Demigod to ma być coś w stylu WarCraft III + DotA, tylko że zrobione bardziej profesjonalnie. Ja osobiście czekam na Assasin's Creed 2. Zastanawiam się też nad graniem w BattleForge.
Gry 2009
@up Tyle to i ja wiem
Musze zagrać w takie gry:
1.Warhammer 40,000: Dawn of War II
2.Mafia 2
3.Red Faction: Guerrilla
4.Dragon Age: Origin
5.StarCraft II
6.Prototype
7.Demigod
8.Assasin Creed 2
Co o nich sądzicie?
Mafia znacznie słabsza od jedynki , a DEMI ssie..................
Skad wiesz, ze slabsza;p? Wyjdzie dopiero na jesien. Ja mam nadzieje, ze bedzie genialna. Uwielbiam takie staro-mafijne klimaty.
Bioshock 2 tez w tym roku. Pierwsza czesc jest dla mnie top 3 z FPS'ow w jakie gralem. Swietne przezycie. O 2 troche sie boje (nie zachwycily mnie pierwsze filmiki), ale poki co, nie bede wieszal kotow (czy jak sie to mowi...). Poczekam, az zagram, a dopiero wtedy ocenie.
Red Faction.... ehh te czasy... byla to chyba 1 gra gdzie mozna bylo niszczyc wlasne otoczenie. Dla mnie ta gra to jest cos.. i tez czekam na nia. WarHammer... to taki Diablo bardziej niz strategia . Co do mafii... mam nadzieje ze bedzie dobra jak nie to sie zalamie
A co do Asska... juz wiem ze bedzie fajny
Spawn w jakimś temacie pisałeś coś hellgate london, że jest to klon diabła.Mógłbyś bardziej opisać ją w szczególności MP
Ta gra juz upadla, wiec nie ma sensu. Zreszta i tak byla raczej nieudana.
Ta gra juz upadla, wiec nie ma sensu. Zreszta i tak byla raczej nieudana.
Nie no servery sa otwarte jeszcze.. ale faktycznie gra se nie radzi... ludziom sie nie spodobalo polaczenie mieczy i broni... mi zreszta tez
Jeszcze otwarte? Gdzies kiedys czytalem, ze zamykaja.
Powiem tak Ojciec Chrzestny 2 ma spier****** fabułe to samo z MP, by ściągnąć patche trzeba się naszukać w internecie.Gdy już zrobiłem co trzeba czyli mogłem grać w MP nastąpiło zaskoczenie, otóż jest max pare gier po 2-3 userów.SP jest krótki, fabuła gdzie ona? MP nie istnieje. Nie polecam kupna tej gry.
Przed zakupem mogles jakies recenzje poczytac:P.
Skoro ktoś pisał tu o Diablo, czy klonach, proponuje zagrać w Titan Quest, najlepiej z dodatkiem. Dosyć klas do wyboru, według mnie fabuła średnia.
Tytany się uwolniły i trzeba je pokonać ponownie.
Osobiście czekam na Diablo 3(mam zamiar kupić), ale długi czas minie zanim Będzie D3.
(wiem, że gry 2009, a D3 jest planowany na 2010, tak tylko piszęę)
Diablo 3, jest planowany nas czas, kiedy gra bedzie skonczona. Pamietacie ile razy przekladana byla premiera d2? No wlasnie.
Ja i tak nie zagram w nowe Diablo, bo ta gra mnie nie kreci.
Shey też zamierzam kupić D3, tylko jedna rzecz mnie wkurza otóż battlenet będzie na abonament.
WTF?
battle.net bedzie na abonament ???
A juz miałem ochote na zakup w dniu premiery D3 :/
Nie kumalem nigdy tego co ludzi krecilo w Diablo.... gralem w to... nawet 40 lvl nabilem... ale sama gra jest masakralnie prostacka i moim osobistym zdaniem denna. zakilowujesz moby na smierc z malego gremlina wypada ogromny miecz albo jakas zbroja.... TO juz Dungeon Siege dal mi wiecej rozkoszy z zabijania x mobow niz Diablo. Ja chce Dragon Age!! Operation Flashpoint2!! Armed Assault 2!!! I moze do tego jeszcze Red Faction i jestem w niebie... znikam, zamykam sie na chacie nie ma mnie dla nikogo.... prucz sexu . Mam nadzieje ze ArmA2 wyjdzie w lipcu... bo moja kobita wybywa na miech to bede mial czas tylko dla niej MUHAHAHAHA
Ja najbardziej czekam na Starcrafta II ale nie pogardze Operation Flashpoint 2.
Ja osobiście grałem w sacred 1 ale nie wiem jak wygląda Sacred 2 ale mi sie jedynka podobała. Ciekawa była i misje nawet fajne.
Nowa wersja Battle.Netu - przeznaczona dla StarCrafta 2 i Diablo 3 - nie będzie wymagała od graczy uiszczania opłat.
Mam nadzieje, że to się nie zmieni .
Nowa wersja Battle.Netu - przeznaczona dla StarCrafta 2 i Diablo 3 - nie będzie wymagała od graczy uiszczania opłat.Mam nadzieje, że to się nie zmieni .
Ja już się gubie, jedni mówią, że będzie opłata inni, że nie..