juz nie dlugo... max w lipcu a OFP2 jakos na jesien. Beda to symulatory zolnierza.... nie bedzie tam klimatow z Rambo... czytaj Call Of Duty. Ta gra ma oddawac realizm pola walki. Osobiscie bede kupywac obie gry... ale bardziej czekam na OFP2... Wielu mowi ze ArmA2 bedzie lepsza... Ale ze ja jestem starym wyjadaczem obu gier... i ze jako OFP podobalo mi sie bardzo to ArmA1 podobala mi sie srednio... byla za sztuczna. Wielkim atutem obu gier jest edytor... ktory umozliwia robienie wlasnych misji/scenariuszy/kampanii/nagrywania ciekawych sekwencji filmowych(jeden z najciekawszych jest w mojej sygnaturze jako Black Hawk Down). No i program do robienia wlasnych addonow/modow.. czyli nowe otoczenie, pojazdy, bronie, wyglad jednostk. Ogolnie swietna faza. Co za tym idzie... Misji na MP moze byc MULTUM.

Mi sie demo ArmA2 srednio podobalo, dlatego bardziej czekam na flashpoint'a 2. Ciekaw jestem, jakie beda wymagania sprzetowe. Obawiam sie dosyc wysokich...Wiecie, tyle tam obliczen bedzie, ze penwie mocnego procka trza miec. No nic, miejmy nadzieje, ze optymalizacja bedzie dobra i jakos to ujdzie.

They said... where is desperation.. there is opportunity. Swiete slowa Pana Riddicka... dla mnie Vin Disel jest bardziej "yo" niz Chuck Norris. :) Ale nie wazne. WLasnie se kupilem nowa grez Riddickem w roli glownej... Kurde jak dawno nie gralem w dobrego FPSa to tu jestem mile zaskoczony :). Na maxa podoba mi sie fabula jak i same texty Riddicka... Silnik graficzny daje rade.. i jest na co popatrze... Defakto juz wiem ze MP bedzie slaby bo jako ze sam silnik graficzny jest ok to fizyka jest na srednim poziomie(zachowanie broni itp). Ale fabula jest naprawde ciekawa... Baaa gra oferuje 2 watki... przejsce starego RIddicka na nowym silniku graficznym jak i nowa fabule... tez ciekawa :). Jak narazie mnie Riddick jara na maxa i bedzie w co grac przez 3 dni :)

Co do ArmA2 i OFP2.... 2 rdzeniowe procki tak 2,6GHz z 3 GB ramu i jakas pozadna karta i gra bedzie chodzic miodzio... otoczenie ma byc spore... ale tez dobrze zoptymalizowane przez silnik graficzny.

PS: Zmieniam temat na "Gry 2009" i mozna dyskutowac o tego rocznych pozycjach :)

A więc co sądzicie o takiej gierce jak Demigod, reklamują ją jako rpg,rts i huk co tam jeszcze wymyślą.

Spawn widać że pomysł na nazwe tematu się przyjął xD